- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
- #1.201
Selamlarreski asker yarenlerinden miyizzz
Evet ben de hatirlayamadmmnasılsınız
evet eski yarenlerdenim. .
tanıstığım kimse sanırım yok burda :)
ay ne kadar güzel :)Evet ben de hatirlayamadmm
Iyiym tesekkur ederm, buralarda eski arkadasliklarimiza decam ediyoruz iste.. Askerim geldi evlendk simdi de nasipse bebisimiz olacak
ay ne kadar güzel :)
darısı başıma inşallah :)
benim askerimde geldi ama yaza nasipse . .
bu aralar biraz sıkıntılıyız :)
Merhabalaar :) Aylar oldu sanırım buraya yazmayalı bi göz atıp çıkıyorum her defasında :) Hiloşuum hayırlı olsun tatlıım rabbım bu güzel duyguyu saglıcakla tadtırsın sana. :* Bana gelince 16 kasımda sezeryan ile dogum yaptım normal olacaktı lakin bi gün gecikti kızım bu yüzden sezeryan oldum. Maşallah çok tatlı bi kızım oldu. Zeynep Mina'm aynı babası :)Darısı başınıza inşallahh. Bizm kız mırıldanıyor ben kaçar, kendinize cici bakın öpüldünüz :*
Gözünüz aydın olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, adıyla yaşasınMerhabalaar :) Aylar oldu sanırım buraya yazmayalı bi göz atıp çıkıyorum her defasında :) Hiloşuum hayırlı olsun tatlıım rabbım bu güzel duyguyu saglıcakla tadtırsın sana. :* Bana gelince 16 kasımda sezeryan ile dogum yaptım normal olacaktı lakin bi gün gecikti kızım bu yüzden sezeryan oldum. Maşallah çok tatlı bi kızım oldu. Zeynep Mina'm aynı babası :)Darısı başınıza inşallahh. Bizm kız mırıldanıyor ben kaçar, kendinize cici bakın öpüldünüz :*
Esin zeynep diil miydi kuzumkelebek.hill Amiin inşallah canım gerçekten çok güzel bi duygu :)
H holofira Amin inşallah nilüüm. Lakin benim gerçek adım zeyno değildi unuttun muu :)
Esin zeynep diil miydi kuzum
Hımm anladım canımZeynep kullanmadığım göbek adımdı :) Yani kimlikte aslen yazmıyor. :)
Neden yeri olmasın canım? Biz burda her zaman birbirimiz için güzel şeyler diledik, şimdi de tek tek mutlu haberler geliyor topiğimizeBirkac ay önce bende asker yolu bekliyordum kavustuuuk ve evlilik için sabrediyoruz şimdi de . ne kadar güzel asker yolu bekleyenler kavusmuslar evlenmişler bebislerini bekliyorlar.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Birde ben ve benim gibi evlilik için sabredenlere dua ederseniz sevinirim malum iki canlisiniz duaniz önemli ( yeri değil biliyorum )
Hımm anladım canımama unutmamışım di miii ben çok severim zeynep adını hem çok naif bi ad hem de üniv sınıftan en yakın arkadaşımın adı
Amin Rabbim sağlıklı upuzun ömürler versinEvveet maşallah sana :) Bende cok seviyorum o yüzden koydum canım. Allah ismiyle yaşatsın yavrumu :) Darısı başına artııkk :*
Birkac ay önce bende asker yolu bekliyordum kavustuuuk ve evlilik için sabrediyoruz şimdi de . ne kadar güzel asker yolu bekleyenler kavusmuslar evlenmişler bebislerini bekliyorlar.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Birde ben ve benim gibi evlilik için sabredenlere dua ederseniz sevinirim malum iki canlisiniz duaniz önemli ( yeri değil biliyorum )
Canlarım buraya atancam atanıyorum atandım yazmayı çok isterdim ama maalesef ki yine olmuyor dualarınız için teşekkür ediyorum.
aylar önce bunu yazmıştım...
kelebek.hill kskada Zeyno61 Canlarım şubat ataması belli oldu branşımdan 801 kişi alınıyor ben 683.yüm. İnşallah bu kez oluyor. Her şey için çok teşekkürler ediyorum. Dualarınız için de Allah razı olsun
Kavuşanlar için ne güzel darısı bizim gibi bekleyenlere olsun inşallah benimde eşim asker bir kızım var. Eşimle sevgiliydik bekledim nişanlandık bekledim evlendik tayin nedeniyle farklı yerlerdeydik bekledim ama askerlik daha bir ağır geldi.Daha çok özledim sanki belki o zamanda böyle özlemiştim bilmiyorum.O zamanda her haftasonu gelip giderken arkasından istisnasız her defasında ağlamışımdır.Her fırsatta eşim olmazsa halim böyle diyorum.Yalnız tek başına herşeyle sen mücadele ediyorsun.Soran nasılsın napıyorsun diyen insanlar yok.Allahtan çalışıyorum.Çalışmasam demekki bir ekmek parası veren olmazmış.Eşimin kıymetini çok daha iyi anladım.Hayatın onsuz ne kadar eksik ve yarım olduğumu anladım.Hani didişiyoruz bazen kavgalar falan.Aslında hergünü dolu dolu yaşamak lazımmış.Allahım bu vatanı bekleyen herkesi korusun düşmanlara fırsat vermesin.Kadınlar eşsiz yavrular babasız analar babalar evlatsız kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?