Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

iyilik sağlık canım senden naber nasıl gidiyo ben hafta sonunu bekliyorum mehmet gelcek de

Eh iste kuzum iyi olmaya calisiyorum. Hamilelik durumlari biraz karisik bi onceki hamileligimde kurtaj oldugum icin risk var suan oyle iste.. Aaaaaa cok sevindim nilumm bol bol guzelce asklaa vakit gecirin

huhuhu mehmet mi gelio dayanamıadın dimi sonunda gelsin gelsin iyi hadi bakalım güsel geçsin h.sonunuz
dayanamadım valla kuzum, 3 buçuk ay oldu tak etti canıma inşallah canım benim çok sağ ol ama dün halı sahada sakatlanmış, yarım alçıya almışlar ayak bileğini yola çıkmadan çıkarcak

dayanamadım valla kuzum, 3 buçuk ay oldu tak etti canıma inşallah canım benim çok sağ ol ama dün halı sahada sakatlanmış, yarım alçıya almışlar ayak bileğini yola çıkmadan çıkarcak

Geçmiş olsun canm ya ee çıkarcak sonra tekrar mı taktırcak gidince inşallah kötü bişey olmamıştır .

Geçmiş olsun canm ya ee çıkarcak sonra tekrar mı taktırcak gidince inşallah kötü bişey olmamıştır .
sağ ol kuzum. bağ zedelenmesi olmuş. devlet hastanesindekiler kendin çıkarırsan ve iyileşmemiş olursa bir daha bakmayız demişler. inşallah iyileşir de gerek kalmaz

Evet canım dediğim gibi dermansız dert olmasın da bunları yaşamak varmış kaderde....
Sanırım haftasonu görüşecektiniz Mehmetle nasıl geçti canım? Hasret giderebildiniz mi?
KPSS için de bol şanslar diliyorum canım iyice cılkını çıkardılar Allah herkesin yardımcısı olsun.

görüştük canım, güzel geçti şükür. sağ olasın hesnam, amin...

no
bildiğin gibi kuzum, bugün farklılık olarak tüm gün hastanedeydim. sende ne var ne yok?
noldu canm önemli bişey değil inşallah bende aynıyım canm Onurun nazillideki iş durumu gene gündemde burada çok yoruluyor geleceğim yok diyor baya ısrarcı nazilli konusunda bakalım gürcistana gitcek bu hafta

rutin kontrol kuzum da her gittiğimde uygulama değişiyor, sanki ilk kez gitmişim gibi hissediyorum hayırlısı olsun canım ya. nazilli çok mu uzak günlük gidip gelemez mi? sağ selamet gitsin gelsin... mehmet de iki ay sonra yine gelecek onun mutluluğunu yaşıyorum akşamdan beri bu yıl ben hiç gidemedim, onun 4. gelişi olcak, utanıyorum artık kendimden

Allah şifasını versin canm
2 saat falan canm bende öyle diyom gidip gelirsin diyom ama zor olur öyle diyor bakalm kısmet.amin canm inşallah
neden utanuyon canm ya maksat görüşmek

Allah şifasını versin canm
2 saat falan canm bende öyle diyom gidip gelirsin diyom ama zor olur öyle diyor bakalm kısmet.amin canm inşallah
neden utanuyon canm ya maksat görüşmek
ayy varmış ya baya da zor olur haklı ama senin için de izmir daha iyi. orası küçük bi yer. burda istediğiniz her şeyi yapıyorsunuz ama orda sosyal hayatınız falan da kısıtlanacak. belki daha iyisini bulur canım yaa biraz daha sabretsin. gürcistana kaç günlüğüne gidiyor? ay ne bilim canım ya sürekli o geliyor maddi anlamda hiçbir katkım da yok çok yük oluyorum...

evet canm izmiride bırakmak istemiyorum oda çok yoruluyor çıkar burda da diyorum ama bazen dayanamıyo herhalde açıyor konusunu
iş ne zaman biterse döncek 4 -5 gün olabilir
öyle düşünme canm sende olsa sen gitcektin hem artık bu konuları aştınız bizde sevgiliyken Onur geliyordu her gelişi masraf tabi ama görmeden de olmuyor istediği zaman bırak gelsin o zaten kendini ona göre ayarlar şükür işide var kimde varsa o diğerini idare etcek

sürekli gidiyor mu böyle şehir dışına, yurt dışına? Allah yardım etsin canım, inşallah bulur gönlüne göre bi yer. ben olsam ben de gitmek istemezdim sanırım. öyle kuzum ya zaten ben gitsem de masraflarımı yine o karşılıyor. ders çalışıyorum diye ben gelirim diyor sağ olsun...

yurtdışına ilk defa gitti canm şehirdışı oluyor genelde şirketin çok yerde işi var sorun çıkınca Onur gidiyor.dün akşam gitti inşallah işi çabuk biter
pazar günü de 7 yıldır beslediğim kuşum öldü

çok üzüldüm canım yaa, başın sağ olsun kocişin de hemencecik döner inşallah sağ salim. alıştınız ya zor gelir

saol canm
Onur da bugün dönüyo istanbulda şuan zor geliyo ya akşam evde yalnız bekliyon tabi gelcek yemek yicez birlikte die yalnızda bişey yapıp yiyesin gelmio

Eh iste kuzum iyi olmaya calisiyorum. Hamilelik durumlari biraz karisik bi onceki hamileligimde kurtaj oldugum icin risk var suan oyle iste.. Aaaaaa cok sevindim nilumm bol bol guzelce asklaa vakit gecirin

Canmmm hamilesinn ay cok sevindmmmah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsn sagliklicaaa

Nilüü napıonnnnnnnnnnnnnn
Hilaaaaal gene gittin amaaaaaaaaaaaaa

Kizmaa geldmmm yaaa :))

Nanersiniz kizlar yaaa valla var ya zor gidiyo hayat ya yogun baya ama haklisinz daha da cok gelecem ins artikkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…