Askerimi beklerken megersem nelerle mesgulmus..

Canım yok gibi davranıyorsun bi müddet ama sonra nefes alamaz hale geliyorsun..
aklında bin türlü ne yaptı ne etti burda mı şurda mı..
Yakalanma şifre değiştirme olayına kadar aynı nerdeyse..
Ben bu olayın üstünden 1 hafta açıklama beklemeden yaşamaya çalıştım..
Devam etmeye çalıştım ama çok çok yıprandım çok gözyaşı döktüm..
Şüphe girdi mi işin içine çok zor oluyormuş..
iyi düşün canım haa cezasını çekmeye razıysa süründür iyice affet sonunda..
Ama hala umursamaz haldeyse çok üzme kendini..
Ben onsuz yapamam edemem diyordum..
Ama 2 hafta geçti ayrılığın üstünden çok mutlu sayılmam ama daha çok yeni, en azından şüphe içindeki günlerimden bin kat daha iyiyim..

evet canım ben de katılıyorum
eğer kafanın rahat olması mı devam etmek mi dersen rahat olması çok çok daha iyi
insanın hayatı cehenneme dönebilir çünkü
hem onla olmaya çalışırken hem unutmaya çalışcaksın acı çektirceksin kendine her an onlayken, onla değilken vs
bu acıyı çekmeden çok mutlu bi ilişkiyi hakediyorsun bence
her dürüst insan hakediyor bunu
onun yaptığı hatanın acısını sen çekceksin o değil yani eğer devam edersen
o yüzden iyi düşün ve mantığınla karar vermeye çalış bence en iyi sen bilirsin böyle bi durumda

hemn hemen aynı durumu bende yaşadımm.o adide askerdeydii.face e üye olmadığını söylüoduu.bendee başka bi adres alıp ekledimm. kızlarınn fotolarınaa yaptığıı yorumlarıı görmüştümm.o an bitti benimm içinn.
biz kızlarr aman aman askerdee üstünee gitmeyelimm şöle böle diip el üstünde tutuoruzz.ama onlarr yollarını sabırsızlıkla we sadakatle bekleyenn sewgililerinii yok sayıolarrklava:
yok ölee adilikk yerinde olsamm bi an önce bitiririmm.gitsinn o izmirinn güsel kızlarınaa.onlarda sende bulduğuu sewgiyii değerii bulabilecekmii bakimmm.anlar anlardaa geç olur herşey içinn.
hiç üzülme tatlımmm.emin ol bundan sonrasıı senin için daha güsel olacakk:teselli:

sanmakii onsuzz yapamam nefes alamamm.onsuzz yürümezzz.
wala ölede bi güsell oluokiii.kafan rahat oluoo.düşünsene affettin .e bundan sonraa o konuştuklarını unutabilcenmii,kayıtsızz güwenebilcenmii onaa.hayırr.kesinlikle hayırr.bi daha eskisi gibi olmucakk hiçbişeyy.ona yaşadıklarını hissettiklerini anlattığındadaa zeytinyağ gibi üste çıkmayıı becerecekk.acı çekenn üzülenn belkide suçlanan sen olacaksınn.
onu unutmak için kararlıı ol tatlımmm.bi müddett elbetteki canın acıyacakk.yaşananlarr kolay ssilinmeyecekk.silinirkenn acı werecekk.ama emin ol geçecekk.

dilerimm bundan sonraa çok mutlu olursunnn:Saruboceq:

Canim benim, seninde böyle bisey yasamana bende üzüldüm. Yasadiklarimiz cok benziyor
sahidende..kiymet, deger bilmediler iste. Sadece duygusal acidan düsünmek istemiyorum,
mantigini da insan dinlemeli dimi? Ikisi de olmali yani..
Dün son bir mektup yazdim ona, rahatladimmi azda olsa? evet..
Mutlaka bizimde kiymetimizi bilecek bi insan cikacak karsimiza, inaniyorum. Üzülme tatlim..
Benimde aklimda güzel anilarimiz geliyor, 'bunlari yazan o insanmi diye bi türü aklim almiyor'.
Umursamaz davraniyormu? Bence evet..yoksa beni sadece 3 defa aramazdi. benneyaptımki
Icimden dedimki..bu kadar mi degerim varmis gözünde?

Sagol tatlim..kesinlikle haklisin. Askerde biz onlari sadik bir kalble beklerken onlar fink atmayi biliyorlarsa kizlarla, onlari o kizlara havale etmek lazim zaten. Bende öyle yaptim zaten, 'o avlamaya calistigin kizlara havale ediyorum seni' diye söyledim. Üstüne gitmeyeyim, anlayisli olayim dedim..askerlikte ya? ama insanin icinde varsa nerede olsa yapardi herhalde, benimkininde icinde varmis demekki. O face ten konustugu arkadasinin bana da saygisi yokmus, beni tanidigi halde bu tarz konusmalar yapabildigine göre.
Unutmaya kararli olmak istiyorum, buda gececek..canim yanacak biliyorum. :sinifsinif:

ınşallah hakkında hayırlısı olur canım..
Aldığın karar senin için en doğru karar olur..
Ama sana şunu söyleyeyim sen affedip yaptığını unutmaya çalıştıkça onlar ben burdayım der gibi gün yüzüne çıkacak..
Artık şifreleri değiştiği için yakalama şansın da yok ve yapmayacağından emin olsaydı değiştirmezdi gibime geliyor şifresini..
Canım bi tavsiye benden eğer ayrılmayı düşünüyorsan mutlu günleri düşünme yaptıklarını düşün..Şu anki durumu düşün.. sana daha kolay unutman için yardımcı olacaktır..
Ben sadece düşüncelerim..sonuçta nasıl birisidir ne yapar ne eder bilemediğim için bunları söyleyebiliyorum sana..
Ama sonuç ne olursa olsun üzülme olur mu..:1hug:

Son düzenleme:
bi beraberlik sevgi saygi ile olur saygisi da sevgiside yokmus sil gitsin Allah onunda kalbine göre sadakatsiz biriniii verir zaten büyük konusmuyorum ama iki cocugum var yasim genc cocuklarim kücük almancam yarim eger böyle bi durum olursa yinede durmam yani bosver Allah senin güzel kalbine göre birilerini cikarir sükret canim bence iyiki evlenmeden yada erkenden bu insanin nasil biri oldugunu görmüsssün bosver hayat kisa her günü mutlu gecirmek lazim

canım kısmen aldatmak diyelim ama belkide büyütülecek birşey değildir
benim başıma gelse bende burnundan getiridim ama çok ciddi gelmedi bana
sonuçta bizim erkek milletinin laga lugasını hepimiz biliyoruz
ve askerde, kendi aralarında eğlenmişler diyelim icraata geçildiğine dair et birşey varmı?
Tabiki böyle şeylerde affetmekte hatanın devamını getirebiliyor ama tavrını koyarsan sorun çözebilirsin.
ama o aramazsa bencede olay bitmiştir.
Yalnız hangi kararı verirsen ver bence olayı ailesine taşırma
Devamda etsen ayrılsanda sevgilinle aranda daha büyük sorunlara yol açabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce kendisiyle konustum.. Alinyazimsin, aynen senin dedigin gibi söyledi 'arkadaslar arasi laflardi onlar' diye söyledi.
Hic bir ciddi yani yokmus falan filan.. Bu konusmalar cok normalmis, bide bana ne diyor : ' sen bu akilla devam edersen cok
üzülürsün, bu tür konusmalar yapmayan bi insan bulmak cok zor' diyor. Ama sifresini degistirdi facebookun, buda normal sayilmaz dimi?
Ya, benmi cok büyütüyorum anlamadimki?
Sifreni neden degistirdin diye sordugumda da, 'takip ediliyormusum gibi hissetmek istemiyorum' dedi. Bende: ' gizlin saklin olmasaydi herhalde sifreni degistirmezdin' diye söyledim..

bence taviz verme canım...

tamam erkek ; arkadaşlarıyla bu tarz konuşmalar yapıyorlar ok... yakalandı tabii gururuna da yediremedi üste çıkmaya çalışıyor...

alttan alacağına " bu kafayla gidersen" gibi saçma cümleler kurmuş...
sana karşı olan saygısında bir sorun var... kendini affettirmeye çalışıp , hatalı hissedeceği yere söylediklerine bak...

bu olanlar seni incitti önemli olan bu ve önemli olan sana değer veriyorsa seni üzdüğü için kendini affettirmeye çalışması gerek...

beni yeterince sevemeyen biri tarafından 1yılı geçti terkedileli... ayrılık sonrası ben de bir sitede yazdıklarını okumuştum... benle birlikteyken katıldığı bir kampta yabancı hatunun birine bakışı arkadaşları arasında olay olmuş beyefendinin... nedeni açık ; o an aklında ben yoktum çünkü beni yeterince sevemiyordu... ona sorsan cevap basit ; erkeğim ben...

senin de cevabın basit olsun : böyle erkek istemiyorum ben...

tatlım ozaman şüphelenmekte haklsın
yani şifre değiştirme olayı güvensizliğini vurguluyor.
Ama yani sende ona iyiki yaptın aşkım diyemezsin
onu bekklemesin artık.
Tabiki kızacaksın,Özür falan diledi mi?
Ayrıca arkadaşını ne için kıskandırmak istemişki onu anlamadım ?

aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz ki
bunu düşünmesi bile kötüen doğrusunu yapmışsın canım hatasını anlar ama geçer iş işten

o kadar şeye rağmen üste çıkması da çok kötü. bari insan kabul eder yaptığını. alttan alır bişeyler yapar bide bunun üstüne sana 'bu kafayla falan gidersen..' demesii....canım bence de bırak ne yaparsa yapsın ayrılman bencede doğru bi karar şimdiden böyle yaparsa ilerisini düşünemiyorum.
aynı şeyleri annemde yaşadı o yüzden ben bundan sonra düzelceğini düşünmüyorum....

erkek arkadasınızın yaptıgı cok çirkin bir davranıs ama sizinde onun şifresini bildiğiniz için facebook una girmeniz acaba dogru mu? kendimize yapılmasını istemediğimiz seyleri yapmasak daha iyi değil mi belkide orda arkadasıyla dertlesecek herkesin kendine ait dünyası olmalı bu kadar müdahaleci olmayalım bence sende onun kk de yazdıklarını okumasını istemezdin

ben buna hiç katılmıorum..benim nişanlımında bende bütün şifreleri var benmde ondaaa,anlım ak yüzüm pakk:))) ister burayı okusun ister bütün adreslerime baksın kendine güvenen insan için bunun sorun olucağını düşünmüorumm
herzmaan korkularımın üstüne gitmişimdir arkamdan enayi deniceğine saygısız face imi açtı desinler daha iyi:roflol:

canım benim yaa balık baştan kokar derler ne kadar doğru siz yaza evlenmeyi düşünüyomuşsunuz da o orda neler neler yapıyomuş çok sinir oldum yaa önce sen o yazılanları gördüğünü söyleyince pişman olmalı, hatasını kabul etmeli, peşinde koşmalı, en az senin kadar üzülmeliydi ne biliim böyle yapsa insan gene affedebilir seviyosun çünkü ama o ise yüzsüz gibi kendini savunmuş,sonra arıcam demiş hani sanki açıklıcam her şeyi senin anladığın gibi değil dermiş gibi umutlandırmış; ama bi de üstelik aramamış da..yani en azından çaba göstermesi gerekirdi.üstüne face in şifresini değiştirmiş bi de yine kendisi haklıymış gibi takip adiliyomuş gibi hissetmek istemiyomuş çok biliyo o klava: bunu istemeye hakkı yok bi kere o senin güvenini kazanmak için her şeyi meydanda yapmalı; ama o daha çok senden gizlemeye çalışıyo, bi de iş bulmuş yaza hayatını birleştireceği eşine bunu söyleme zahmetinde bile bulunmuyo çok şaşırdım akannehir ayrıca bu resmen aldatmak canım :teselli: aldatması için illaki biriyle beraber olması gerekmiyo o düşünce kafasından geçtiği an seni aldatmış olur.Face ine girip konuşmalarını okuman hatalı ama sen zaten oraya şüphelendiğin için girmemişsindir yani ne biliym canın sıkılmıştır girmişsindir sonuçta senden gizlediği bir şey yok özeline saygısızlık yaptığını sanmıyorum, bence iyi ki görmüşsün konuşmalarını anlamışsın ne olduğunu ya evlenseydin düşünsene aklında bi şüphe bile olmadan evlenicektin onunla ve o evlenince de bunları yapmaya devam edebilirdi çünkü baştan yolunu yapmış bi insanın içinde böyle şeyler ya vardır ya yoktur! bütün erkekler öyle konuşur diye üste çıkmasın klava: hem öyleyse bile o sadece sevdiğini düşünerek diğerlerinden farklı olmayı deneseymiş o zaman seni kaybetmezdi kusura bakma uzun oldu canım ama hem kızdım hem üzüldüm ama evlenmeden anladığına da sevindim a.s

Valla birilerini yönlendirmek yada heveslendirmek pek hoşuma gitmiyor ama düşüncelerimi söylemek geldi içimden. Ben yapı itibariyle yolda yürürken birine baktığını görsem farklı hissederim ve her bu tarz davranışında sevgim azalır sonnda da tekmeyi en hızlısından vururum poposuna olur biter. Ne demek arkadaşlar arası konuşma kıskandırmak için ne kadar boş şeyler ya bu tarz liseliler gibi davranmak çok komik.Alışkanlıkları bırakmak sevdiğini ilişkini bırakıp yeni bir sayfa açıp en başından tekrar emek sarfetmek kolay değil olamaz da ama ben hayatımda allah göstermesin dicem böyle bir olaya katlanamam diye düşünüyorum gerçekten kıyamet kopar ister yadırgayın ister yargılayın ama yer yarılır yani çok kötü ödetirim bunu onada arkadaşına da.

Son düzenleme:
ben böyle seyler okuyunca feminist oluyorum erkek düsmani gibi insanda güven birakmiyolar anacim ne bu ya kizlar yolgözlesin onlar istedigi gibi at kostursun bu ne ya anne ben manyak oldum kesin vur tekmeyi acaba sen yapsaydin o affedermiydi o da mesele yani

bu çocuk evlenirseniz seni aldatır sonra da nolmuş ben erkeğim der,öyle bi tip anlaşılan,sakın dönme geri arkana bile bakma kurban olsun o sana sen onun yolunu bekle o kız avına çıksın:mymeka:klava:
ailesine de anlat bence bilsin de sonra sana kabahat bulmasınlar....
geçmiş olsun canım sakın böyle biri için üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…