Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

inşallah canım emek olmadan yemek olmuyor böyle zorluklardan sonra her şey daha bi kıymetli oluyor. zaten sizin gibi örnekleri görünce umudum da artıyor. bazen umutsuzluğa kapılsam da gelip geçiyor. nişan olursa diye kıyafetimi bile ayarladım arada çıkarıp bakıyorum:)

kıyamam sana ya inşallah kısa zamanda nasip olcak sizede canm bakalım kız elbisene :) o günlerde gelcek fikir alışverişi yapcaz sonra düğün telaşı bi bakmışın yuvanızdasınız

kıyamam sana ya inşallah kısa zamanda nasip olcak sizede canm bakalım kız elbisene :) o günlerde gelcek fikir alışverişi yapcaz sonra düğün telaşı bi bakmışın yuvanızdasınız
amin canım inşallah, bi ara giyer çeker koyarım kuzum... öyle mi dersin fatoşum ya bana çok uzak ve imkansız geldi birden

amin canım inşallah, bi ara giyer çeker koyarım kuzum... öyle mi dersin fatoşum ya bana çok uzak ve imkansız geldi birden
tamam canm .
tabi canm biz 7 sene önce hayaller kuruyoduk yok istemye gelincek nişan evlencez tatile gitcez oo falan dioduk çok uzaktı bu hayllaer önümzde bisürü engel vardı hepsini atlattık sizde atlatcanz canm bi anda olcak herşey bak içime öle doğuyo bigün gelcen kızlar istemeye geliolar dicen sonrası zaten düğünnn inancını kaybetme canm oluruna bırak çok düşünme eninde sonunda olcak zaten

fatoşum inan ki 27 yaşında olmamış olsam ben de takmıcam üstelik sevdiğim beni seven biri varken beklemek o kadar anlamsız geliyor ki... neyse yaa ben çok sıkıcıyım bu aralar sizden konuşalım... sizin yeni hayatınız nasıl gidiyor, alışabildiniz mi evliliğe?

haklısın düşüncelerinde canm bnde öle düşünüyorum beklemek çok anlamsız die bu sene olcak inşallah sizinde canm
ne demek sıkıcıyım ayrıca hep güsel şeylerden konuşmucaz tabiiki dertlerimizi de paylaşıoruz sevinçlerimizi rahatlıoruz en azından biraz paylaşınca elimizden bişey gelmesede
bizde alışmaya çalışoruz canm evimizi toparlamaya çalışıoruz inan bitmio daha dün duşakabimz takıldı düşün onu bile yetiştiremedik halılarımz var daha eksik bi sürü ıvırzıvır var alıncak işten eve gidiyom ymk yap tv başında uykm gelio hala yorgunluğu atamadık ikimzde h.sonlarıda yemeğe falan çağırıolar işte evli gibi hissetmiorum daha yani

benim hayatımda güzel şeyler çok nadir oluyor, bu yüzden genelde üzücü sıkıcı şeyler yazıyorum... umarım bir şeyler değişir artık... alışırsınız daha canım eksikler de zamanla tamamlanır koca bi ömür var önünüzde inşallah. artık haftasonları falan kocişinle çıkar alışveriş yaparsınız. düğün yorgunluğu kolay kolay çıkmıyor demek ki... tabii bir de geceleri çalışmak zorunda kalıyorsunuz artık

değişcek canm yakındır sizinde artık mürvetinizi görürüz
öle canm zamnla alşcaz birbirmize ekskler tamamlancak çıkıoz ya dün ilk pazar alışverişimzi yaptık aldıklarımız taşıttım
bilmiom canm ya ikimzde çok yorgunuz normalde Onur geç uyur ama yemekten sonra uykumuz gelio yok be kızım gece çalışmamız yok bizim ben korkuomoda ellemio saolsun heheh

ciddi olamazsın fatoşum yaa nasıl olmaz hiç olmadı mı yani? başıma gelmediği için bilemiyorum tabii nasıl bi durum nasıl duygu da

ciddi olamazsın fatoşum yaa nasıl olmaz hiç olmadı mı yani? başıma gelmediği için bilemiyorum tabii nasıl bi durum nasıl duygu da
teşebbbüslerimiz oldu tabi ama ben korkuyom tamam bırak falan diyom oda bırakıo sonrada kalıo öle bilmiyom nasıl yapcaz ben olcak bitcek die sanıyodum ama olmuyomuş bizde bilmioz nasıl olcak uzun sürerse bu durum sıkıntı olcak ama elimde değil rekleks mi korku mu geri itiyom

üzüldüm yavrum ya umarım çok uzun sürmez. devam ederse de bi uzmana danışın. onur anlayışlı maşallah ama bi an evvel aşmaya çalışın. uzaktan her şey kolay gibi. seviyorsun arzuluyorsun istiyorsun ama demek ki o noktaya gelince işler değişiyo

inşallah canm öle yapcaz artık uzarsa napsın oda bekledik bu kadar ama yapamıom bnde istiyom tabi gerçekten kolay gibi sanıodum belkide kolaydır biz taktiğini bilmioz

inşallah canm öle yapcaz artık uzarsa napsın oda bekledik bu kadar ama yapamıom bnde istiyom tabi gerçekten kolay gibi sanıodum belkide kolaydır biz taktiğini bilmioz
olabilir canım, büyük iş erkeğe düşüyor sanırım. biz kızlar pimpirik olduğumuzdan... onlar rahatlar orda da rahat olurlar

oooo hoşgeldin kaçak nerelersin bakimsen amin canm amin evlendik valla alışmaya çalışıyoruz yeni düzene işte darsıs başınıza artık sennde olur artık bu yaz inşallah

Hayırlı olsun canım kaç yıl beklediniz artık mutlu olma sırası
Bazı nedenlerden dolayı gelemedim ama artık daha sık gelip hatırlatıcam kendimi size :)
AMİNNNNNNNN bakalım bizde okulumun bitmesini bekliyoruz inşallah sonra her şey yolunda giderde mutlu haberlerş bende size verebilirim
Canim hosgeldin :) Sagol canim amin insallah.
Erkege kalsa hersey bi gunde olur Gec olsun guc olmasin, hayirlisi olsun kuzumm.

Hoşbuldum canımm
Ay sorma hemen nişanı falan yapAcak. Aynen Zeyno bende öyle düşünüyorum geç olsun ama güç olmasın..

Bravo enişteye alkış o zaman.
Her şeyin hayırlısı canım ya böyle olması gerekiyormuş demek o sakın umutsuzluğa kapılma
Ay inşallah canım ya en kısa zamanda atanırsın da tüm sorunlar ortadan kalkar..
Ben bu sene girdim ki ama çok iyi değil açıkcası 69 aldım okulum bitince atanamam büyük ihtimalle tekrardan giricem artık 2016 da

Artik bi adim atmak gerekiyodu ama , helal olsn enisteye :)
Guzel haberlerinle gel bi dahakine tatlimm

hehe teşekkürler... ihtiyaçlarımı alıyor sağ olsun. kredi kartını ben dolduruyom o ödüyo evlenmekten daha çok istediğim şey atanmak aslında ona daha çok bozuluyor moralim. izmirde bi kolejde falan çalışsam her akşam bi saatte olsa mehmeti görebilsem o bile yeter uzaklık bizi çok yoruyor. inşallah canım yaa şubatta atansam ne manyak bişi olur okulun bitince hazırlanmaya başlarsın o zaman kuzum zamanın olcek kafan da rahat olur...

Canimm sana sunu diyebilirim ki ilk baslarda olmazsa sonradan evlilik zorlasiyor. Suan yasadigin korku, korkuda insanin canini acitir. Iki gun olmadi bizimde sonra kendimi motive ettim, 1 hafta totumun ustune oturamadim acikcasi ama sonra duzenli oldu. Evlilikte cinsellik cok onemli bunu gozunun onune getir derim

haklısın canm sonradan daha da zorlaşıo ertelenio hep onun için bnde istiyorum olsun bitsin ama elimde değil yapamıorum onu düşünmemem lazım kndimi motive ettim dedin ya onu ben yapamıorum aklm hep orda kasılıorum rahatlıorum böle olunca eşimde sabresio ama nereye kadar oda patlıcak bigün gerçkten mi okadr acı oluomu oturamıcak kadar

Canim hayir tabiki herkeste bu olmuyor olmasi gereken zaman ertelendi diye ve kafamda cok fazla kuruntu yaptim diye boyle oldugunu dusunuyorum. Inan korkacak hic birsey yokmus. :) Cunku gorucu usulu evlenmedik hic birimiz sevdigimizle ayni yastiga bas koyuyoruz sonucta.. Kasma kendini, kocana hasret kaldigin zamanlari dusun ne demisler ani yasa Esler biz kadinlar gibi sabir sabir diyemez surekli bu bi kari-kocanin birbirine bagliliginin ozel yani..
Insallah asarsin bu korkunu tatlim

iki evli hatun ne de güzel dayanışıyorsunuz maşallah size canlarımkuzum bebişin nasıl oldu sağlığı yerinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…