Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

kıyamam ya tabi sen daha iyi bilirsin canm inşallah bu sene çok iyi geçer sınavında iyi biryere atanırsın hersene tekrar aynı şeyleri çalışmakta zor oluodur tabi Allah tan hersene sınav bizim gibi iki senede bir olsa daha kötü..alırsın artık canm randevuyla alıon zaten çok sürmüo işlem

hayırlısı olsun canım. daha güzel kapılar açılır inşallah. yerleşmişken zor olur. bi de tayin falan...
saol canm inşallah bu çaşıltığı yerde gelecek yok dio çıkıo istediği yerler ama hep şehir dışı diolar izmirdede çıkar elbet biyer tayinim kolay olur belki ama orda tekrar bi düzen kurmak zor olur izmiri de bırakamam ya

Merhaba canlarım....

Nasılsınız? Geçmişe bakamadım. Herkesler iyidir umarım. Hiç giremiyorum buralara facebooku olan varsa lütfen ulaşsın bana. Oraya telefondan daha kolay giriyorum burası için laptop açmam gerekiyor. Bebekle laptop falan açamıyorum. İletişimi kesmeyelim lütfen. İsterseniz kapalı grup açabilirim facede. Hem daha sık görüşmüş oluruz. Hepinizi merak ediyorum gerçekten.

Beni soracak olursanız, oğlumu büyütüyorum bildiğiniz gibi. Sağlık problemlerimiz hala devam ediyor. Genital bölgesindeki anomaliden dolayı genetik bölümüne kan verdik. Yani bebeğimiz kız mı erkek mi hala onu teşhis etmeye çalışıyorlar. Birkaç haftaya çıkar sonuç. Sonra da neden kaynaklanmış bu durum ona bakacaklar. Bir yandan kalpteki sorunlar daha düzelmedi. Bir de kafa ölçümüz olması gerekenden küçük zeka gelişimi takip ediliyor. Daimi hastanelere gidiyoruz. Bakılmadık organı kalmadı yavrumun. Hep foto çekiyorlar arşivliyorlar. Şu an endokrin, nöroloji, kardiyoloji, çocuk cerrahi, çocuk psikiyatri birlikte takip ediyor. Dua edin sonuçlarımız güzel çıksın, ameliyatlarımız da iyi geçsin oğlum düzelsin... Öptüm hepinizi.

hesnacım hoş geldin. ben bebişin iyileşmiştir diye düşünüyordum. çok üzüldüm okuyunca. ne dicemi bilemiyorum. Rabbim acil şifalar versin. ne zor bi sınav... küçücük bedeninde ne acılar taşıyor yavrum. inşallah Rabbim ona hissettirmiyordur ve bi an evvel olumlu sonuçlanır. biz de sizi öpüyoruz canım. dikkat edin kendinize... faceyi ben aktif kullanmıyorum canım

Son düzenleme:
neden tayin isticek canm nie izmir istemio kız mis gibi izmirim
aynen canım bence de öyle de ona çekici gelmiyormuş gezmeye gittiğinde pek ısınamamış ama fotoyu görünce ayy izmire mi gitsem acaba dedi egede bi yere yerleşmeyi düşünüyor canım. sahil şeridinde... bakalım olursa

Maalesef canım iyileşmesi 3 yaşını bulur sanırım 2-3 ameliyat geçirecek. Teşekkür ederim. Allah dermansız dert vermesin.
Sen neler yaptın Mehmet'le durumlar nasıl, kpss belası ne durumda? İnşallah hayat güzel geçiyordur. Çok öptüm canım.

amin hesnoşum. derdi veren dermanını da verir. yavrucak yaa hayata zorluklarla başladı inşallah sonrası çok güzel olur. sabırlar diliyorum size de... ben hala aynıyım canım. mehmetle iyi aramız çok şükür de üç ay oldu yüz yüze görüşemedik. kpss yine olmadı, 1 puan bile kalmadı atanmama ama olmayınca olmuyor demek

Selam kizlar bende katilabilirmiyim yeni topigimize nede olsa eski yareniz cok uzak kaldim burdan ama unutmadim sizleri gecen sene beraber safak sayanlardandimasi genc(ecrin) hatirladiniz mi ???

Heyyooo ben geldim nasilsuniz napiyosunuz kizlar
Selam kizlar bende katilabilirmiyim yeni topigimize nede olsa eski yareniz cok uzak kaldim burdan ama unutmadim sizleri gecen sene beraber safak sayanlardandimasi genc(ecrin) hatirladiniz mi ???

Caniimm hatirladim beni seni. Hosgeldin :)) Nasilsin napiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…