- Konu Sahibi kelebek.hill
-
iki evli hatun ne de güzel dayanışıyorsunuz maşallah size canlarımkuzum bebişin nasıl oldu sağlığı yerinde mi?
sevindim canım daha iyi olacak inşallah:) doğum günü de kutlu olsun o güzel anneninNiluumm :) Iyi teyzesi kesemize gore ufak biraz minik ama sukur yinede gosterdi gecen cuma kendisiniOnun disinda bugun annesinin dogum gunu, babamiz unutmus gibi davraniyor aksam olsun bi an once canimiz pasta cekiyor Sen nasilsin caniimm, napiyosunn ??
sevindim canım daha iyi olacak inşallah:) doğum günü de kutlu olsun o güzel anneningerçekten unutmuş olmasın esintoş bakıyorum da şimdiden canının çektiklerini yeğenimin üstüne yıkmaya başlamışın
Kizlarrrr selamm ya netim bitmis pek giremedm bu araa alinti yapmistm uctuuu :/
Niluuu nasil oldun tatlim var mi bi gelismeee???
Kiz Fatosss deli olma baya zaman gecti cocuk sabirsizlanir :) saka bi yana da destek al olmadi yavrum ya kasma kendini cidden gitgide korkutuyosn bence kendini...
Beguss naber fistikk tabi ki hayirlisi her seyin canimcimm hic uzulme yasanmasi lazimmiss onumuze bakalmm
Kamileee hatirlamaz miyz deli kizzz iyi olmana cok sevindmm yaza sende de heyecanlar baslarr
Zeynommm bebisle saglikli gunlere decam insallahh operm onuu
Bana gelince cok sukur iyiym kizlarr gecinip gidiyorzzzz :) alistm baya yeni hayatima kocisime kavusmak super :) bayramda Istanbula da goturuyo beni e daha ne olsunn)
kutladınız mı esinimInsallahhh bebegiimm cok tesekkur ederimm :) Unutmadi kuzum biliyorum sabah sadece bugun benim karim mi dogmus dedi o kadar okuzAksami bekliyorum hatirlarsan gecen dogum gunumu kutlamamisti trip atiyordu askerde Napalimm o zamn hemen aliyo babasii
kuzum nasıl gidiyor evlilikKizlarrrr selamm ya netim bitmis pek giremedm bu araa alinti yapmistm uctuuu :/
Niluuu nasil oldun tatlim var mi bi gelismeee???
Kiz Fatosss deli olma baya zaman gecti cocuk sabirsizlanir :) saka bi yana da destek al olmadi yavrum ya kasma kendini cidden gitgide korkutuyosn bence kendini...
Beguss naber fistikk tabi ki hayirlisi her seyin canimcimm hic uzulme yasanmasi lazimmiss onumuze bakalmm
Kamileee hatirlamaz miyz deli kizzz iyi olmana cok sevindmm yaza sende de heyecanlar baslarr
Zeynommm bebisle saglikli gunlere decam insallahh operm onuu
Bana gelince cok sukur iyiym kizlarr gecinip gidiyorzzzz :) alistm baya yeni hayatima kocisime kavusmak super :) bayramda Istanbula da goturuyo beni e daha ne olsunn)
kutladınız mı esinim
Canimm cok tesekkur ederim :)
Oh oh Allah mutlulugunuzu bozmasin kuzumm
kuzum nasıl gidiyor evlilikbi gelişme yok maalesef uzunca da bi süre olmayacak gibi. mehmetin de benim de hevesimiz kaçtı ohh ne güzel bu bayram sevdiğinleyken ailene kavuşacaksın şimdiye kadarkilerin tam tersi ben de mehmetime bayramın ikinci günü kavuşuyorum. ilk kez bi bayramda görüşcez, ilk kez yüz yüze bayramlaşcaz
olsun canım yaa böyle küçük şeyler için birbirini kırmaya değmez nasılsa sabah kutlamış tamamen unutmuş değil... sevdiğin yanında bebeğiniz sağlıkla büyüyor daha ne olsun di mi. daha çok doğum günleri kutlarsınız Allahın izniyleKutlayamadik kuzum, cok dalgin bu sira ona veriyorum bunlari agladim soylendim guzel sozleriyle aldi gonlumu uzatmadim cocuk degiliz ki aartik uzatamadim
Deme yahuu neyse hayirlisi ne diim Nilumm ins en kisa zamanda guzel haberler alirz yine de umutluym ben
Aynen artk tersi olcak :)
Siz de kavusun oh ne guzel bayraminiz mubarek olsn yavrum
çok sevindim fatoşum, Rabbim sağlıklı bi evlilik yaşatsınbayramimiz mubarek olsun kizcelerr
zeynos dgum gunn kutlu olsn durumu atlttk sukur saol destgn icn
nilumm neler ypion
oo kacak Hiloss gelms nerelrdesn bkm sen kizdm he :) atlltk durumu cnm korkulck bsey yokta kndmi rhtltmiodm sukur kurtlduk
Hayirli bayramlar hilosum :)Amin ins esincimmm be demekkk) bayraminiz mubarek olsnn
Canim cok sagolbayramimiz mubarek olsun kizcelerr
zeynos dgum gunn kutlu olsn durumu atlttk sukur saol destgn icn
nilumm neler ypion
oo kacak Hiloss gelms nerelrdesn bkm sen kizdm he :) atlltk durumu cnm korkulck bsey yokta kndmi rhtltmiodm sukur kurtlduk
olsun canım yaa böyle küçük şeyler için birbirini kırmaya değmez nasılsa sabah kutlamış tamamen unutmuş değil... sevdiğin yanında bebeğiniz sağlıkla büyüyor daha ne olsun di mi. daha çok doğum günleri kutlarsınız Allahın izniyle
saol Nilüm darısı başına tez zamanda inşallahçok sevindim fatoşum, Rabbim sağlıklı bi evlilik yaşatsın
Hayirli bayramlar hilosum :)
Canim cok sagolCok sevindim durumu atlatmaniza :)
Bayramin kutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?