Kizlar..dün aksam konustuk ve son konusmamizi da yapmis olduk böylelikle.
ilk basta, sakin bi sekilde neden böyle arkadasiyla konustugunu sordum, aciklama bekledim yani. O ise, bu tarz konusmalarin cok
normal oldugunu söylemekte diretti. Ben konusurum ama bisey yaptigim yok dedi. Bide bu yazilanlara kizmami,
üzülmemi anlayamiyor.. Özür de dilemiyor..zaten benim kalbimi kazanmak isteyen günlerce bana ulasmaya
calisirdi degilmi? Onu da yapmadi.. Bide arkadasini kiskandirmak icin yapmis, bu bana cocukca geldi. Ben cuma günü (olay günü) aradim
kendisini, cok saskindim ve kizgindim. Onu konusturmamisim o gün ve yüzüne kapattigim icin bana kiziyor bide bunun icin. Simdiye kadar
daha hic yüzüne kapatmamisim telefonu, bi o gün sinirden kapattigim icin zeytinyagi gibi üste cikmaya calisiyor..
Ya bu adam 27 yasinda, sasiriyorum sahiden. Neyse, megersem baska seylerde varmis. Sevgisi azalmis (!) :1shok:
ilginc olan daha gecen hafta, 'senin taliblerin oluyordur betül, bana söyleme..ki söylemezsin zaten. ama taliblerinin
oldugunu duymak beni cok üzer' demisti..daha neler neler.. Daha dün, sirf bu konusmalar yüzünden
ayrilmanin gereksiz oldugundan bahseden insan dün kac zamandir ayriligi düsündügünu söyledi.
Dünde 'birbirimizi daha fazla üzmeyelim' diyor. Kim kimi üzüyor acaba.. Askerde bunalima girdi, alttan aldim. Kendisiyle basbasa kalsin,
aklini toparlasin diye daha az görüselim dedim, üstüne gitmemeye calistim. Ona da karsi cikti, konusmamak olmazmis falan filan. Davranislari tutarsiz, konusmalari tutarsiz..
Son konusmamiz oldugu icin, sanirim adet yerini bulsun diye kapatirken 'seni üzdüm, özür dilerim. umarim affedersin' diye söyledi... alsanaalsanasmile
Yorumlariniz icin sagolun canlarim..Allah herkese deger bilen bi insan nasib etsin.
güzel bir noktaya parmak basmışsın .. maalesef bu durumda erkekler var..benim erkek arkadasim bana erkeklerin sadik olmayi itiraf etmekten hoslanmadiklarindan, ettiklerinde ise karsi tarafin: "hadi be abicim simdi guzel bir kiz gelecek sunu yapacak bunu yapacak ona da mi hayir?" seklindeki tepkisiyle karsilastigindan bahsetmisti. yani erkek erkegi kendine benzetmek istiyor, kendi dusuncesini karsi tarafta gormeden rahat edemiyor. sadik olmayan bir erkek sadik bir erkek gordugunde, vicdan muhasebesi yapacak kadar guclu degilse, karsindakine belden asagi vurmayi ve eksik muamelesi yapmayi seciyor. erkek arkadasin da icgudusel olarak bunun farkinda olabilir, asker psikolojisi arti leke surdurmemek icin capkin ayagina yatmis olabilir. ama yine de hareketleri ve kendini aciklamasi cok onemli. konuyu sonuna kadar okuyamadim arkadasim son gelismeleri bilmiyorum, gec kaldiysam kusura bakma. bence kizmakta cok haklisin, bana da yapilsa deliye donerdim ama erkeklerin bu olgunlasmamis sacma sapan yanini da dusun goz onune al derim...
Canım sana bişey söyliyimmi aslında erkeklerin %99 bu şekilde inan benim erkek arkadaşımda benimle konuşurken aman tanrım bir saygı bir sevgi anlatamam sana.. opuyorumnanaktan Tam bir Bende facebook şifresine girmiştim bir gün arakdaşının birine benden bahsederken ''hatun'' kelimesini kullandığını görmüştüm kan beynime sıçramıştı bir anda ona sorduğumda ise ''aman canım ne var bunda'' tepkisi almıştım..lmaz: Yani bu en basiti buna benzer olaylar yaşadım bende , çok ta fazla erkek arkadaşım vardır benim alayı böyle bunların hele birde askere gidince hep te böyle beter oluyorlar bahaneleri hazır ''askerlik bunalımı''kafamçokkarıştı bende ayrılmayı çok düşündüm zamanında.. Ama senin bu yaşadıklarını kim yaşasa anında ayrılır çünkü insanın aklına ömür boyu şüphe sokar bu konuşmalar eve biraz geç gelse al işte sana kavga sebebi alsanaalsanasmile
Hayirli sabahlar kizlar,
Söze nasil baslamali bilmiyorum, o kadar üzgünüm.. :sinifsinif: Birkac aydir asker yolu beklerken dün neler oldu hala inanamiyorum.
Dün carsi iznine cikmisti ve akrabasina gitmisti. Facebook sifresini bildigimden dolayi, dün evden cikmadan önce bi girmek
istedim facebook'a. Girdim ve arkadasiyla olan konusmalarina sahit oldum. Izmir'de askerligini sürdürdügü icin arkadasi
izmir'in kizlari nasil diye soruyor, benimkide 'yok böyle bisey' diyor. Cok güzellermis falan.. Arkadasi da 'ee ciksana,
ne isin var iceride' diyor. O da buna karsilik 'birazdan ava cikacam zaten' diyor.
Ben yazilanlari gördügüme inanamiyorum, sanki tamamen farkli bir insan var karsimda.
Kiz avina cikacakmis bide, sastim kaldim. Titremeye basladim o anda, inanamiyordum.
Biz bu yaz evlenmeyi düsünürken böyle bu tür seyleri düsünebiliyor bu erkek.
Aksamda kendisini aradim, icimi döktüm..saydim tek tek yüregimden gecen seyleri.
Bide bana ne söylese begenirsiniz kizlar? 'erkek arkadaslarimla o tarz konusamiyacakmiyim' diyor bide.. :1ninca:
Bende normal olmadigini ve bunun yüreksizce bisey oldugunu söyledim. 'Seni aricam sonra' dedi, ben ise
'aramana gerek yok artik, konusmak istemiyorum seninle' dedim.
Aricam diye söyleyen insan aramadi dün, ne de bu sabah..en azindan ugrasmasini beklerdim ama yüzü yok tabi aramak icin.
Gerci arasa bile konusmayi düsünmüyordum ama.. Ailesiyle, akrabalariyla tanismistim. Annesini arayip bunlari söylemeyi düsünüyorum, bilsinler.
Kizlar, sizde maillerle veya baska yerden bu tür konusmalari yakaladiginiz oldumu?
Bu resmen aldatmak degilmi, sorarim size?
Ne kadar kirilmis olsamda aklima yasadigimiz güzel anilar geliyor..senağlama kararli olmak istiyorum ve bu kararimdan dönmek istemiyorum.
Rabbim askerde sevdiklerini bekleyenlere bu tür seyler yasatmasin. Sevginiz daim olsun kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?