- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Kolay gelsin canım benm sevindm her şey yolundaysa yoğunluk bile koymaz
Evet canım çok şükür hem ailem gelecek mutluyum hem de ben de artık rayına oturtacam inş iş güç falan ama evlilik de benm de pek sorunum yok çok şükür, ufak tefek oluyor bazen ama biraz da alışma evresiydi diyorum
inşallah canım yaaöle canm her bölümn yoğunluk dönemleri ayrı oluyor iş olsunda
inşallah sabrınızın mukafatını alcanız canm en güsel yere düşcen inşallah
ooo görüşme var he güsel güsel geçsin eğlenin hasret giderin
iki günde olsa görüyon canm bizde evlenene kadr öleydik okul askerlk hep kısıtlı görüşmeler bide para yok ikmzde çalışmıoz zor oluodu o iki gün bile yetio ya hayrlısıyla atanırsında herşey rayına oturur daha sıklaşır görüşmelerinşallah canım yaaevet ya kavuşuyoz yine iki günlüğüne de olsa. pzts gelip salı gitcek. iki üç aya bi geliyor sağ olsun
öyle canım şikayetçi değilim zaten uzakta da olsan seven değer veren destek olan birinin olması hayata bağlıyor beni o olmasa her şey çok anlamsız olurduiki günde olsa görüyon canm bizde evlenene kadr öleydik okul askerlk hep kısıtlı görüşmeler bide para yok ikmzde çalışmıoz zor oluodu o iki gün bile yetio ya hayrlısıyla atanırsında herşey rayına oturur daha sıklaşır görüşmeler
tabii canım kıyamazlar anne eli değer evine daha bi yuva olursen başladın mı işe hiloşum?
saol canmcım
oturtursun canm başlarda zorlanabilirsin bana zor gelmişti tabi eve gidnce annem yemği yapıodu herşey hazır faln zor olmştu baya onurda ilk baş pek yardım etmiodu söylendim bikaç kez oda anladı artık yardım edio ben grmeden mutfağa girio hazırlıo falan ikimzde yeni bi düzene alışmaya çalışıoz onada hak veriiyom anne evinde yan gelip oturuyodu
h.zonu misafir geldi mesela ben çalışıodum süpürge faln tutmuş evi toplamış olcak yavaş yavaş
aa ilginçmiş cidden çarş çarş başladın hee hadi hayırlı olsun tekrardan canım benim
Yeni başladım Nilüüü dün başladım haftanın ortasındaa :) Çok şükür güzel başladım hayırlısıyla güzel gider inşallahh
aa ilginçmiş cidden çarş çarş başladın hee hadi hayırlı olsun tekrardan canım benimortam nasıldı, sen bankada mısın yoksa ofiste falan mı?
alışılır kuzum iş olsun da...Evet öyle belgeler onaylanmış hemen başladım ben deHukuk işleri müdürlüğü ayrı bir bina canım sadece hukuk binası, şubede değilz yani İyi şükür canım yavaş yavaş alışacaz, öğrenme aşamasındayım henüz yani banka işleri dah afarklı yavaş yavaş oturur her şey inş
herkes iş güç derdinde, hayat gailesinde galiba... bi benim gibi işsizler yazıyor buraya... neyse...
esintoşum nerelerdesiniz yaaNiluuummmmmm
esintoşum nerelerdesiniz yaa
netin yolları mı kapanmış caaanımSoguk hava dolayisiyla evlere kapandik diyesim geldi nilumm :) Naber, napiyosunn :*
netin yolları mı kapanmış caaanımiyiyim kuzum, ders çalışıyorum, alımları bekliyorum... sen nasılsın, ne var ne yok???
ayy ne güzel bi sürpriz, hadi hayırlısı canımcımNet almadik zaten kuzum yaa telefondan giriyorum :) Insallah bu yil ugurlu gelir sana.. Ask hayati ne durumda ?Bende iyiyim kuzum bu ara kendimden supheliyim de regl donemini bekliyorum :)
bi tek benimki çıkıyo zaten fatoşumheyooo napıonuz bakalım sesler çıkmıo
ayy ne güzel bi sürpriz, hadi hayırlısı canımcımaşk hayatı bildiğin gibi esinim, aralıkta görüştük işte en son, bir daha ne zaman olur belli değil henüz. sen nasılsın, yakup nasıl, nasıl gidiyor evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?