- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
bayramimiz mubarek olsun kizcelerr
zeynos dgum gunn kutlu olsn durumu atlttk sukur saol destgn icn
nilumm neler ypion
oo kacak Hiloss gelms nerelrdesn bkm sen kizdm he :) atlltk durumu cnm korkulck bsey yokta kndmi rhtltmiodm sukur kurtlduk
maalesef güzelim ya şimdilik rafa kaldırdık böylesi daha iyi belki debeklemeye alışkınız nasılsa az daha bekleyelim... evli olarak ilk kez döndün yuvaya hee kavuştuk bugün çok şükür onu bırakıp döndüm yine her zamanki gibi... bi sürü oyuncak ve çikolata getirmiş bana sağ ol canım sizin de
saol canmm inşallah hmm iyi baklm nasıl gidio evlilik antalya nelr yaapıonSevindm canmm bundan sonra daha guzelolur kafan da rahat :)kiz internetim yoktu ondan boyle oldu yoksa aklimdasinizzz
canm nasıl 8 haftalık bebek 6 haftalık çıkıo hem Allah korusun ölmş olsa seni zehirlemezmi ağrı falan olur 2 hafta sonra geç olmaz mı yani pek bilgim yok bu konularda ama başka dr da gitsen inşallah görürsünüz miniğinizi sağsağlm kucağına alırsınMerhaba kizlar. Nasilsinizz ??
Moralim hayli bozuk.. Dun dr. gittik, iki hafta once gittigimizde bebegimi gormustuk 6 haftalikti, dun gittigimizde 8. haftanin icinde olmamiz gerekirken bebegin hala 6 haftalik gozuktu kalp atisini duyamadik dr. son kontrolden sonra olmus olabilir gelismemis 2 hafta sonra tekrar bakalim insallah bi umut goruruz dedi. Surekli bi aksilik umudumu yitirmemeye calisiyorum. Esimde sagolsun destegini esirgemiyor. Oyle alistirmisiz ki kendimizi ne zormus olumsuz seyler duymak. Allahim kimseye yasatmasin bu durumlari.. Dualarinizi esirgemeyin teyzeleri minigimden..
canm nasıl 8 haftalık bebek 6 haftalık çıkıo hem Allah korusun ölmş olsa seni zehirlemezmi ağrı falan olur 2 hafta sonra geç olmaz mı yani pek bilgim yok bu konularda ama başka dr da gitsen inşallah görürsünüz miniğinizi sağsağlm kucağına alırsın
Merhaba kizlar. Nasilsinizz ??
Moralim hayli bozuk.. Dun dr. gittik, iki hafta once gittigimizde bebegimi gormustuk 6 haftalikti, dun gittigimizde 8. haftanin icinde olmamiz gerekirken bebegin hala 6 haftalik gozuktu kalp atisini duyamadik dr. son kontrolden sonra olmus olabilir gelismemis 2 hafta sonra tekrar bakalim insallah bi umut goruruz dedi. Surekli bi aksilik umudumu yitirmemeye calisiyorum. Esimde sagolsun destegini esirgemiyor. Oyle alistirmisiz ki kendimizi ne zormus olumsuz seyler duymak. Allahim kimseye yasatmasin bu durumlari.. Dualarinizi esirgemeyin teyzeleri minigimden..
saol canmm inşallah hmm iyi baklm nasıl gidio evlilik antalya nelr yaapıon
inşallah herşey yolunda gider canm minik sizi sevindirir gösterir kendini pek nazlı olcak herhal Allah yardımcın olsun canm güsel düşn güsel olsun dua et hayırlısyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsinCanim dr. bebegin gelismeme ihtimalinide goz onunde bulundurarak 2 hafta dedi. Kalp atisinin duyulma ihtimalide var anlayacagin. Her dr 2 hafta sure veriyormus net bi durum olmadan kurtaj olunmamasi icin.. Sordum canim kanama vs gibi durumda zehirlenme gerceklesiyormus. Cok sukur oyle bi tehlikem yokmus..
Amin kuzum amin..
öyle oldu valla canımNe diyim Nilum sabir tasi oldn valla helal olsn..
Ay bulusmanz guzel gecms oh ne guzell
Valla yuvama esimle gitmek de superdi cidden.. Cok ozlemisimm her firsatta gidis gelis yaparz artkk
Napayim canm simdlk sakin sakin takiliyorm arkadaslarla gorusuyorm arada kocisle geziyorm evde kendi kendime bi seyler buluyorm :) biraz da ders calisiyorm onume ne sinav cikarsa girecem artk yavas yavas ise yogunlasiyorm tatlm
canım benim inşallah bunu da atlatırsınız en kısa zamanda... benim en yakın arkadaşıma da söylemişlerdi bu tarz şeyler. hatta zeka özürlü olabilir bile demişlerdi ama şimdi zeka kübü maşallahMerhaba kizlar. Nasilsinizz ??
Canm Allah yardimcinz olsn sakn kotu seyler dusunme gercekten guzel olacak her sey eminm miniginizin kalp atislarini duyarsinz Zeynom hep guzel dusun dua et ins sorun cikmayacak
inşallah herşey yolunda gider canm minik sizi sevindirir gösterir kendini pek nazlı olcak herhal Allah yardımcın olsun canm güsel düşn güsel olsun dua et hayırlısyla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin
canım benim inşallah bunu da atlatırsınız en kısa zamanda... benim en yakın arkadaşıma da söylemişlerdi bu tarz şeyler. hatta zeka özürlü olabilir bile demişlerdi ama şimdi zeka kübü maşallahgelişim bazen hızlanıp bazen yavaşlayabiliyormuş. bazen büyük çıktığı da oluyormuş. sanırım annenin beslenmesiyle, sağlığıyla da ilgili bu. bu yüzden bence çok sıkma canını. sen üzüldükçe o bebeğe yansıyor. bu arada farklı doktorlara görünmekte de fayda var...
öyle oldu valla canımkader... güzeldi canım çok şükür de sonu yine ayrılık... ailen de sevinmiştir, onlar için de farklı bi durum tabii
anladım canm kpss tercihleri olcak sanırım zaten kasımda ne bulursan gir Allah bi kapı açar sonunda
canm noldu durum varmı bi gelişmeOyle dusunmeye zorluyorum kendimi hilosum . Insallah insallah canimm ..
Annemde ayni seyleri soyluyor iyi dusun iyi olsun elimde olsa bu tedirginligi yasamasam keske.. Allahin izniyle insallahh canimm..
hayırlısı canm bi yerden çıkcak elbet ne bulduysan dene başvurAynen canm merkezi atamada zor ama mulakatli alimlara calisiyorm daha cok kismet ya yavas yavas her sey olur insallahhsizin evlilik de guzeldir insallahh canmm
Artik bi adim atmak gerekiyodu ama , helal olsn enisteye :)
Guzel haberlerinle gel bi dahakine tatlimm
hehe teşekkürler... ihtiyaçlarımı alıyor sağ olsun. kredi kartını ben dolduruyom o ödüyoevlenmekten daha çok istediğim şey atanmak aslında ona daha çok bozuluyor moralim. izmirde bi kolejde falan çalışsam her akşam bi saatte olsa mehmeti görebilsem o bile yeter uzaklık bizi çok yoruyor. inşallah canım yaa şubatta atansam ne manyak bişi olur okulun bitince hazırlanmaya başlarsın o zaman kuzum zamanın olcek kafan da rahat olur...
Kizlarrrr selamm ya netim bitmis pek giremedm bu araa alinti yapmistm uctuuu :/
Niluuu nasil oldun tatlim var mi bi gelismeee???
Kiz Fatosss deli olma baya zaman gecti cocuk sabirsizlanir :) saka bi yana da destek al olmadi yavrum ya kasma kendini cidden gitgide korkutuyosn bence kendini...
Beguss naber fistikk tabi ki hayirlisi her seyin canimcimm hic uzulme yasanmasi lazimmiss onumuze bakalmm
Kamileee hatirlamaz miyz deli kizzz iyi olmana cok sevindmm yaza sende de heyecanlar baslarr
Zeynommm bebisle saglikli gunlere decam insallahh operm onuu
Bana gelince cok sukur iyiym kizlarr gecinip gidiyorzzzz :) alistm baya yeni hayatima kocisime kavusmak super :) bayramda Istanbula da goturuyo beni e daha ne olsunn)
Merhaba kizlar. Nasilsinizz ??
Zeynom malesef bizde daha bir gelişme yok yaza güzel haberlerle gelirim inşallah
Zeynom moralini bozma canım. dualarımızı eksik etmeyiz tabi..bir gelişme var mı canım gittiniz mi tekradan doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?