- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
- #1.001
benim eşimde kıbrısta yaptı bizde doğu değil die sevindik ama kıbrıs yaz kum güneşBizim askerlik biraz sıkıntılı Bahriyeli olarak yapyor muğlada.Allaha şükür doğudan kurtardık zor olmayacak dedik ama hayılısı böyleymiş. Zaman geçmiyor sankii. siz ne güzel telaşları atlatmışsınız. Dedim ya yeni yarenlere dua edin.
İnşallah gelince herşey güzel olacak bakalım..
Sizin tecrubelerınızden yararlanayım :) gelince 6 ay rahat bırak sakın nişan söz diye baskı yapma , anca psikolojisini normale döndürür dıyorlar :) vallaha hıc anlamadım ben bu işten bırsey :)
inşallah canm dualrımız hep seninle biliyorsun inşallah en güsel yere çıkcak ataman canminşallah kuzummmdua edin de mayısta en az 400 kişi alsın sosyalden ben de öyle çok istiyorum kiii, çok sıkıldım artık bu durumdan, son noktadayım yaane hayırlı olsun fatoşum özel kaleme geçmişsin çok havalı
Çoook teşekkür ederim cevaplrınız için gerçekten.benim eşimde kıbrısta yaptı bizde doğu değil die sevindik ama kıbrıs yaz kum güneşama geçip gidiyo herşeyin hayırlısı buda bi süreç bu süreci birbiriniz için kolaylaştırmaktan başka çare yok dualarımız sizinle inşallah sağsalim gelir bi dönemi bizden başka anlayan yok
inşallah gelince herşey güsel olur
yani o kişiye ve ilişkinize göre değişir bunu en iyi sen bilirsin biz 5 senedir birlikteydik askere gittiğinde ve evliliği konuşuyoduk planlarımızı yapmıştık sizdede böyle konuşmalar geçiyorsa ona göre davranırsın biz askerden geldikten sonra bi ay içinde iş buldu ve hemen nişan oldu benm tayin durumu için nikah falan derken evli bulduk kendimizişimdiki askerliklerde eskisi gibi zor değil erkekler biraz da kullanıyor bu durumu herşeyi sen daha iyi bilirsin canm sonuçta ilişkiyi yaşayan sizsiniz
Fistiklarrr haklisiniz bi daha bu kadar arayi acmak yokkk
Sen de benim canimsin Nilummm zaten bakiyorm da cok az kalmisiz burdaa.. Artk atansan da insallahhhh hepimz rahatlasak be guzelimm insallahhh
Fatosum sen de iyiymssin sukurrr ozlemisim valla cok haklisn ama anca du kusura bakmayinnn
Uzakmaviii Allah kavustursun dualarin icn cok sagoll biz de zamaninda neler cektk simdi meyve topluyorz bak cogumz evlendi bile sevdigiyle Allah sana da nasip eder ins hepsi gecer sen hep gonlunu ferah tutt
iyiyim canm çok şükür herşey yolunda seni özlediğimizden bu sitemimiz canm tabi işlerin yoğundur yeni bi iş ortam alışma süreci sende haklısın
oturur canm zamanla herşeyde öyle ilk başlar bi sıkıntı tabi bilmediğin bi ortama giriyon hayırlısıyla iş olsundaAynen canm baya zorlandm basta yavas yavas oturuyorr.. Dun Zaferimle 3 senemizi devirdikkk sevgililer gununde hem dee :) keyifli oluyor ozel gunler
aynen canım yaa, üçümüz kaldık: sen, ben, fatoşFistiklarrr haklisiniz bi daha bu kadar arayi acmak yokkk
Sen de benim canimsin Nilummm zaten bakiyorm da cok az kalmisiz burdaa.. Artk atansan da insallahhhh hepimz rahatlasak be guzelimm insallahhh
Fatosum sen de iyiymssin sukurrr ozlemisim valla cok haklisn ama anca du kusura bakmayinnn
Uzakmaviii Allah kavustursun dualarin icn cok sagoll biz de zamaninda neler cektk simdi meyve topluyorz bak cogumz evlendi bile sevdigiyle Allah sana da nasip eder ins hepsi gecer sen hep gonlunu ferah tutt
Rabbim daha nice 3 yıllara kavuştursun canımAynen canm baya zorlandm basta yavas yavas oturuyorr.. Dun Zaferimle 3 senemizi devirdikkk sevgililer gununde hem dee :) keyifli oluyor ozel gunler
oyy bak kıyamamış, düşünmüş, yapmış yine süprizini fatoşumoturur canm zamanla herşeyde öyle ilk başlar bi sıkıntı tabi bilmediğin bi ortama giriyon hayırlısıyla iş olsunda
maşşallah canm daha nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere ikisini birarada kutladınız desene
benmkide biz sevgili değiliz artık evliyiz falan die geçiştirmeye çalıştıbaktım çiçek almış bana şaşırdım akşamda çeşmeye gittik güsel geçti
oyy bak kıyamamış, düşünmüş, yapmış yine süprizini fatoşumçeşmelere de gidilmiş ben çok merak ediyorum oraları. evlenince gezelim diyoruz ama nasip... biz bu günü kutlamıyoruuz, ikimizin ortak kararıyla ama yine de insan bi tuhaf oluyo başkalarını görünce
konuş canım konuş, ağzına sağlıkevet canm şaşırttı beni beklemiyodum hiç hele çiçek ben canlı çiçeğe karşıyım ya yazık oluo sonra solup gidio ama hoşuma gitti koydum hemen aldığı vazoya bizde kutlamıyoz canm ben bişey almadım yılbaşı sevgililer günü falan martta nikah günümüz eylülde de evlendik ya ben diyom hem nikah kutlancak hem evlilik yok artık dio düğün günü sadece yeter çeşmeye de gece gittik anam bişey göremedim ki bi anda karar verdik bi bakıp geldik gibi bişi oldu bizde pek gezemioz canm ya iş güç arabayı yeni alabildik şükür onur ctesi çalışıo genelde pazar da yorgun oluo dinlensin falan ee bizimkiler bekler onunkiler bekler gelin die evin işi zaman yetmio he
inşallah canm sizde gezersiniz birlikte olun da sevgliyken daha çok birbrimize vakit ayırıyoduk gibi gelio ya
aman ne konuştum be
oturur canm zamanla herşeyde öyle ilk başlar bi sıkıntı tabi bilmediğin bi ortama giriyon hayırlısıyla iş olsunda
maşşallah canm daha nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere ikisini birarada kutladınız desene
benmkide biz sevgili değiliz artık evliyiz falan die geçiştirmeye çalıştıbaktım çiçek almış bana şaşırdım akşamda çeşmeye gittik güsel geçti
aynen canım yaa, üçümüz kaldık: sen, ben, fatoşartık herkesin içine dert oldu zaten atanaydım da hepimiz rahat bi nefes alaydık
Rabbim daha nice 3 yıllara kavuştursun canımbizim de şubat başında üçüncü yılımız bitti sevdiceklerimizin kıymetini bilelim. Rabbim tüm kızları böyle iyi, vicdan sahibi, Allah korkusu olan erkeklerle karşılaştırsın
evet canm şaşırttı beni beklemiyodum hiç hele çiçek ben canlı çiçeğe karşıyım ya yazık oluo sonra solup gidio ama hoşuma gitti koydum hemen aldığı vazoya bizde kutlamıyoz canm ben bişey almadım yılbaşı sevgililer günü falan martta nikah günümüz eylülde de evlendik ya ben diyom hem nikah kutlancak hem evlilik yok artık dio düğün günü sadece yeter çeşmeye de gece gittik anam bişey göremedim ki bi anda karar verdik bi bakıp geldik gibi bişi oldu bizde pek gezemioz canm ya iş güç arabayı yeni alabildik şükür onur ctesi çalışıo genelde pazar da yorgun oluo dinlensin falan ee bizimkiler bekler onunkiler bekler gelin die evin işi zaman yetmio he
inşallah canm sizde gezersiniz birlikte olun da sevgliyken daha çok birbrimize vakit ayırıyoduk gibi gelio ya
aman ne konuştum be
bende özlemişim ya .evet benmki takılmayı çok sever kızdırmayı falankonuş canım konuş, ağzına sağlıkben zaten sizle konuşmayı özlemişim, iyi geldi erkekler öyle deyip bize takılıyorlar ama sonra yine dayanamıyolar, kıyamıyolar ya da dırdırımızı çekmek istemiyolar biz de bi evlensek doya doya görüşsek diyoruz ama bakalım biz de o zaman geldiğinde görüşememekten şikayet etcez mi ama birlikte uyuyabilmek bile çok büyük nimet, çok lüks bence geceyi çeşmede geçirseydiniz keşke yaa, değişiklik olurdu arabanız da hayırlı olsun canım, kazasız belasız inşallah
Aaa arabaniz hayirli olsn canm Allah kazasi belasiz kullanmak nasip etsinnn biz de aldk yaa ben de yazmadm bu karmasada unuttm zatenn.. Ben de araba kullaniyorm artkkkZafer haftaici hep sirket arabasinda ben bizimkinde haftasonuda beraber gezmeceee :) ama birbirinize daha cok valit ayirin kusumm ihmal etmeyin ailelere bence haftaici gitmeye calisin bi yemek yer donersinz hem gonulleri olur hem de sana da rahat olur , Zafer de cumartesi oglene kadr calisiyo cnku bi pazarimizi da ben kimseciklere vermiyorm :)
Aynen canm yavas yavas oturuyorr... Evet cicim ben de pek sevgililer gunu tarafi degilim ama yildonumu olunca baskaaa onemliiibiz de Zaferle birbirimize hediyelerimizi bikac gun once verdik abim burda olacak diye ben o gun sadece cicek bekliyordm acikcasi cicege cabuk alistm :) cicek almamisti hatta tam triplere girmistim kiii Zaferim de bana supriz hediyesini verdi zarid bi kolye alms abim de diyo bak adamin gunahini aldin :) aksam da ucumuz ciktk biz de fa
Sizin de guzel olms canm onemli olan beraber tatli vakit gecirmek zatenn gerisi bosss
o zaman çok dua etmeniz gerek hiloşumHe ya bence de hepimz seni bekliyorz dort gozlee
sizinki de hayırlı olsun yavruşumAaa arabaniz hayirli olsn canm Allah kazasi belasiz kullanmak nasip etsinnn biz de aldk yaa ben de yazmadm bu karmasada unuttm zatenn.. Ben de araba kullaniyorm artkkkZafer haftaici hep sirket arabasinda ben bizimkinde haftasonuda beraber gezmeceee :) ama birbirinize daha cok valit ayirin kusumm ihmal etmeyin ailelere bence haftaici gitmeye calisin bi yemek yer donersinz hem gonulleri olur hem de sana da rahat olur , Zafer de cumartesi oglene kadr calisiyo cnku bi pazarimizi da ben kimseciklere vermiyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?