- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
ohhh hiloşumu tatlı telaşlar sarmışşşş
Hayırlı uğurlu olsun canım Mevlam bır omur başınızı öge egdırmesın inşallah
kızlarrrr evlıyık mevliyik ama gencız güzeliz dımııııııı :-d :-d tatlı tatlı heyacanlar yaşamak bızımde hakkımıızz :-d
Sevgili tsortlerınden yaptırdımmm
the gelın the damat
eşimde yarım kalbın ıcınde ''lo'' bende o kalbı tamamlayan ''ve''
beyaz kupalarımızda love var ıkımızınde
kısa kol badının onunde altından bırbırıne gırmış kalplı yüzük
geçenlerde ınternetten siparış vermiştın tişortlerı gelmış denedik eşimle cok tatlı bı cıft olduk bızzz
hatta kıyamadık çıkarmaya gece love badılerımızle yattık sabah kalvaltımızdada cayımıza eşlik eden love kupalarımız
Çok sevındırıkımm kiiii ben
eveeett çok heyecanlııııııYine yeniden çok özledim ki bennn
Ayy canm benm yerim yaaaa allah bozmasn kızmmm
Ne şirinsinz siz öyle maşallahhh
Love love dolaşın artkBelki yaknda 3 kişi dolaşırsınz
özlenmezmı kuzum özlemişsındır tabııı
amin hiloşum kımsenın mutlulugunu bozmasın rabbım hayırlısı hiloşum kısmet once bı doyak bız bırbırımızeDaha yenı kavuştuk yaniiii :-d
Haklısın canımcım iyiceee doyun inş birbirinizeee
Ben de işten sonra h&m'ye gittim bir bakınayım dedim battım çıktım geneama baya tarz oldum haftasonu için, şimdi kot gyemeynce eteğe de yolda kesn kızcak diye düşününce değişik bir şeyler giyeym dedm, streç bir pantolon aldım beli tayt gibi yani düğmesiz rahatsız etmiyor buna benziyor renkleri ama biraz çiçekimsi desenli
Eki Görüntüle 1011612
Sonracıma içime sade bir body giyerm dedim, ve şık bir kolye; üstüne siyah blazer spor bi ceket aldımmmceketim işe giydiklerim var tabi ama resmi duruyordu bu spor olsn dedimm...
Bir dee şık bir çanta aldım o da bu:
Eki Görüntüle 1011613
Ay baya güzel oldm hepsin deneynce, altına bu botum:
Eki Görüntüle 1011614
Hhahaha ay ne özendm beeeşimdi Adana'da ben biraz hasta olunca heralde içimde kaldı şimdi daha böyle bi spor şık oalsım var
Güle Güle kullan hiloşum mutlulukla huzurla gıy inşallahhhh
Çok sağoll canım amin inş yarn büyük gün
Oyle oluyor canm gelince bi oh be dersn :))
Amin canm hepsi sirayla olur..
Bne guzel o zmn gelince daha kolay olur adapteniz bence.
) haklisn canm ben de sizlerle fikir alisverisini cok seviyorummm
Selam kizz nerelerdesin gene kayipsinn
oyyy yerım kız senın o mutluluğunu heyacanını
iyiyim kuzucum sizleri gördüm daha iyi oldum nolsun ya bildiğin gibi işte...sende tatlı telaşlar kombine bayıldım süper olursun maşallahiyi eğlenceler diliyorum
selam canlarımkaç gündür uğrayamadım. perşembe günü dişçiye gittim iki tane dişim çekildi, dikiş atıldı. ilk gün ve ertesi gün çok kötüydüm, hala ağrılarım var. yeni yeni toparlıyorum hiç bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim. tabii bu arada ders de çalışamadım, canım çok sıkkın
hiloşum aldıklarını çok beğendim, eminim çok güzel olmuşsundur yinesevdiceğine de kavuştun ohh ne güzel bizim kavuşmamıza da sadece 41 saat kaldı, çok heyecanlıyım, çok özledik ben de yeni bir kaban aldım mor, kaşe, panço tarzı ama içime altıma ne giycem henüz karar veremedim. havalar da çok iyi gidiyordu ama bu hafta hep yağışlı geçecekmiş...
esinim ben beğendim elbiseni ama ortamda erkek olcekmiş sanırım müzik ayarlamak için. sen rahat edebileceksen güpürden tenin pek belli olmuyorsa geyet iyi bir seçim. ama bir de şunu düşündüm hani zaten inceciksin ya biraz daha kabarık hareketli bir şey mi denesen :26:
Nilücüm çok geçmişler olsun inşAllah en kısa zamanda iyi olursun canıım
huhuu 41 saat he ne kadar güzeel aşıklar kavuşuyor desene seen heyecanlan heyecanlan en doğal hakkın kaç gn görüşeceksiniz bebeğim
sağ ol serabımdaha iyiyim, dikişleri de perşembe aldırcam. dikişler yanma yapıyor o biraz rahatsız ediyor iki ay sonunda kavuşuyoruz canım ama çok az... sadece iki gün, birlikte de kalamıcaz :26:
Ah askerlik bitti hasret bitmedi nilüm sizin de
Olsun kuzum buna da şükür diyelim göreceksin hiç değil se çooook iyi değerlendirin iki günü
kpss hazırlıkları nasıl gidiyorr alan çalışıyon mu yavrucum
aynen yavrum ya, napalım bizim kaderimizde de bu varmışsizlerin öyle olmucak şu dönemi atlatın da tabii senin okulun var daha, biter btimez atanırsın inşallah da engel kalmaz aranızda alan çalışmıyorum henüz canım, ben sadece gy-gk den girmeyi düşünüyordum ama alana da çalışcam. canım benim şimdi çıkmam gerek kardeşim dürtüp duruyor. sizin bi tel olayı vardı onu çözebildiniz mi? cevabını bir daha girişimde okurum artık, öpüyorum çok :80:
selam canlarımkaç gündür uğrayamadım. perşembe günü dişçiye gittim iki tane dişim çekildi, dikiş atıldı. ilk gün ve ertesi gün çok kötüydüm, hala ağrılarım var. yeni yeni toparlıyorum hiç bu kadar ağır geçeceğini düşünmemiştim. tabii bu arada ders de çalışamadım, canım çok sıkkın
hiloşum aldıklarını çok beğendim, eminim çok güzel olmuşsundur yinesevdiceğine de kavuştun ohh ne güzel bizim kavuşmamıza da sadece 41 saat kaldı, çok heyecanlıyım, çok özledik ben de yeni bir kaban aldım mor, kaşe, panço tarzı ama içime altıma ne giycem henüz karar veremedim. havalar da çok iyi gidiyordu ama bu hafta hep yağışlı geçecekmiş...
esinim ben beğendim elbiseni ama ortamda erkek olcekmiş sanırım müzik ayarlamak için. sen rahat edebileceksen güpürden tenin pek belli olmuyorsa geyet iyi bir seçim. ama bir de şunu düşündüm hani zaten inceciksin ya biraz daha kabarık hareketli bir şey mi denesen :26:
Nilücüm çok geçmişler olsun inşAllah en kısa zamanda iyi olursun canıım
huhuu 41 saat he ne kadar güzeel aşıklar kavuşuyor desene seen heyecanlan heyecanlan en doğal hakkın kaç gn görüşeceksiniz bebeğim
bu arada kızlarrr haftasonu evlilik konusu, iş konusu konuştuk birz zafer kendini aşırı bir sorumluluk altına sokmuş her şey hemen hallolsun diyor, bn de onu daha meslekte çok yeni olduğumza, en azından elimizde mesleğimiz olduğundan çok şanslı olduğumuza falan ikna etmeye çalıştım.. Hatta sırf cidden kendini rahat hissetsin diye işimizi bekleriz öyle evlenirz falan dedm amaa zafer arrtık yeter çektiğimiz sürünüp duruyoz orda burda biz bu sene kesin evlenelim evimizde zaman geçiririz en azından dedi bir kaç kere yokladm beklesek mi iş güç falan; yok falan deynce ısrar etmedm tabi zaten istemediğimden değil herkesin içi rahat etsn diye çabam..tamam o zaman babamlar konuşsun dedm, önce telefonla bi arayacaklar sanırm bakalım neler olacakk, iş babamda bitiyor yanii
Geçmiş olasun nilücüm inaşşah gorüşmende mehmetle cok ıyı gecmiştir
allah hakkınızda hayırlısını versın canım
Geçmiş olsun Nilücümm...nasıl oldn şimdi, ağızda dikişte yemek yerken pek zor oluyor yaa...:26:
Sağol canm benm fena olmadım yani ne bilimsadee topuklumu giymedm de düz bi çizme giydm daha rahat oldu sankim, çok şükür haftasonumuz da çok güzel geçtiiii
Sen de montunu güle güle giy bu arada cicimmyArın kavuşma mı varr ne güzelll
Bu arada kızlarrr haftasonu evlilik konusu, iş konusu konuştuk birz Zafer kendini aşırı bir sorumluluk altına sokmuş her şey hemen hallolsun diyor, bn de onu daha meslekte çok yeni olduğumza, en azından elimizde mesleğimiz olduğundan çok şanslı olduğumuza falan ikna etmeye çalıştım.. hatta sırf cidden kendini rahat hissetsin diye işimizi bekleriz öyle evlenirz falan dedm amaa Zafer arrtık yeter çektiğimiz sürünüp duruyoz orda burda biz bu sene kesin evlenelim evimizde zaman geçiririz en azından dedi bir kaç kere yokladm beklesek mi iş güç falan; yok falan deynce ısrar etmedm tabi zaten istemediğimden değil herkesin içi rahat etsn diye çabam..tamam o zaman babamlar konuşsun dedm, önce telefonla bi arayacaklar sanırm bakalım neler olacakk, iş babamda bitiyor yanii
Geçmiş olasun nilücüm inaşşah gorüşmende mehmetle cok ıyı gecmiştir
NilüşşşşşDişçi mi dedin ah bende çok çektim o dişçilerden Adamla akraba olduk resmen 6 dolgu yaptı ee normaldir
Tatlımm inşallah geçer ağrısı, bilirim diş çok zor yav hiç çekilmiyoDers konusuna da sen iki günde halledersin çalışmadığın yerleri ya hu..
Sevdiceğinee kavuşmana saatler kaldı heeHuuu güzelce geçirin vaktinizi yavrumm
Erkek olarak dayımın oğlu olacak sadece kuzum, ee tabi dayım abim babam falan da girer sadece.. Diğerlerine izin yok damattan
Kabarık olarak bende düşündüm nilüm ama sonradan şöyle de düşündüm, hani ilerde diyelim kaynımın sözü, nişanı falan olur kollarını kapattırırım içten üstüne siyah bi şal ve siyah topuklularla giyebilirim diye şey ettiydim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?