Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Hadi bakalm insallah sen de ogrenirsn canm ben de basta tenhalarda calistm kocisle ama sonra bi cesaret ciktm trafige baska turlu olmaz.. Dikkatli olmak lazm tabi Allah kazalardan belalardan korusun hepimiziii

Zafere de ben alistirdm canim zaten hic oyle aliskanliklari yoktu ama sen de birakma pesini dirennn :)) biz yonlendirecez onlari care yokkk

Olsn canm gerektigince dua ederz sorun yokk.. Hic bi zaman isyan etmedn sen eminm guzel seyler olacak sadece boyle gec olmasi gerekiyomus Nilumm.. KismetsiZim demee isyan da etmee her zamanki olumlu super Nilu ol sen

Olsn canm gerektigince dua ederz sorun yokk.. Hic bi zaman isyan etmedn sen eminm guzel seyler olacak sadece boyle gec olmasi gerekiyomus Nilumm.. KismetsiZim demee isyan da etmee her zamanki olumlu super Nilu ol sen
bilmiyorum ki kuzum, çok sıkıldım artık. bazen öyle anlar geliyor ki dayanamıyorum, patlayıveriyorum. inşallah dediğin gibi olur. mehmeti de özledim, sınava kadar görüşmeyelim dedim ama o gelmek istiyor. o gelince ben çok dağılıyorum

inşallah canm bnde tenhalarda başlıcam havalr bi düzelsin çıkarım ya korkmam gibi ama sokak aralarında kedi falan çıkar die korkuyom onur sürerken bile tedirginim kıyamam onlara ben otobanda basarım gider Allah kazalrdan korusun
h.içi çıkmak lazım en iyisi canm yoksa bütün h.sonun gidio yönlerdirme konusu bizde zaten ona kalsa anasına gitceği yok ev kedisi oldu başıma

olcak canm olcak bizlerinde bi anda oldu bilion bende bekledim 4 sene iş die sonra bn başladım onur askere gitti geldi hmn iş buldu nişan tayin evlilk ev iş araba bile olmadan içinde bulduk kendimizi sizinde öle olcak canm ayrıca kız biz aynı yaşta deilmiyik

kuzum biz de geç de olsa bir şeylerin sahibi olabiliriz umarım. maşallah canım, inşallah bundan sonra da hep böyle güzel gider her şey mehmet de iş konusunda sıkıntı yaşamadı şükür. askerden gelir gelmez buldu, hatta şu an çok daha iyi bi yerde çalışıyor ben 27yim fatoşum, seni küçük diye biliyordum

olursunuz canm tabiki biz öyle savurgan kızlar değiliz akıllı tutumlu kızlarızherşey olcak hayırlısıyla
nereye girdi Mehmet hayırlısı olsun canm
bende 27 yim kız yaşlandık ya 30 a ne kaldı

olursunuz canm tabiki biz öyle savurgan kızlar değiliz akıllı tutumlu kızlarızherşey olcak hayırlısıyla
nereye girdi Mehmet hayırlısı olsun canm
bende 27 yim kız yaşlandık ya 30 a ne kaldı
aynen di miii Rabbim daha çok versin, hayırlı yerlere harcamayı nasip etsin yavrumbi fabrikanın yönetimine insan kaynakları olarak girdi ayy ben seni hiloşla yaşıt sanıyom yaa valla yaşlanmışız ama ben 17 gibi hissediyom

amin kuzum amin evmize paramıza bereket versin ne kadar gelirse okadar gidio zaten
maşalah canm Allah daha iyi yerlere girmeyi nasip etsin iyi olmuş kaç senedir konuşuoz yaşımı bilmion yaw 3 sene olmuştur daha yapcak çok işimiz var ama senelerde gidio be canm

amin canım ayy valla yaa çok utandım, kusuruma bakma nolur yaşıt olmamıza çok sevindim daha bebek yapcaz da anne olcaz

amin canım ayy valla yaa çok utandım, kusuruma bakma nolur yaşıt olmamıza çok sevindim daha bebek yapcaz da anne olcaz
ah o bebiş napcaz bilmiom 30da düşünüyom ben bakalım kısmet çokta seviyom bebişleri ama ozamanda bütün hayatın bebiş oluo daha gezcez falan diodum ben

Nilum insallah zamanla her sey yoluna girecek yaa hem bak Fatos da 27 yani ne var artk normal yaslar bunlar yaa ben erkenciym Allah hayirlisini versn de insallahhh

Fatos kiz kedi kacar gider ne korkuyon deli kizz Allah kaza belafan korusun tabi canm tenhalarda baslarsn ilk sonra bi cesaretle cikarsinnn temkinlice gittikten sonra Allah'in izniyle bi seycik olmazz.. Tabi yonlendirecez kiz inatlasmadan istedimizi yaptircaz guzel guzel

bakıolar bazıları bön bön ama kaçmıolar amin canm amin rahatlık ya araba gerçekten bakalım daha başlayamadık sürüşlere havalar düzelsin onurda hasta zaten bakamadın diolar bana bide çürük çıktı napayım diyorum baya hasta oldu bu kış ya
sen neler yapıon nasıl gidio

kız Nilü beğenip kaçıon he hep öğretmenlk fırmuna bize de yaz

kız Nilü beğenip kaçıon he hep öğretmenlk fırmuna bize de yaz
kuzum bu ara pek keyfim yok söyleyecek pek bir şeyim de yok sanırım enişteye çok geçmiş olsun. inşallah iyileşir bi an evvel... ben de tee 2010da kursa gittim, sınavları geçtim ama emniyete gidip ehliyete çevirtmedim. mayıs sonuna kadar almam gerek yoksa yancak

Canım çok geçmiş olsn kocani iyi et havalar da mis oluyo gitgide sonra baslarsin calismalara o kolay Aman millet laf demeye yer ariyo ne bakiyosn :)

Canm ben de napim valla haftaici calis deli gibi hafta sonu gez oyle gunler hizlica geciyo ise de baya alistm cok sukurr.. Yaz planlari yapiyorm valla gunes actikca agzim sulaniyo

bizde de bişi yok canm aynı rutin gidio günler Mehmet gelcek mi sınavdan önce çalışmalar nasıl gidio ücretli öğretmenlik düşündün mü hiç
saol canm iyileşio ya öksürük kaldı bi işte
bende bursadayken almıştım ehliyeti cüzdan da duruyo öle bakalım başlıcak inşallah denemelere
oo yanmasın ya git al biran önce geçmek daha zorlaştı artık bırakıyolar en ufak şeyde

saol canıkom geçti bi öksürük var işte oda geçer annemlerde hasta salgın var herhal bi ben kaldım
evet ya güneşli ama esince soğuk oluo bizim buralar ya hele iş çıkışı bizim ora bide yukarda kalıo kulaklarım donuyo otobüsten eve girene kadar takmıom canm ya ölesine takılıolar zaten
evet ya bi bakmışız cuma olmuş bişey anlamıoz şükür canm memnunsun ne güsel Allah daha iyi yerlere gelmeyi nasip etsin
bende bakıom tatil sitelerine keşke y.dışına çıkabilsek bikaç gün ilerde fırsatımız olur mu bilmem
Onurada aydın da bi iş çıktı iyi parasıda geleceğide iyi ama aydın nazilli benm tayin olmam lazm tekrar orda kmsemz yok ev düzeni falan aman istemedim bende

geçen yıllarda iki sene yapmıştım canım ama bana pek iyi gelmiyor ya o işmehmet gelmek istiyor da ben istemiyorum çünkü baya dağılıyorum görüşünce zaten zar zor ders çalışıyorum ayy atanınca alırım diye erteledim ama şimdi de bunu çıkardılar. ablam vercek sağ olsun parasını da havalar ısınınca gidip alcaz... evet canım yaa her şey gibi o da zorlaştı...

hayırlısı olsun canım. daha güzel kapılar açılır inşallah. yerleşmişken zor olur. bi de tayin falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…