Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

ohhh hiloşumu tatlı telaşlar sarmışşşş

Hayırlı uğurlu olsun canım Mevlam bır omur başınızı öge egdırmesın inşallah

Eveeett çok heyecanlıııııı yine yeniden çok özledim ki bennn

Ayy canm benm yerim yaaaa Allah bozmasn kızmmm
Ne şirinsinz siz öyle maşallahhh
Love love dolaşın artk belki yaknda 3 kişi dolaşırsınz

özlenmezmı kuzum özlemişsındır tabııı
amin hiloşum kımsenın mutlulugunu bozmasın rabbım hayırlısı hiloşum kısmet once bı doyak bız bırbırımıze Daha yenı kavuştuk yaniiii :-d

Haklısın canımcım iyiceee doyun inş birbirinizeee

Ben de işten sonra h&m'ye gittim bir bakınayım dedim battım çıktım gene ama baya tarz oldum haftasonu için, şimdi kot gyemeynce eteğe de yolda kesn kızcak diye düşününce değişik bir şeyler giyeym dedm, streç bir pantolon aldım beli tayt gibi yani düğmesiz rahatsız etmiyor buna benziyor renkleri ama biraz çiçekimsi desenli

Sonracıma içime sade bir body giyerm dedim, ve şık bir kolye; üstüne siyah blazer spor bi ceket aldımmm ceketim işe giydiklerim var tabi ama resmi duruyordu bu spor olsn dedimm...

Bir dee şık bir çanta aldım o da bu:

Ay baya güzel oldm hepsin deneynce, altına bu botum:

Hhahaha ay ne özendm beee şimdi Adana'da ben biraz hasta olunca heralde içimde kaldı şimdi daha böyle bi spor şık oalsım var

Güle Güle kullan hiloşum mutlulukla huzurla gıy inşallahhhh

iyiyim kuzucum sizleri gördüm daha iyi oldum nolsun ya bildiğin gibi işte...sende tatlı telaşlar kombine bayıldım süper olursun maşallah iyi eğlenceler diliyorum

oyyy yerım kız senın o mutluluğunu heyacanını

Ayy tesekkur edermmm :))

iyiyim kuzucum sizleri gördüm daha iyi oldum nolsun ya bildiğin gibi işte...sende tatlı telaşlar kombine bayıldım süper olursun maşallah iyi eğlenceler diliyorum

Anladm canmm aynen ben de heyecan telas alisveris kavusma :)) cok sagoll begenmissen guzel olmusturr )

selam canlarım kaç gündür uğrayamadım. perşembe günü dişçiye gittim iki tane dişim çekildi, dikiş atıldı. ilk gün ve ertesi gün çok kötüydüm, hala ağrılarım var. yeni yeni toparlıyorum hiç bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim. tabii bu arada ders de çalışamadım, canım çok sıkkın

hiloşum aldıklarını çok beğendim, eminim çok güzel olmuşsundur yine sevdiceğine de kavuştun ohh ne güzel bizim kavuşmamıza da sadece 41 saat kaldı, çok heyecanlıyım, çok özledik ben de yeni bir kaban aldım mor, kaşe, panço tarzı ama içime altıma ne giycem henüz karar veremedim. havalar da çok iyi gidiyordu ama bu hafta hep yağışlı geçecekmiş...

esinim ben beğendim elbiseni ama ortamda erkek olcekmiş sanırım müzik ayarlamak için. sen rahat edebileceksen güpürden tenin pek belli olmuyorsa geyet iyi bir seçim. ama bir de şunu düşündüm hani zaten inceciksin ya biraz daha kabarık hareketli bir şey mi denesen :26:

Nilücüm çok geçmişler olsun inşAllah en kısa zamanda iyi olursun canıım

huhuu 41 saat he ne kadar güzeel aşıklar kavuşuyor desene seen heyecanlan heyecanlan en doğal hakkın kaç gn görüşeceksiniz bebeğim

sağ ol serabım daha iyiyim, dikişleri de perşembe aldırcam. dikişler yanma yapıyor o biraz rahatsız ediyor iki ay sonunda kavuşuyoruz canım ama çok az... sadece iki gün, birlikte de kalamıcaz :26:

sağ ol serabım daha iyiyim, dikişleri de perşembe aldırcam. dikişler yanma yapıyor o biraz rahatsız ediyor iki ay sonunda kavuşuyoruz canım ama çok az... sadece iki gün, birlikte de kalamıcaz :26:

Ah askerlik bitti hasret bitmedi nilüm sizin de

Olsun kuzum buna da şükür diyelim göreceksin hiç değil se çooook iyi değerlendirin iki günü

kpss hazırlıkları nasıl gidiyorr alan çalışıyon mu yavrucum

aynen yavrum ya, napalım bizim kaderimizde de bu varmış sizlerin öyle olmucak şu dönemi atlatın da tabii senin okulun var daha, biter btimez atanırsın inşallah da engel kalmaz aranızda alan çalışmıyorum henüz canım, ben sadece gy-gk den girmeyi düşünüyordum ama alana da çalışcam. canım benim şimdi çıkmam gerek kardeşim dürtüp duruyor. sizin bi tel olayı vardı onu çözebildiniz mi? cevabını bir daha girişimde okurum artık, öpüyorum çok :80:

Siz de en kısa zamanda kavuşursunuz inşAllah kuzuuum

Kısmet bebeğin hepimiz atanalım inşAllah eveet okul dolayısı ile 1 yıl daha ayrıyız bizde

Alanı boşlama hiç bebeğim ya her sorusu 1 puan gy-gk bırak alan çalış derim

Ayy unutmamışsın tel olayımızı tel olayını çözdük bebeğim yaklaşık iki aydır cep telefonu kullanıyoruz çok şükür
38 günümüz kaldı zaten

Geçmiş olsun Nilücümm...nasıl oldn şimdi, ağızda dikişte yemek yerken pek zor oluyor yaa...:26:

Sağol canm benm fena olmadım yani ne bilim sadee topuklumu giymedm de düz bi çizme giydm daha rahat oldu sankim, çok şükür haftasonumuz da çok güzel geçtiiii

Sen de montunu güle güle giy bu arada cicimm yArın kavuşma mı varr ne güzelll

Serıoşşş az daha sabır yavrucum bitti bitiyorrr...

Bu arada kızlarrr haftasonu evlilik konusu, iş konusu konuştuk birz Zafer kendini aşırı bir sorumluluk altına sokmuş her şey hemen hallolsun diyor, bn de onu daha meslekte çok yeni olduğumza, en azından elimizde mesleğimiz olduğundan çok şanslı olduğumuza falan ikna etmeye çalıştım.. hatta sırf cidden kendini rahat hissetsin diye işimizi bekleriz öyle evlenirz falan dedm amaa Zafer arrtık yeter çektiğimiz sürünüp duruyoz orda burda biz bu sene kesin evlenelim evimizde zaman geçiririz en azından dedi bir kaç kere yokladm beklesek mi iş güç falan; yok falan deynce ısrar etmedm tabi zaten istemediğimden değil herkesin içi rahat etsn diye çabam..tamam o zaman babamlar konuşsun dedm, önce telefonla bi arayacaklar sanırm bakalım neler olacakk, iş babamda bitiyor yanii

Geçmiş olasun nilücüm inaşşah gorüşmende mehmetle cok ıyı gecmiştir

allah hakkınızda hayırlısını versın canım

Nilüşşşşş Dişçi mi dedin ah bende çok çektim o dişçilerden Adamla akraba olduk resmen 6 dolgu yaptı ee normaldir
Tatlımm inşallah geçer ağrısı, bilirim diş çok zor yav hiç çekilmiyo Ders konusuna da sen iki günde halledersin çalışmadığın yerleri ya hu..
Sevdiceğinee kavuşmana saatler kaldı hee Huuu güzelce geçirin vaktinizi yavrumm

Erkek olarak dayımın oğlu olacak sadece kuzum, ee tabi dayım abim babam falan da girer sadece.. Diğerlerine izin yok damattan
Kabarık olarak bende düşündüm nilüm ama sonradan şöyle de düşündüm, hani ilerde diyelim kaynımın sözü, nişanı falan olur kollarını kapattırırım içten üstüne siyah bi şal ve siyah topuklularla giyebilirim diye şey ettiydim :44:

sağ ol canım yaa, zor oluyor gerçekten dişsiz kaldığıma mı yanayım çektiğim acılara mı bilemedim maşallah canım hep böyle güzel geçsin kavuşmalarınız hava nasıldı oralarda? burası yağışlıydı orda da yağmıştır mutlaka... evet canım yarın büyük gün

ben de bunu merak etmiştim hiloşum eniştenin inatçılığını sevdim bu kez o da bizim gibi düşünüyormuş demek ki, büyükler ne diyecek bakalım

Geçmiş olasun nilücüm inaşşah gorüşmende mehmetle cok ıyı gecmiştir

çok sağ ol tatlım daha gelmedi kiii yarın inşallah öğlen 12.30 da dershanem de var yarın, artık son 2 derse girmicem. öğleden sonraya da ek ders koymuşlar şaka gibi ona da giremicem

sağ ol esinim ben de çok çektim canım hala da çekiyorum hatta çekmeye de devam etcem dolgu yapılacak, tel takılacak, ön dişlerim törpülencek... bir de implant yaptırmayı düşünüyorum ama ancak atanınca o :26: kavuşuyoruz valla canım yine rüya gibi gelecek ama hiç yoktan iyidir hımm ileride de giyebilmek için öyle düşündün olsun canım ya bu da güzel hele sen giyince daha güzelleşcek elbisen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…