- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
- #1.041
kıyamam ya tabi sen daha iyi bilirsin canm inşallah bu sene çok iyi geçer sınavında iyi biryere atanırsın hersene tekrar aynı şeyleri çalışmakta zor oluodur tabi Allah tan hersene sınav bizim gibi iki senede bir olsa daha kötü..alırsın artık canm randevuyla alıon zaten çok sürmüo işlemgeçen yıllarda iki sene yapmıştım canım ama bana pek iyi gelmiyor ya o işmehmet gelmek istiyor da ben istemiyorum çünkü baya dağılıyorum görüşünce zaten zar zor ders çalışıyorum ayy atanınca alırım diye erteledim ama şimdi de bunu çıkardılar. ablam vercek sağ olsun parasını da havalar ısınınca gidip alcaz... evet canım yaa her şey gibi o da zorlaştı...
saol canm inşallah bu çaşıltığı yerde gelecek yok dio çıkıo istediği yerler ama hep şehir dışı diolar izmirdede çıkar elbet biyer tayinim kolay olur belki ama orda tekrar bi düzen kurmak zor olur izmiri de bırakamam yahayırlısı olsun canım. daha güzel kapılar açılır inşallah. yerleşmişken zor olur. bi de tayin falan...
off bırakılır mı bura yaaodamın manzarası
temelli gelcen inşallah canmoff bırakılır mı bura yaaçok güzelmiş canım... çok özledim izmiri
inşallah canım ama artık pek ümidim kalmadı. ablam da tayin isticek ağustosta izmire gitmem diyordu fotoyu görünce fikri değişir belkitemelli gelcen inşallah canm
hesnacım hoş geldin. ben bebişin iyileşmiştir diye düşünüyordum. çok üzüldüm okuyunca. ne dicemi bilemiyorum. Rabbim acil şifalar versin. ne zor bi sınav... küçücük bedeninde ne acılar taşıyor yavrum. inşallah Rabbim ona hissettirmiyordur ve bi an evvel olumlu sonuçlanır. biz de sizi öpüyoruz canım. dikkat edin kendinize... faceyi ben aktif kullanmıyorum canımMerhaba canlarım....
Nasılsınız? Geçmişe bakamadım. Herkesler iyidir umarım. Hiç giremiyorum buralara facebooku olan varsa lütfen ulaşsın bana. Oraya telefondan daha kolay giriyorum burası için laptop açmam gerekiyor. Bebekle laptop falan açamıyorum. İletişimi kesmeyelim lütfen. İsterseniz kapalı grup açabilirim facede. Hem daha sık görüşmüş oluruz. Hepinizi merak ediyorum gerçekten.
Beni soracak olursanız, oğlumu büyütüyorum bildiğiniz gibi. Sağlık problemlerimiz hala devam ediyor. Genital bölgesindeki anomaliden dolayı genetik bölümüne kan verdik. Yani bebeğimiz kız mı erkek mi hala onu teşhis etmeye çalışıyorlar. Birkaç haftaya çıkar sonuç. Sonra da neden kaynaklanmış bu durum ona bakacaklar. Bir yandan kalpteki sorunlar daha düzelmedi. Bir de kafa ölçümüz olması gerekenden küçük zeka gelişimi takip ediliyor. Daimi hastanelere gidiyoruz. Bakılmadık organı kalmadı yavrumun. Hep foto çekiyorlar arşivliyorlar. Şu an endokrin, nöroloji, kardiyoloji, çocuk cerrahi, çocuk psikiyatri birlikte takip ediyor. Dua edin sonuçlarımız güzel çıksın, ameliyatlarımız da iyi geçsin oğlum düzelsin... Öptüm hepinizi.
neden tayin isticek canm nie izmir istemio kız mis gibi izmiriminşallah canım ama artık pek ümidim kalmadı. ablam da tayin isticek ağustosta izmire gitmem diyordu fotoyu görünce fikri değişir belki
aynen canım bence de öyle de ona çekici gelmiyormuş gezmeye gittiğinde pek ısınamamış ama fotoyu görünce ayy izmire mi gitsem acaba dedineden tayin isticek canm nie izmir istemio kız mis gibi izmirim
hesnacım hoş geldin. ben bebişin iyileşmiştir diye düşünüyordum. çok üzüldüm okuyunca. ne dicemi bilemiyorum. Rabbim acil şifalar versin. ne zor bi sınav... küçücük bedeninde ne acılar taşıyor yavrum. inşallah Rabbim ona hissettirmiyordur ve bi an evvel olumlu sonuçlanır. biz de sizi öpüyoruz canım. dikkat edin kendinize... faceyi ben aktif kullanmıyorum canım
amin hesnoşum. derdi veren dermanını da verir. yavrucak yaa hayata zorluklarla başladı inşallah sonrası çok güzel olur. sabırlar diliyorum size de... ben hala aynıyım canım. mehmetle iyi aramız çok şükür de üç ay oldu yüz yüze görüşemedik. kpss yine olmadı, 1 puan bile kalmadı atanmama ama olmayınca olmuyor demekMaalesef canım iyileşmesi 3 yaşını bulur sanırım 2-3 ameliyat geçirecek. Teşekkür ederim. Allah dermansız dert vermesin.
Sen neler yaptın Mehmet'le durumlar nasıl, kpss belası ne durumda? İnşallah hayat güzel geçiyordur. Çok öptüm canım.
Selam kizlar bende katilabilirmiyim yeni topigimize nede olsa eski yareniz cok uzak kaldim burdan ama unutmadim sizleri gecen sene beraber safak sayanlardandimasi genc(ecrin) hatirladiniz mi ???
Heyyooo ben geldim nasilsuniz napiyosunuz kizlar
Hosbuldum canim iyiyim zeynom sen nasilsin uzun zaman oldu evlenmissin sanirim cok sevindim allah mutlulugunuzu daim etsin :) baya evlenen olmus bizim gruptan sanirim ben yokken cok gelisme olmus sanirim
69 aldım ben yafatoşum sınav sonucunuz açıklanmış. ablam 60 almış. sen geçmişsindir inşallah barajı?
ayy hadi yaa bi puan tühh69 aldım ben ya
iyilik sağlık canım senden naberHeyyooo ben geldim nasilsuniz napiyosunuz kizlar
Caniimm hatirladim beni seni. Hosgeldin :)) Nasilsin napiyosun?
nikini hatırlıyorum da neydin ne değildin ne konuşmuştuk bunları hatırlamıyorumSelam kizlar bende katilabilirmiyim yeni topigimize nede olsa eski yareniz cok uzak kaldim burdan ama unutmadim sizleri gecen sene beraber safak sayanlardandimasi genc(ecrin) hatirladiniz mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?