- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
- #1.181
düşünüyoz dediğinde hamileymişsin ya kız maşallah canm valla arkadaşlarım hep hamile bu aralar yada bebekleri var benmde yapasım geliyoama bu yaz daha geçsin bakalım kısmet
bu konuda da seni takip etcez Hiloş senden tavsiye alırım artık olduğunda inşallah
oyy inşallah kalp atışlarını da duyunca daha bi başka olur
Allah aratmasın canım ya ne güzel sorun yaşamadan kucağına alırsın inşallah sağsalim bana hala şaka gibi geliyor kız dün gibi askerlik konuşmalarımızInsallahhh fatosss hakkaten yaaa dusunuyoduk da ben dogum kontrol ilaci kullandm ya belki biraz daha gecikir diyoduk ama sabirsiz bizim veletsaka amaka hamileym yaa cidden Allahim isteyen herkese versn cok baska duygu simdiden boyleyse bi deee...
Valla bi duyalm ins fatosum cok heyecanli kizzay tabi kiz anlatirm ben her seyi sen rahat ol hatta nasi yapiliyodan baslim mi
Allah aratmasın canım ya ne güzel sorun yaşamadan kucağına alırsın inşallah sağsalim bana hala şaka gibi geliyor kız dün gibi askerlik konuşmalarımız
kız o aşamayı geçtik biz şükür kaldığımız yerden sana sorarım artık
Ay sorma yaa sene 2012 ler 2013 lerdi o zamanlar teyyy... Kimsecikler de kalmadi buralardaa
BizbiZe yeteriz kiz fatohem bak ucledik bilee aen de dortlersn sonracimaa valla canm inanmasi zor zatenn..
Tamam madem orayi gectitsek bi sonraki asamadan devam edelm
evet canm ya kimsecikler kalmadıbize özel topik oldu kız bura
yeteriz bacım bide Nilü var işte aktif olan
kendi kendimize çoğalırız biz diyon kimsye ihtiyacımız yok diyon yani inşallah canm valla bebek isteğim depreşiyo he
Eki Görüntüle 1714232
topiciğimizin açılışı daha geçen seneymiş ya2013 olmasın o
bak ozamanlardan demişim çoluk çombalağı
kelebek.hill canımmm duyunca hem çok sevindim hem de şok oldum, fatoşum mesaj atmasa hiç haberim olmucaktı bebek düşündüğünüzü bile bilmiyordum, ondan sanırım Allah hayırlı uğurlu etsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok rahat bi hamilelik geçirirsin
Gözünüz aydın olsun canım, en güzel şeyler en beklenmedik anda olurmuşAminnn ins Nilumm cok sagoll hayir zaten istedigimizi yazali da cok olmadii ilac kullaniyordm ya hemen soylemek istememistm dusunuyoz falan ama geliverdi mucize haber Allah istyen herkesle beraber sizlere de nasip etsn insallahhh...
Nasil gidiyor hayatt
Noldu kuzum hayat sana napti oyle agladnnGözünüz aydın olsun canım, en güzel şeyler en beklenmedik anda olurmuşeskisi kadar sık girmiyorum o konuşmalarınızı da yeni gördüm hayaaatt...
Hiçbir şey yapmadı yavrum, hiçbir şey almadı ama bir şey de vermediNoldu kuzum hayat sana napti oyle agladnn
Guzel dilekler ve heyecanin icn sagol canm benm
Hiçbir şey yapmadı yavrum, hiçbir şey almadı ama bir şey de vermediben de sizlerdeki gelişmelerle mutlu oluyorum işte
Mehmetle iyiyiz canım şükür, yani aynı, hiçbir değişiklik yok olumlu ya da olumsuz
Canm ya peki mehmetle nasil gidiyor?? Neden bu kadr unutsuzsunn uzme bizii
Mehmetle iyiyiz canım şükür, yani aynı, hiçbir değişiklik yok olumlu ya da olumsuzkuzum yaaa üzülmeyin siz, hele sen hiç üzülme, bebişin de üzülür hiloşum annelik duygusal mı yaptı seni şimdiden, kıyamam
İnşallah canım, sağ olasınCanm benimm sen de uzulmeee... Allahim seni sabirli yaratmis sabretmen gereken zaman varms Allah bahtini guzel edecek eninde sonunda insallahhhbiraz rotani mi degistirsen acabaa niluu hobi mi edinsen degisik kurslara falan mi gitsenn...
Yapmaz mi Nilum yaa zaten test yapmadan once suphelenme sebeplermden biri de oydu durduk yere aglamaya baslamistm
Aynen canm ne günlerdi
Hihi depressin depressiinn sevindm aynen bacim cogaliyoz baksanaa
2014 de olabilir kiz 2013 te geldiler falan anca kendimize geldk sonra hahaha
İnşallah canım, sağ olasınyok hiloşum ya yani kpss varken ne yapsam kar etmiyor, onu aklımdan çıkaramadığım sürece hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum, zevk de alamıyorum bir de burda adımını atsan para ayy canım benim yaa annelik hemen tesiri altına almış, zaten çok tatlıydın şimdi daha bi tatlılık gelmiştir
selam kızlar :)
Aynen canm ne günlerdi
ee nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?