Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Amin canım inşallah kızımla bir yandan zor oldu bir yandanda iyiki var diyorum akşam işten eve gidince kızımla uğraşmakla vakit geçiyor düşünmeye pek vakit bırakmıyor ben sadece eşimi özledim o hem eşini hem kızını özledi onun özlemi iki kat. Kızım daha 14 aylık babası gittiğinde unutur sanıyordum inanın hiç unutmadı telefonu alıp alıp baba diyor hep baba gel gel yapıyor minik elleriyle.Babasının resmini gördümü çıldırıyor uçuyor sevinçten ben daha çok üzülüyorum.Bazen kapıya bakıp baba gel diyor.Pencereden dışarı bakarken bir adam geçiyordu yavrum baba dedi gelde üzülme.Görüntülü konuştuk geçen babasına bakmadı bakışlarını kaçırdı üzüldü. Kızım amcası dayısı geldiğinde onları bırakmak istemiyor ağlıyor zor veda ediyoruz

Nilüüü çok sevindim canm inşallah hayırlısıyla iyi bir yere atanırsın sıralaman çok iyi alımda güzel inşallah olcak bu sefer

Oyuy kiyamam yaaa.. Allah sabrini da verie size ins bi an once kavusun.. Tabi ki kizin da bi destek aslnda sana su an sarilabilecegin.. Allah baska seylerle sinamasn en buyuk sinaviniz bu olsn insallah canm.. Cok var mi daha??

Hillaaal napıon nasılsın nasıl gidio hamilelik

Fatosss iyiym canm cok sukur yaa.. Alistik baya 3 aylik olduk teyzesi artk 6 cm oldu baya buyudu velet ben de artk biraz daha az zorlaniyorm cok sukur.. Baslarda biraz daha zor oluyor..

şafak 82 canım bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin mevlam hayatta tadılması gereken en güzel duyguuuu

şafak 82 canım bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin mevlam hayatta tadılması gereken en güzel duyguuuu

Amin canm inşallah çok sağoll oo plakalara gelmişsinz bak gör hemencik geçivericek...
Benim yarim askerdeyken biz nişanlı bile dğeildik ama bana da cidden çok zor geçmişti.. biz de hep ayrı şehirlerdeydik ama ayda 1 kesin görüşürdük, askerlik bir de Mardin olunca 7 ay hiççç görüşemedik, izne çıkmayım erken geleyim dedi, bi keresinde annesiyle ben gitmek istedim izin vermedi buraları bilmiyosun falan dedi öyle yani.. kaldık ayrı gayrı.. ama şükürler olsun hepsi geçti gitti.. Allah sabrını da veriyor heralde ki normalde 6 ay hayatta duramam desem de o zmaan nasıl durmuşum diyorum.. geceleri ağlar zırlar bi de üstüne birbirimzle kavga eder dah ada mutsuz olurduk.. ama pes etmedk ve meyvelerini topluyoruz çok şükür

Selam kızlar, bende geldim. Haftaya bende şafak saymaya başlayacağım.
Ama biz çok şanslıyız.
Ben İstanbul 'da sevgilim Gebze'de oturuyor.
Acemi birliği de usta birliği de İstanbul'a çıktı.
Ee hal böyle olunca da rahatlama geldi bize
Allahım şu günlerde bütün askerlerimizi hayırlısıyla evlerine dönmeyi nasip etsin.

inşallah hiloşum, çok sağ ol canımın içi

Nilüüü çok sevindim canm inşallah hayırlısıyla iyi bir yere atanırsın sıralaman çok iyi alımda güzel inşallah olcak bu sefer
inşallah fatoşum, çok teşekkür ederim her şey için kim bilir belki seneye bu zamanlar olmadı eylülde eş durumundan izmirde olurum hayırlısıyla

anamm minik kuzucuk maşşalllah hep böyle sorunsuz geçsin inşallah canm sağsalim kucağına alasın bulantı kusma falan oldu mu tabi artık vücutta alışmıştır

anamm minik kuzucuk maşşalllah hep böyle sorunsuz geçsin inşallah canm sağsalim kucağına alasın bulantı kusma falan oldu mu tabi artık vücutta alışmıştır

Canm kusma olmadi cok sukur ama mide rahatsizligi kacinilmaz ne yesen siginamiyo insan gaz da oluyo falan hazimsizlikk... alisiyor insan yaa tabi ki halsizlik bas donmesi bas agrisi bel agrisi kasik kalca derken hahaha gozunu korkutmaym da Inan insan saglikli onu gorunce hic gerisinin onemi olmuyo.. Sadece acemi olunca aa buram agridi neden acaba diye korkuyosn.. Ama dr hepsi normal deyince artk bi yerm agriyo kemik batiyo gibi falan amann normal deyip geciyom ben de Bi de cok buyutup hasta gibi yasamamak lazm zaten normal hayata devam.. Sadece aksamlari biraz uzanmak mecbur enerji de binyere kadarrr.. Artik daha rahat bi doneme girdik ins amin canm cok sagol ins darisi sana ve tum isteyenlere ins

ben en çok kusmadan korkuyorum ya olur olmadık yerlerde gelir diye birde doğumdan
bizde yazdan sonra düşünüyoruz artık yaza kaynıma kız istemeye rizeye gitcez kendi arabamızla hem ufak bir karadeniz turu olur dedik bakalım ondan sonra hayırlısıyla olur inşallah
cinsiyeti ne zamn belli olcak canm

Hayirlisi olsn insallah hakkinizda canm.. Korkma ya olanlarda da genelde sabah oluyorms.. Zor tabi ama Allah gucunu veriyo yani merak etme bak kac kez bayilcak kadr halsizledm basim dondu ama bi kere bile araba kullanirken olamdi mesela.. Allahin hikmeti
Ins size de nasip eder Allah sorunsu bi sekilde canm benm..

Cinsiyet aslnda bundan sonra her an belli olabilir canm dr gecen hafta gormeye calisti ama bacaklarini capraz yapms yatiyo yaramaz dedi tabi 5. Ayinda falan ogrenen de var kismet yanii

Çok edepli maşallah isim düşündünüz mü kuzum kız olursa şu oğlan olursa bu olsun diye darısı fatoşumuza inşallah

Çok edepli maşallah isim düşündünüz mü kuzum kız olursa şu oğlan olursa bu olsun diye darısı fatoşumuza inşallah

Insallah canm sirayla sonra da sana henuz dusunmedk ama ben yeni yeni bakmaya basladm kitaplara falan.. Cinsiyet belli olmadan da karar vermek zor oyle yapan da var dedigin gibi ama ben simdi cinsiyete gore seceym sonra digerinden olursa o zmaan da ona secerz diye dusundm

Kizlarrrr selamlarrr nerelerdesinizzz
H holofira kskada
Yahu ne kadar azalmisiz zaten baska yazacak isim de bulamadm pek
Hiloşum merhaba canım ben çok uzun zamandır pek giremedim size kızıyordum ya gelmiyor yazmıyorsunuz diye demek ki çalışırken böyle oluyormuş size güzel bi haberim var ağustosta mehmetle annesi bizimkilerle tanışmaya gelecekler Allah nasip eder bi aksilik çıkmazsa uçak biletlerini falan aldılar dua edin nolur kolaylıkla anlaşıp kaynaşsınlar senin hamişlik nasıl gidiyor

Di mi canm is hayati zorr.. Ama yine de bu kadar ara vermeyin yahu ben de hala calisiyordm ama bugn son gunum izne ayriliyorm artk

Sen sonuc olarak nereye atanmstin canm?? Onu yazmadinn... Istedigin gibi mi her sey??

Ayyyy cok sevindmmm Niluuuu bu guzel habereee, hadi insallah hayirlisiyla guzel olur her sey canm insallah bu guzel haberlerin devami da gelir uzun surmezzz...

Iyi canm hamislik nolsn, azalttim gunleri baya.. Agirlastm biraz tabi ama hala bomba gibiym hihi.. Cok sukur her seye, bebegimin agrisina acisina kurban... Kizimiz geliyor insallahhh adi da Begum olcak teyzesi, odasini hazirliyoruz simdilerde ugrasimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…