Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Insallahhh fatosss hakkaten yaaa dusunuyoduk da ben dogum kontrol ilaci kullandm ya belki biraz daha gecikir diyoduk ama sabirsiz bizim velet saka amaka hamileym yaa cidden Allahim isteyen herkese versn cok baska duygu simdiden boyleyse bi deee...
Valla bi duyalm ins fatosum cok heyecanli kizz ay tabi kiz anlatirm ben her seyi sen rahat ol hatta nasi yapiliyodan baslim mi

Allah aratmasın canım ya ne güzel sorun yaşamadan kucağına alırsın inşallah sağsalim bana hala şaka gibi geliyor kız dün gibi askerlik konuşmalarımız
kız o aşamayı geçtik biz şükür kaldığımız yerden sana sorarım artık

Ay sorma yaa sene 2012 ler 2013 lerdi o zamanlar teyyy... Kimsecikler de kalmadi buralardaa

BizbiZe yeteriz kiz fato hem bak ucledik bilee aen de dortlersn sonracimaa valla canm inanmasi zor zatenn..

Tamam madem orayi gectitsek bi sonraki asamadan devam edelm

evet canm ya kimsecikler kalmadı bize özel topik oldu kız bura
yeteriz bacım bide Nilü var işte aktif olan
kendi kendimize çoğalırız biz diyon kimsye ihtiyacımız yok diyon yani inşallah canm valla bebek isteğim depreşiyo he

topiciğimizin açılışı daha geçen seneymiş ya 2013 olmasın o
bak ozamanlardan demişim çoluk çombalağı

kelebek.hill canımmm duyunca hem çok sevindim hem de şok oldum, fatoşum mesaj atmasa hiç haberim olmucaktı bebek düşündüğünüzü bile bilmiyordum, ondan sanırım Allah hayırlı uğurlu etsin, sağ salim kucağına almayı nasip etsininşallah çok rahat bi hamilelik geçirirsin

Hihi depressin depressiinn sevindm aynen bacim cogaliyoz baksanaa

2014 de olabilir kiz 2013 te geldiler falan anca kendimize geldk sonra hahaha

Aminnn ins Nilumm cok sagoll hayir zaten istedigimizi yazali da cok olmadii ilac kullaniyordm ya hemen soylemek istememistm dusunuyoz falan ama geliverdi mucize haber Allah istyen herkesle beraber sizlere de nasip etsn insallahhh...

Nasil gidiyor hayatt

Gözünüz aydın olsun canım, en güzel şeyler en beklenmedik anda olurmuşeskisi kadar sık girmiyorum o konuşmalarınızı da yeni gördüm hayaaatt...

Canm benimm sen de uzulmeee... Allahim seni sabirli yaratmis sabretmen gereken zaman varms Allah bahtini guzel edecek eninde sonunda insallahhh biraz rotani mi degistirsen acabaa niluu hobi mi edinsen degisik kurslara falan mi gitsenn...

Yapmaz mi Nilum yaa zaten test yapmadan once suphelenme sebeplermden biri de oydu durduk yere aglamaya baslamistm

İnşallah canım, sağ olasın yok hiloşum ya yani kpss varken ne yapsam kar etmiyor, onu aklımdan çıkaramadığım sürece hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum, zevk de alamıyorum bir de burda adımını atsan para ayy canım benim yaa annelik hemen tesiri altına almış, zaten çok tatlıydın şimdi daha bi tatlılık gelmiştir

Anladm canm e sen de haklisin ya insan bi kafasini rahat ettirmeli ki kalbinde rahat etsinn...

Sorma valla Nilu yine bu hafta fena degilm ilk hafta cok inisli cikisliydm ayy tesekkur ederz teyzesii

Aynen canm ne günlerdi
ee nasıl gidiyo hamilelik

Ayy iyi valla nolsunn valla ilk haftalardan vucuduna hukmetmeye basliyolar, kasik agrilari, bel agrilari, bagirsak problemlerii ama insan bi yeri agriyonce sevinir mi iste Allahin hikmetiii sukur gene bu hafta azcik daha iyi gibiyimm.. 6. Haftamizi tamamladik teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…