Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Selam canım. Allah kavuştursun öncelikle..
Benim nişanlım çok tripcan olmuştu. Her konuda kızar, eser gürlerdi. Geldi biraz daha sakinleşti lakin alışma evresimi dersin bilemiyorum ama her süreci zor. Sakin davran canım, çokta alttan almamaya bak. Sonradan tepeye çıkıyorlar 'nasıl olsa alttan alıyor' diye

Begüşşşşşş Özledim senii bee nerelerdesin
Aramız bozuktu ama şükür bu ev konusu sürekli birşeyler sormak zorunda kaldığından düzeldi. Kuzum herşeyin bi günü zamanı var diyorlar ya öyle başlamak istedim açıkçası söze ne desem bilemiyorum ama hayırlısı ya. Siz bu kadar istedikten sonra inşallah bi iş sonra bi söz/nişan derken..
Dualarım seninle.. Negatif düşünme sürekli inşallah olacak elinde sonunda

yaa korkutmaaaaa ben de nişan falan olursa ondan sonra taktırmayı düşünüyorum esinim :26: çıkardık keyfini canım, hava soğuktu üşüdük yoruldum ama değdi. sonra da bitti gitti

İyi düşünmüşsün kuzum, seni beğenen beğenmiş zatii
Her vuslat dönüşü ne zor be. Ben hala alışamadım ee malum sık görüşmediğimiz için.. Çok sevindim adınıza kuzummm
Ne güzel aşk kokan tshirtüde getirmişşş. Bana çikolata yok muuuğğ

Öyle canm yaa haklısın cidden birbirimizin moralini düzeltelm, Allah hakkmızda hayırlısını versn bol dua edecez başka çare yok İnşallah sizin de artk bir kapı açılır da yuvanızı kurarsnz canım, evde oturmayın dolaşa dolaşa bile iş arayın gerekirsee..

Tamam elbiseleri yazdım kenara, aslında evet genelde ben de sar ve dantel detaylıları beğeniyorum ama bakalım üstüme yakışan en önemlisi

Sağol Nilüm inş öyle olur ya.. 2012 puanıyla Haziranda'da atama olcak ya sınavdan önce o var bakalım atanacam sanırm şu duruma bakılırsa ama nereye atanacam tabi o da önemlii..

Canm yaa artık bence de evlenmenz gerek, insanın sabrı kalmıyo cidden ya bekle bekle nereye kadr, acele m, ediyoruz diyorum ama alakası yok artık birarada olmak varken hep hasret hasret.. aynı şehirde yaşayan sevgililer aslında ne kadar da şanslıı İnş çok güzel geçer sınavın Nilümmm

İyiyiz canm sağol..
Valla trip değil de yani anlaşmazlığımız çok olurdu, çok kavga ederdk o kesnn..
Ama her şey normalmiş gibi davranmasını da bekleme canm orda kim bilir neler yaşıyor, insan biraz düşününce hak veriyor ona da..sabret sabrın sonu selamet emin ol, bak biz inanılmaz kavgalar ederdk saçmasapan sebeplerden hem de ama kırardı gereksiz bazen, döndükten 1 ay sonra kadar eski haline döndü çok şükür, şimdi rutin kavgalar dışında her şey askerdekinden bin kat daha güzel

canm seni çok iyi anlıyorum benim kaç kere öle oldu yazıp sildiğim yerlere atanıyodum sonra pişman oluyodum hatta bu yerleştiğim tercihlerde bursadan sonra manisa yazmıştım bize en fazla bi saat uzaklıkta bursa önde olduğu için buraya geldim sonra puanlara baktım manisayı bursadan önce yazsaydım orda olcaktım herşey daha rahat olcaktı belki ama herşeyde bir hayır var senin artvine yada kırklareline gitmen sıkıntı olcaktı belki bi sene sonra tayin istersin tabi ama o uzaklık insanı mahvediyo bide nişanlıyken çok zor h.sonu iznin oluyo bi gün yol sürcek doyamadan döncen hiç üzülme canm Haziranda rahat rahat tercihini yaparsın hem bu ön tercihlerde senden yüksek alanlar gider senn şansın artar herşeyin hayırlısı

amin canm amin sevdiceklerimiz yanımızda olsun ağzımız hep kulaklarımızda olsun inşallah
ohh hasret giderilmiş tişörtün üstüne parfüm sıkmayıda düşünmüş he çakallar ne güsel canm Allah ağzınızın tadını bozmasın herşey olur hayırlısıyla herşeyin bi vakti var bakalım bekliyoz bizde elimizden geleni yapıoz bian önce kavuşmak için Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Hakkınızda hayırlısı canım bir kapı kapanır öbürü açılır sıkma canını Allah belkide bir işaret gönderdi acele etmemen için bu yönden düşün

Canm benim haklisin aslnda kismet nasip olacagin onune gecilmiyor demekki insallah Haziranda daha yakin ya da direk Antalyaya atanirm da hic dert tasa kalmaz cidden uzaklik cok yipratti artk biktik yahuu :/

Hakkınızda hayırlısı canım bir kapı kapanır öbürü açılır sıkma canını Allah belkide bir işaret gönderdi acele etmemen için bu yönden düşün

Insallah canm benm cok sagol haklisn isyan da gerksiz Allah buyuk dert vermesn ins

İnşallah düzelir ufak şeylere takmaya başladı artık şu 43 gün hemen geçsin istiyorum. O mükemmel hep hatalı benim . Kuzular Allah sizin gönlünüze göre versin inşallah bir ömür çooook mutlu olursunuz sevdiceklerinizle. Ayy sizlerin konuşmalarınızı okuyunca o tatlı telaşları yaşamak istiyorum artık:) şaşılacak derece bana iyi geliyor bu topik. İyiki varsınız...

sağ ol canım benim ayrılığın kolayı olur mu :26: hepsi zor... sana çikolata yok hepsi benimmm

hayırlısı olsun canım benim, sizin için en iyisi neyse o olsun benim cidden kalmadı sabrım falan, dayanılmaz bir hal aldı

amin fatoşum

az kalmış zaten az daha sabret ama son günlerde şafak sıkıştırdığı için daha çok artabilir tripleri hazırlıklı ol hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

kızlar bugün dikişleri aldırmaya gitcem. dün gece çekilen yer çok ağrıdı ben de ağrı kesici aldım zaten her gün bir tane içiyordum ama dünkü beni çok fena yaptı. geceden beri midem ağrıyor hiç halim yok gece mehmeti aradım ben çalışıyorum hem uzaktayım neden beni arıyorsun diye kızdı :26: neyse ki sabah normal davrandı...

Canm benm cok az kalms cok az inankiii.. Aklini hep baska aktivitelere vermeye caliss dusunme surekli nolcek neden boyle falan..
Insallah send e yasarsin bu telaslari biz de okuruz canm biz de ne savaslarla geldk bu gunlere emin ol ) ne demisler emek olmadan yemek olmaz.

Amin Nilum insallahh

Ya gecmis olsn ins daha fazla agrimasinn mehmet de uzaktaym elimden bi sey gelmez falan diye uzulup kizmistir belki canm duygusal bakmaz onlar olaya :)

kızlllaaaaaaaaaar bakanlık tayinimi kabul etti bikaç tane daha evrak istemişti yeni evli olduğumuz için sistemden çıkmıodu gönderemediğim için bekliyoduk aradım bakanlığı tamam işleme aldık dedi çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuumm ki

Aman Allahımmm şok şok şok Canım çok tebrik ederm süper haber buu

Çok hızlı sonuç aldın yaa tebrik ederm süper..Ne kadar süre olmuştu canm orda göreve başlayalı acaba??

Son düzenleme:
Slm hatunlarrrrr

Rabbım mutluluklarınızı daim etsin, sorunları olanların mutlu sonuçları en kısa zamanda almaları, ayrı şehırlerde yaşayıp sevdıgıyle ayrı olanların bır an once hayırlısıyla kavuşması duasıyla Rabbım hep herkeze mutluluk versın inşallahhhhhh Rabbım herkezın yuzunu güldürsün

Aman Allahımmm şok şok şok Canım çok tebrik ederm süper haber buu

Çok hızlı sonuç aldın yaa tebrik ederm süper..Ne kadar süre olmuştu canm orda göreve başlayalı acaba??

Saol Hiloşumm evet canm internet üzrinden gittiği için evraklarım bide bakanlığı arayıp soruyorum tabi noldu falan die takip ediyorum işini yapıolar bi sıkıntı varsa sölüyolar .2012 Aralıkta başladım canm 15 ay oldu zaten adaylığın bi senede kalkıyo ondan sonra tayin hakkın var darısı başına canm bütün işlerimiz tez zamnda sorunsuz olsun inşallah

a.s. canm nasılsın bakalm aminnnnnn amin güsel duaların için teşekkürler canm Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın hayırlısıyla

az kalmış zaten az daha sabret ama son günlerde şafak sıkıştırdığı için daha çok artabilir tripleri hazırlıklı ol hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

kızlar bugün dikişleri aldırmaya gitcem. dün gece çekilen yer çok ağrıdı ben de ağrı kesici aldım zaten her gün bir tane içiyordum ama dünkü beni çok fena yaptı. geceden beri midem ağrıyor hiç halim yok gece mehmeti aradım ben çalışıyorum hem uzaktayım neden beni arıyorsun diye kızdı :26: neyse ki sabah normal davrandı...[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım sana dikişleri aldırdıktan sonra rahatlarsın inşallah.

Amin Nilum insallahh

Ya gecmis olsn ins daha fazla agrimasinn mehmet de uzaktaym elimden bi sey gelmez falan diye uzulup kizmistir belki canm duygusal bakmaz onlar olaya :)

geçti hiloşum dikişleri aldırdım oymuş beni fena yapan ağzımın içi hep yara olmuştu şimdi daha iyiyim galiba ondan canım yaa ama beyfendinin uykusu pek kıymetlidir ondan da kızmıştır

ne güzel fatoşum çok sevindim hadi hayırlısı

as deryacım, amiiinnnnn

Geçmiş olsun canım sana dikişleri aldırdıktan sonra rahatlarsın inşallah.

çok sağ ol tatlım baya rahatladım hem de

Son düzenleme:

Aminnnnn
İyiyiz canm sen nasılsınn nasıl gidiyor hayatt

Valla süper olmuş canm yaa.. evet 1 sene biliyorum da çok uzun geliyor şu an bana bakalım biz ne olacaz yaa..of bir sene önce mezun olaymışım hahaha

İnşallah kuzum güzel haberlermi yazacağım buraya:) çok haklısın emek olmadan yemek olmuyor :) inşallah emekler boşa gitmez.

Amin canm beklerz haberlerini kübracım
Gitmez sne içini ferah tutt

İyi bari kurtumuşsun canmm..
Nilüm hangi erkeğin uykusu kıymetli değil ki ay çok fena bunlar hiç takma

a.s. Canm nasılsın bakalm aminnnnnn amin güsel duaların için teşekkürler canm rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın hayırlısıyla

cok şükür canım iyi diyelım iyi olsun amin canım aminnn

aminnnnn
Iyiyiz canm sen nasılsınn nasıl gidiyor hayatt

bızdede işte monoton telaşlı bı hayat ışte sız ne yaptınız canım son durum ne nasıl gıdıyor

hayırlı cumalar arkadaşlar . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…