askerleri gelecek olan bayanlar....

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
41
İzmir
kızlar nasıl bir ilk karsılasma hayal ediyorsunuz?...
ona ne sürpriz ler hazırladınız?..... hadi bunları paylasalım...
benim safak 8 çok heycanlıyım artık çok özledim...

canımın içi,bitanem yarın akşam dağıtım iznine geliyo:asigim:
çok mutluyum tabi ki de,içim içime sığmıyo:sm_cool:
mayıs ayının iki önemi var bizim için;onun doğumgünü ve 7.yıldönümümüz
ben bi kutu hazırladım.biblolu çikolatalardan koydum.üzerlerinde şekiller oluyo ya hani
gelin damat,kız ve erkek bebek,nazar boncuğu,kalp aklınıza ne gelirse:1rolleyes:
esprisi olsun istedim

sonra farklı ebatlarda kalpler kestim kırmızı kağıtlardan ,bi yüzüne resimlerimizi yapıştırdım,bi yüzüne notlar yazdım.kutunun kapağına da resimlerimizi yapıştırdım küçük kalplerle süsledim
mektuplar yazdım ve kutu dolduukaydirigubbakcemile3
ortaya çok şeker bişey çıktı,umarım o da beğenirŞeniz

kızlar uzun uzun yazdım ki fikir olur belki böyle bişey yapmayı düşünenlereyerimseniben

şafağımız seneye bu zamanlar inşallah,askerleriniz geliyor olsa da bizim için dua edin olur mu?

aslında ben aşkım elinde valiziyle kapıya geliyor.
kapıyı açıyorum boynuna sarılıyorum diye hayal kurmuştum daha önce.
ama kapıya gelmesini beklemeyip havaalanına karşılamaya gideceğim elbette.
yalnız olmayacağım için de ne kadar romantik olur bilemem.
kayınvalideler filan.
ben kendş adıma tadını çıkarmaya çalışacağım artık.
baş başa kalınca telafi ederiz.
bir hafta sonra kavuşuyoruz inşallah aşkımla.

şafak 8 ama ben henüz bişey düşünmedim. gelir gelmez nişan hazırlıkları başlayacak zaten oyüzden onun için en büyük hediye bu. başka bişey yapmama gerek yok:))

bende kutu hazırladım içine askerde olduğu kadar kağıt var ama her aya farklı bir kart hepsi seni seviyorum çünkü... yle baslıyo ve 157 tane çükü var... çok güzel oldu benimkide içine kurumus gül falan koydum...
bide slayt yaptım kızlar bizim hikayemizi anlatıyo yazılı resimli müzikli ben çok beğendim insallah oda beğenir..
ve cd ye dvd kutusu yaptım.. üzerine resmmiz cd nin üzerinde resmimiz falan umarım beğenir...
benim ki 17 mayıs sabahı geliyo havaalanından karsılamaya gidicem ordan da annesinin evine gidicez.. aslında onu annesinde bekliycektim ama yarım saat önceden görmüş olucam hem hemde annesinin yanında fazla sarılamadığım için sarılmıs olucam...
ayy kızlar çok heycanlıyım ama keske evli olsam da direk askımla evimize gelsek.... ne kadar çok isterdim.....

konuyu yeni gördmm benimkisi de geliyo çok as kaldııı şafak 12 den sonra 9...
inanılır gibi diil yaaa ölcem heeycandan...

biz direk tatile çıkmayı düşünüyoruz 2 gün başbaşa kısmetse :asigim:
çok heycanlıyımm

ailesi 1 gün sonra bilicek terhis tarihini :)
yoksa o da evine gidiyo direk
evlerine de beraber gidicez :)) yeni gelmiş gibi
çok saol siz de sora gidersnz artıkalkisalkisalkis

canım dağıtıma geliyo bizimkiler
şafağa çoook var
378 desem

anladım canım....
hiç sıkma kendini zaman bisekilde geçiyo tatlım yaa..malesef yasamak zorunda olduğumuz bi zaman bu.. tadını keyfini çıkar özlememnin hasretin inan bazen hepsi ii geliyo insana...
allısıyoruz zaman la daa...
önemli olan sabır ve biz bunu basarıcaz diyebilemen..
allah sabır versin canım ona da sana da....
vatan onlara emanet onlar da allah a emanet olsunlar :Saruboceq:

kızlarr aranıza yenı katıldım herkese mrb.. bende çok heycanlıyım yarın askm gelıo ama dagıtım ıznıne bızmde şafak 386

olsun kızlar bozmayın moralinizi yaa....
onlara pozitif enerji verin... ve geldiklerin de mektup yazın onu verin dağıtıma gelince okusunlar...
tekrar döndüklerin de yazmayı unutmayın sakın bol bol yazın orda sizlere çok ihtiyacları olucak sizin sevginize ilginize sevkatinize....

amin canım
yazdıkların tam da benim düşündüklerim,böyle teselli buluyorum kendimce:1hug:
o kadar inanıyorum ki başaracağımıza...
yarından sonra birkaç günlüğüne de olsa bi tek benim askerim oŞeniz

sswweett
ben de seninkine benzer bir şekilde
aşkımın gittiği günden itibaren
her gün bir mektup yazdım
telefonla da konuşuyorduk ama mektubun yeri ayrı.
bir kitap oluşturacak kadar çok mektup oldu.
o mektupları her gidişimde yanımda götürdüm.
aşkım çok mutlu oluyordu.
düzenli olmasa da o da yazdı.
hatta birkez sürpriz yapıp eve birkaç mektup gönderdi.
o anı hiç unutamam.
sanki aşkım eve gelmiş gibi olmuştu.

hepımızın yardımcısı olsun.nasılkı onlar için bırakp gtmek zorsa bızım içinde beklemek zor.Özlem çok oluo bı kere.onların pskolojısı bambaska oluo.hep alttan almamız gerekıo.sabır tası olmam lazım.benım sevgılmde askere gıdelım 75 gn oldu ama baya bı değişklik var yanı ne desem yanlş anlıo.aklı burda oldugu içn sogudumu felan düşünüo.yarın da ızne gelıo bakalm çok heycanlıyım.kızlar hep onların yanında oldugumuzu bellı etmek zorundaız . hadı yanımzda olsa neysede gurbet ellerdeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…