• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere ne alınır

evet cnm.Ben ailesiyle gitmek istemedim cunku simdi ucak ucretini fln tabiki babasi odemeye kalkicak benimkinide.Ve buna tahammul edemem,korkunc utanirim yani cekinirim...ondan bu yolu sectim

sanırım gönderilenlerin kontrolü, bölgeden bölgeden değişiyo. bazı yerlerde hiç kontrol etmiyorlar.
yalnız çorap, çamaşır gibi ihtiyaçları kantinde satılıyormuş. çorba/çay/ıslak mendil gibi ihtiyaçlarını da çarşıdan ya da izinle alabiliyorlar.
ben kitap gönderiyorum, kaldığı yerde bulamadığı için. bu sefer kitap gönderirken belki tuttuğu takımın kupasını da gönderirim :PP
aslında yaprak sarması fln göndermek lazım da, nerdee :PPP

bende sarma,kurabiye flan da göndermek istiyom ama dediğin gibi nerde :(
bakalım ben bi daha kine denemek bi çorbalardan gönderiyim,alcaklar mı test etmiş olayım...

kontor al ,şu türk telekomlardan cok lazım oluyordur..

kendı alıyordur tabı kı ama senın alman daha guzel :)

benim nişanlımda oraya yakın bir yerde asker bence kalın çorap,içlik falan alabilirsin
birde bir kazak alırsın çarşıya çıktığı zaman giyer yanında mektup ohh daha ne olsun

termos kupalardan aldım bugün, kurabiye yapmıştım, bi de kitap aldım yarın yollıcam.
aslında ilk başta tuttuğu takımın kupasını alıcaktım ama kırılır vs gibi sebeplerden vazgeçtim.
çayı/ kahvesi soğumasın görevdeyken diye termos aldım :)

içlik/çorap gibi şeyleri bazı askeriyelerde kantinde satıyorlarmış, eğer böyle bi şey göndermeyi düşünüyorsanız önce bi sorun isterseniz.

Back
X