Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

bayramimiz mubarek olsun kizcelerr
zeynos dgum gunn kutlu olsn durumu atlttk sukur saol destgn icn
nilumm neler ypion
oo kacak Hiloss gelms nerelrdesn bkm sen kizdm he :) atlltk durumu cnm korkulck bsey yokta kndmi rhtltmiodm sukur kurtlduk

Sevindm canmm bundan sonra daha guzelolur kafan da rahat :)kiz internetim yoktu ondan boyle oldu yoksa aklimdasinizzz

Ne diyim Nilum sabir tasi oldn valla helal olsn..

Ay bulusmanz guzel gecms oh ne guzell

Valla yuvama esimle gitmek de superdi cidden.. Cok ozlemisimm her firsatta gidis gelis yaparz artkk

Merhaba kizlar. Nasilsinizz ??
Moralim hayli bozuk.. Dun dr. gittik, iki hafta once gittigimizde bebegimi gormustuk 6 haftalikti, dun gittigimizde 8. haftanin icinde olmamiz gerekirken bebegin hala 6 haftalik gozuktu kalp atisini duyamadik dr. son kontrolden sonra olmus olabilir gelismemis 2 hafta sonra tekrar bakalim insallah bi umut goruruz dedi. Surekli bi aksilik umudumu yitirmemeye calisiyorum. Esimde sagolsun destegini esirgemiyor. Oyle alistirmisiz ki kendimizi ne zormus olumsuz seyler duymak. Allahim kimseye yasatmasin bu durumlari.. Dualarinizi esirgemeyin teyzeleri minigimden..

canm nasıl 8 haftalık bebek 6 haftalık çıkıo hem Allah korusun ölmş olsa seni zehirlemezmi ağrı falan olur 2 hafta sonra geç olmaz mı yani pek bilgim yok bu konularda ama başka dr da gitsen inşallah görürsünüz miniğinizi sağsağlm kucağına alırsın

Canim dr. bebegin gelismeme ihtimalinide goz onunde bulundurarak 2 hafta dedi. Kalp atisinin duyulma ihtimalide var anlayacagin. Her dr 2 hafta sure veriyormus net bi durum olmadan kurtaj olunmamasi icin.. Sordum canim kanama vs gibi durumda zehirlenme gerceklesiyormus. Cok sukur oyle bi tehlikem yokmus..
Amin kuzum amin..

Canm Allah yardimcinz olsn sakn kotu seyler dusunme gercekten guzel olacak her sey eminm miniginizin kalp atislarini duyarsinz Zeynom hep guzel dusun dua et ins sorun cikmayacak

saol canmm inşallah hmm iyi baklm nasıl gidio evlilik antalya nelr yaapıon

Napayim canm simdlk sakin sakin takiliyorm arkadaslarla gorusuyorm arada kocisle geziyorm evde kendi kendime bi seyler buluyorm :) biraz da ders calisiyorm onume ne sinav cikarsa girecem artk yavas yavas ise yogunlasiyorm tatlm

inşallah herşey yolunda gider canm minik sizi sevindirir gösterir kendini pek nazlı olcak herhal Allah yardımcın olsun canm güsel düşn güsel olsun dua et hayırlısyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

Ne diyim Nilum sabir tasi oldn valla helal olsn..

Ay bulusmanz guzel gecms oh ne guzell

Valla yuvama esimle gitmek de superdi cidden.. Cok ozlemisimm her firsatta gidis gelis yaparz artkk
öyle oldu valla canım kader... güzeldi canım çok şükür de sonu yine ayrılık... ailen de sevinmiştir, onlar için de farklı bi durum tabii

Napayim canm simdlk sakin sakin takiliyorm arkadaslarla gorusuyorm arada kocisle geziyorm evde kendi kendime bi seyler buluyorm :) biraz da ders calisiyorm onume ne sinav cikarsa girecem artk yavas yavas ise yogunlasiyorm tatlm

anladım canm kpss tercihleri olcak sanırım zaten kasımda ne bulursan gir Allah bi kapı açar sonunda

canım benim inşallah bunu da atlatırsınız en kısa zamanda... benim en yakın arkadaşıma da söylemişlerdi bu tarz şeyler. hatta zeka özürlü olabilir bile demişlerdi ama şimdi zeka kübü maşallah gelişim bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliyormuş. bazen büyük çıktığı da oluyormuş. sanırım annenin beslenmesiyle, sağlığıyla da ilgili bu. bu yüzden bence çok sıkma canını. sen üzüldükçe o bebeğe yansıyor. bu arada farklı doktorlara görünmekte de fayda var...

Canm Allah yardimcinz olsn sakn kotu seyler dusunme gercekten guzel olacak her sey eminm miniginizin kalp atislarini duyarsinz Zeynom hep guzel dusun dua et ins sorun cikmayacak

Oyle dusunmeye zorluyorum kendimi hilosum . Insallah insallah canimm ..

inşallah herşey yolunda gider canm minik sizi sevindirir gösterir kendini pek nazlı olcak herhal Allah yardımcın olsun canm güsel düşn güsel olsun dua et hayırlısyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

Annemde ayni seyleri soyluyor iyi dusun iyi olsun elimde olsa bu tedirginligi yasamasam keske.. Allahin izniyle insallahh canimm..

Bilmiyorum kuzum Rabbim yuzumuzu guldurur insallah. Bu ikinci dr. nilum bas hekim oluyor ustelik diger gittigim dr. bu kadar aciklayici degildi hemen kurtaj demisti bu iki hafta daha dedi. Mide bulantilarim da yok oldu belitiler azaldikca korkuyorum iyi dusunmeye calissamda.. 2 hafta daha bekleyecegim yine duyulmazsa baska dr. gozukecegim.. Babasi dun cok agladi "ne kadar alismisiz insallah bizi sasirtir ufaklik" dedi. Kiyamam onada belli etmemeye calisiyorum ama tedirginim nilum bol bol dua ediyorum. Bu ay cok sikintili bi surecten gectik onunda etkisi var diye dusunuyorum. Insanin gormeden icindeki ufacik bi mercimegi sevmesi bu kadar baglanmasi annelikmis.. Insallah gosterir kendisini duyurur sesini teyzesi...

anladım canm kpss tercihleri olcak sanırım zaten kasımda ne bulursan gir Allah bi kapı açar sonunda

Aynen canm merkezi atamada zor ama mulakatli alimlara calisiyorm daha cok kismet ya yavas yavas her sey olur insallahh sizin evlilik de guzeldir insallahh canmm

Aynen canm merkezi atamada zor ama mulakatli alimlara calisiyorm daha cok kismet ya yavas yavas her sey olur insallahh sizin evlilik de guzeldir insallahh canmm
hayırlısı canm bi yerden çıkcak elbet ne bulduysan dene başvur
güsel gidio canm yavaş yavaş oturtmaya çalışıom işten gel yemek falan zor oluo ama düzene giremedik daha sanki tatillerden bile bişey anlamıoz

Artik bi adim atmak gerekiyodu ama , helal olsn enisteye :)
Guzel haberlerinle gel bi dahakine tatlimm

Zeynom malesef bizde daha bir gelişme yok yaza güzel haberlerle gelirim inşallah

İnşallah canım en kısa zamanda atanırsın ve her şey yoluna girer. Canım sen İzmirdeki kolrjlere dersenelere başvurdun mu hiç? mesela benim arkadaşımın nişanlısının da ataması olmadı ama İzmir'de koleje başlayacak pazartesi. sen de şansını bir denesen.. ahh o uzaklık ne kötü bilirim Nilüm ya. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz sizde.
evet canım şu kışı bir atlatalım yaz gelsin hayırlısıyla her şey güzel olur inşallah..

uzun zaman oldu girmeyeli Hilalcim de kendimi hatırlatayım dedim:)
inşallah yaza bir şeyler olur da bizde rahatlarız birazda olsa.
seninde evliliğin çok güzel gidiyormuş maşallah canım

Zeynom moralini bozma canım. dualarımızı eksik etmeyiz tabi..bir gelişme var mı canım gittiniz mi tekradan doktora?

Zeynom malesef bizde daha bir gelişme yok yaza güzel haberlerle gelirim inşallah

Zeynom moralini bozma canım. dualarımızı eksik etmeyiz tabi..bir gelişme var mı canım gittiniz mi tekradan doktora?

Insallah canim aliriz haberlerini

Malesef kuzum, cuma gunu gidecegiz eski dr. randevu aldim bakalim o ne diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…