Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

inşallah kuzum şu an atanmama 2,5 puan var, şubatta iyi bi alım olsa giderim başvurmam mı hiç başvurdum kaç yıldır da başvuruyorum ama yok anam olmayınca olmuyor... özelde tecrübem de var ama kısmet yok. hatta mehmetin kuzeni çok iyi bi kolejde müdür yardımcısı oldu oraya da başvurdum ama o bile çare olmadı benim bahtsızlığıma

Insallah canim aliriz haberlerini

Malesef kuzum, cuma gunu gidecegiz eski dr. randevu aldim bakalim o ne diyor.

az kaldı canım bak yarın gideceksin doktora sakın ümitsizliğe kapılma bol bol dua et tamam mı?

hayırlısı be Nilüfercim. Aaaa sakın öyle düşünme kızarım bak
ne demek öyle bu da sizin sınavınız canım.İnşallah bu sınavı başarıyla geçeceksiniz.

Dualarim hep onunla teyzesi, insallah buyumustur minigim. Kaldi 7 saat

inşallah...

Merhaba kizlar.
Dun kurtaj oldum melegimi cennete ugurladim. Bugun daha iyiyim istirahet ediyorum. Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi...

Selam kızlar niluuu naber canım,
hiloşum evlı hanımım nasılsın okudum evlılıkte ıyıymış cok şukur Rabbım bı ömür boyu mutlu mesut etsın inşallah
Zeynoo geçmiş olsun canım pekı neden kurtaj oldun bebegın gelişmemesinden dolayı yoksa gelişmemesinin sebebı o muymuş canım,
diğer tüm arkadaşlara selamlar

Merhaba kizlar.
Dun kurtaj oldum melegimi cennete ugurladim. Bugun daha iyiyim istirahet ediyorum. Rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi...

Zeynom yaa icim parcalandi okuyunca Allah sabrini versn canim benm yasiniz cok genc her sey zamanla duElecek yaralarinizi beraber saracaksinz ve yeni bebislerinz olacak ins sakn kendini birakma zeynom benm

Sagol deryacim fotolara da yorum yapmissin sagol zeynoyu okudm kotu oldm ya yazarm gene

Hepiniz kendinize iyi bakin kizlar ufak seyleri dert etmeyelm hayatta neler olur kuzumuz zeynomuza destek olalm valla cok kotu oldm ya

Sagol canim Allah razi olsun. Bebegim gelismedigi icin kurtaj oldum 10 haftalik kesede 6 haftalik kalmisti.. Patoloji sonucu pazartesi cikacak o zaman anlasilacak nedeni..

Zeynom yaa icim parcalandi okuyunca Allah sabrini versn canim benm yasiniz cok genc her sey zamanla duElecek yaralarinizi beraber saracaksinz ve yeni bebislerinz olacak ins sakn kendini birakma zeynom benm

Sagol hilosum. Psikolojim bozuldu resmen uyuyamiyorum, uyursam ruyalar goruyorum. Annem yanimdaydi dun gitti, yakup elinden geldigince yemegi yapiyor bana bakiyor ama asamiyorum bi turlu surekli aglama krizleri geciriyorum. Bebek ve hamile gormeye dayanamiyorum. Pazartesi gidecegim dr. nedenini ogrenmek icin.. Annelik cok baskaymis insan gormeden bile seviyor, baglaniyor. Karnima dokunamiyorum mesela.. Allahim kimseye yasatmasin..

Canm benm yaa kolay olur mu hic ben dusuncesiyle bile ne kadr uzuldm seni dusunemiyorm su an. Annen ve Yakup sagolsunlar tabi ki yalnz kalma zaten bu ara sen yaninda biri olsa daha iyi olur. Ama asla da karamsarliga dusme nedenini ogrenir cozer yeniden cocuk yaparsinz cok sukur bi sorun yok sizde. Allah ol demedi olmadi zeynom care yok Allah sabirlar versn hepinize kuzum

Dedigin gibi Allah demedi kuzum, demekki riski yokmus yavrumun bu dunyada.. Rabbim kimseyi sinamasin bu aciyla.. Cok sagol hilosum destegin icin :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…