- 27 Ağustos 2014
- 1.296
- 1.713
- 158
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
- #1.221
Yaaa nasıl duygulandım anlatamammmNe kadar güzel yazmışsın.. Allah kavuştursun inşallah su gibi geçsin günlerin eşin gelene dek ve sonrasında da dolu dolu mutlu mutlu inşallahh Kızınla daha zor olmuştur yani çok haklısınn...
Nilüüü çok sevindim canm inşallah hayırlısıyla iyi bir yere atanırsın sıralaman çok iyi alımda güzel inşallah olcak bu seferaylar önce bunu yazmıştım...
kelebek.hill kskada @Zeyno61 Canlarım şubat ataması belli oldu branşımdan 801 kişi alınıyor ben 683.yüm. İnşallah bu kez oluyor. Her şey için çok teşekkürler ediyorum. Dualarınız için de Allah razı olsun
Hillaaal napıon nasılsın nasıl gidio hamilelikKizlarrr nasilsinizzzzz
Amin canım inşallah kızımla bir yandan zor oldu bir yandanda iyiki var diyorum akşam işten eve gidince kızımla uğraşmakla vakit geçiyor düşünmeye pek vakit bırakmıyor ben sadece eşimi özledim o hem eşini hem kızını özledi onun özlemi iki kat. Kızım daha 14 aylık babası gittiğinde unutur sanıyordum inanın hiç unutmadı telefonu alıp alıp baba diyor hep baba gel gel yapıyor minik elleriyle.Babasının resmini gördümü çıldırıyor uçuyor sevinçten ben daha çok üzülüyorum.Bazen kapıya bakıp baba gel diyor.Pencereden dışarı bakarken bir adam geçiyordu yavrum baba dedi gelde üzülme.Görüntülü konuştuk geçen babasına bakmadı bakışlarını kaçırdı üzüldü. Kızım amcası dayısı geldiğinde onları bırakmak istemiyor ağlıyor zor veda ediyoruz
Hillaaal napıon nasılsın nasıl gidio hamilelik
şafak 82Oyuy kiyamam yaaa.. Allah sabrini da verie size ins bi an once kavusun.. Tabi ki kizin da bi destek aslnda sana su an sarilabilecegin.. Allah baska seylerle sinamasn en buyuk sinaviniz bu olsn insallah canm.. Cok var mi daha??
Fatosss iyiym canm cok sukur yaa.. Alistik baya 3 aylik olduk teyzesiartk 6 cm oldu baya buyudu velet ben de artk biraz daha az zorlaniyorm cok sukur.. Baslarda biraz daha zor oluyor..
şafak 82canım bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin mevlam hayatta tadılması gereken en güzel duyguuuu
Nilüüüüü inan ki çok sevindm canm benm yaa hayırlısıyla atan inşallahhhay ne güzellll hadi güzel haberlerin devamını bekliyoruz hepp... Allah yardımcın olsn canmmm
Yaaa nasıl duygulandım anlatamammmNe kadar güzel yazmışsın.. Allah kavuştursun inşallah su gibi geçsin günlerin eşin gelene dek ve sonrasında da dolu dolu mutlu mutlu inşallahh Kızınla daha zor olmuştur yani çok haklısınn...
inşallah fatoşum, çok teşekkür ederim her şey içinNilüüü çok sevindim canm inşallah hayırlısıyla iyi bir yere atanırsın sıralaman çok iyi alımda güzel inşallah olcak bu sefer
anamm minik kuzucuk maşşalllah hep böyle sorunsuz geçsin inşallah canm sağsalim kucağına alasın bulantı kusma falan oldu mu tabi artık vücutta alışmıştırOyuy kiyamam yaaa.. Allah sabrini da verie size ins bi an once kavusun.. Tabi ki kizin da bi destek aslnda sana su an sarilabilecegin.. Allah baska seylerle sinamasn en buyuk sinaviniz bu olsn insallah canm.. Cok var mi daha??
Fatosss iyiym canm cok sukur yaa.. Alistik baya 3 aylik olduk teyzesiartk 6 cm oldu baya buyudu velet ben de artk biraz daha az zorlaniyorm cok sukur.. Baslarda biraz daha zor oluyor..
inşallah canm bi atanda gerisi gelir hayırlısıylainşallah fatoşum, çok teşekkür ederim her şey içinkim bilir belki seneye bu zamanlar olmadı eylülde eş durumundan izmirde olurum hayırlısıyla
anamm minik kuzucuk maşşalllah hep böyle sorunsuz geçsin inşallah canm sağsalim kucağına alasın bulantı kusma falan oldu mu tabi artık vücutta alışmıştır
ben en çok kusmadan korkuyorum ya olur olmadık yerlerde gelir diye birde doğumdanCanm kusma olmadi cok sukur ama mide rahatsizligi kacinilmaz ne yesen siginamiyo insan gaz da oluyo falan hazimsizlikk... alisiyor insan yaa tabi ki halsizlik bas donmesi bas agrisi bel agrisi kasik kalca derken hahaha gozunu korkutmaym daInan insan saglikli onu gorunce hic gerisinin onemi olmuyo.. Sadece acemi olunca aa buram agridi neden acaba diye korkuyosn.. Ama dr hepsi normal deyince artk bi yerm agriyo kemik batiyo gibi falan amann normal deyip geciyom ben de Bi de cok buyutup hasta gibi yasamamak lazm zaten normal hayata devam.. Sadece aksamlari biraz uzanmak mecbur enerji de binyere kadarrr.. Artik daha rahat bi doneme girdik ins amin canm cok sagol ins darisi sana ve tum isteyenlere ins
Amin fatoşuminşallah canm bi atanda gerisi gelir hayırlısıyla
ben en çok kusmadan korkuyorum ya olur olmadık yerlerde gelir diye birde doğumdan
bizde yazdan sonra düşünüyoruz artık yaza kaynıma kız istemeye rizeye gitcez kendi arabamızla hem ufak bir karadeniz turu olur dedik bakalım ondan sonra hayırlısıyla olur inşallah
cinsiyeti ne zamn belli olcak canm
Çok edepli maşallahHayirlisi olsn insallah hakkinizda canm.. Korkma ya olanlarda da genelde sabah oluyorms.. Zor tabi ama Allah gucunu veriyo yani merak etme bak kac kez bayilcak kadr halsizledm basim dondu ama bi kere bile araba kullanirken olamdi mesela.. Allahin hikmeti
Ins size de nasip eder Allah sorunsu bi sekilde canm benm..
Cinsiyet aslnda bundan sonra her an belli olabilir canmdr gecen hafta gormeye calisti ama bacaklarini capraz yapms yatiyo yaramaz dedi tabi 5. Ayinda falan ogrenen de var kismet yanii
Çok edepli maşallahisim düşündünüz mü kuzum kız olursa şu oğlan olursa bu olsun diye darısı fatoşumuza inşallah
Hiloşum merhaba canım ben çok uzun zamandır pek giremedim size kızıyordum ya gelmiyor yazmıyorsunuz diye demek ki çalışırken böyle oluyormuş
Hiloşum merhaba canım ben çok uzun zamandır pek giremedim size kızıyordum ya gelmiyor yazmıyorsunuz diye demek ki çalışırken böyle oluyormuşsize güzel bi haberim var ağustosta mehmetle annesi bizimkilerle tanışmaya gelecekler Allah nasip eder bi aksilik çıkmazsa uçak biletlerini falan aldılar dua edin nolur kolaylıkla anlaşıp kaynaşsınlar senin hamişlik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?