Güzel tespitleriniz icin tesekkur ederim kizlar.. :1hug:
Smyl ve doc..ben bu süpheyle yasayabilirmiyim? Onu sevmeme ragmen.. Pek emin
degilim aslinda ama farz edelimki af ettim onu? Bu icimdeki süphe beni beraberinde
götürür, ben nereye gidersem gideyim. Hatta bu süphe sevgimi bile azaltir zamanla.
Unutabilirmiyim bu olanlari? Su anda ona olan sevgim tamamen bitmis degil ve bu
yüzden hazmedemiyorum söylenilen sözleri. Hayatimda ilk defa bu sekilde aldatildim.
Zamanla kalbimden silinecektir bu sevgi, sadece zamana ihtiyacim var.
Bu arada sadece dün aradi beni, bugün ise tik yok.. Arkadasi ile yazistigi seyleri
ölümsüzlestirdim bide, print screen yapip yükledim. Her dosyayi actigimda hem kiziyorum hemde üzülüyorum. :sinifsinif:
Canım yok gibi davranıyorsun bi müddet ama sonra nefes alamaz hale geliyorsun..
aklında bin türlü ne yaptı ne etti burda mı şurda mı..
Yakalanma şifre değiştirme olayına kadar aynı nerdeyse..
Ben bu olayın üstünden 1 hafta açıklama beklemeden yaşamaya çalıştım..
Devam etmeye çalıştım ama çok çok yıprandım çok gözyaşı döktüm..
Şüphe girdi mi işin içine çok zor oluyormuş..
hemn hemen aynı durumu bende yaşadımm.o adide askerdeydii.face e üye olmadığını söylüoduu.bendee başka bi adres alıp ekledimm. kızlarınn fotolarınaa yaptığıı yorumlarıı görmüştümm.o an bitti benimm içinn.
biz kızlarr aman aman askerdee üstünee gitmeyelimm şöle böle diip el üstünde tutuoruzz.ama onlarr yollarını sabırsızlıkla we sadakatle bekleyenn sewgililerinii yok sayıolarrklava:
yok ölee adilikkyerinde olsamm bi an önce bitiririmm.gitsinn o izmirinn güsel kızlarınaa.onlarda sende bulduğuu sewgiyii değerii bulabilecekmii bakimmm.anlar anlardaa geç olur herşey içinn.
hiç üzülme tatlımmm.emin ol bundan sonrasıı senin için daha güsel olacakk:teselli:
Az önce kendisiyle konustum.. Alinyazimsin, aynen senin dedigin gibi söyledi 'arkadaslar arasi laflardi onlar' diye söyledi.
Hic bir ciddi yani yokmus falan filan.. Bu konusmalar cok normalmis, bide bana ne diyor : ' sen bu akilla devam edersen cok
üzülürsün, bu tür konusmalar yapmayan bi insan bulmak cok zor' diyor. Ama sifresini degistirdi facebookun, buda normal sayilmaz dimi?
Ya, benmi cok büyütüyorum anlamadimki?
Sifreni neden degistirdin diye sordugumda da, 'takip ediliyormusum gibi hissetmek istemiyorum' dedi. Bende: ' gizlin saklin olmasaydi herhalde sifreni degistirmezdin' diye söyledim..
erkek arkadasınızın yaptıgı cok çirkin bir davranıs ama sizinde onun şifresini bildiğiniz için facebook una girmeniz acaba dogru mu? kendimize yapılmasını istemediğimiz seyleri yapmasak daha iyi değil mi belkide orda arkadasıyla dertlesecek herkesin kendine ait dünyası olmalı bu kadar müdahaleci olmayalım bence sende onun kk de yazdıklarını okumasını istemezdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?