- Konu Sahibi kelebek.hill
-
...
...
...
Bastığın Yerleri Toprak Diyerek Geçme Tanı Düşün Altındaki Binlerce Kefensiz Yatanı :-(
...
Bu Toprakları Vatan Yapan ŞEHİTLERİMİZİ Saygıyla Duayla Anıyoruz...
...
18 MART ÇANAKKALE ZAFERI KUTLU OLSUN.
...
...
...
Aynen canm ne anlamlı bir gün aslında bugn, elimzden geldiğince dua edelm..
bugun ne kadar sessız buralar hiloşummm
Aman Allahımdiyecek hiçbir söz bulamıyorum bol bol dua et kuzum hem korunmak için hem de o kişinin layığını bulması için. bu dünyada olmasa bile elbette ki bir gün yaptığının hesabını verecek. zaten bu ülkede ne zaman haklının, zor durumda olanın yanında oluruz ki, ancak bakıp izleriz. bu düzen varken böylelerinin ceza alması imkansız. tekrar çok çok geçmiş olsun bitanem...
Canm boşverseneAllah bir daha karşılaştırmasın bence yaa.. ne özgüven eksikliği sen yapman gerekeni yapmışsın, anneni boşberip kavga mı etseydn yani sen zaten doğruyu yapmışsın kendinle gurur duy öfkene yenilsen belki annen daha kötü olcaktı Allah korusun.. sen hayatına kaldığın yerden devam et, gelinlik bak canm senboşver Allaha havala et..
huhuhuuu kızçeler napıonuzbenm atamam oldu izmire cuma günü bursadan ilişiğimi kesiyorum Onur gelcek h.sonu beni almayaa beraber döncez aşkımla aşk şehrimize sonunda aynı şehirde nefes alcaz 5 buçuk sene sonrada olsa hemde eşim olarak herşey yoluna giriyo çok şükür
Layığını bi şekilde bulacak bebeğim.Bugün arkadaşlar görmüş sen ordan çık biz arkasından gidiyoruz diye. Manyaklaşmayın daha zamanı var dedim. Benden çok çevrem hırslı kıza.. Bide rahat tavırları olunca.. Ben psikolojikmen çöktüm nilüm, uyku düzenim bozuldu. Allahın izniyle bi toplasam kendimi..
Öyle kolay olmuyor işte hiloşum insanın içinde bi yara olarak kalıveriyor, hele de kafamdaki eşarptan istifade etmesi öyle zoruma gidiyor ki..
Allahım ıslah etsin.
huhuhuuu kızçeler napıonuzbenm atamam oldu izmire cuma günü bursadan ilişiğimi kesiyorum Onur gelcek h.sonu beni almayaa beraber döncez aşkımla aşk şehrimize sonunda aynı şehirde nefes alcaz 5 buçuk sene sonrada olsa hemde eşim olarak herşey yoluna giriyo çok şükür
Layığını bi şekilde bulacak bebeğim.Bugün arkadaşlar görmüş sen ordan çık biz arkasından gidiyoruz diye. Manyaklaşmayın daha zamanı var dedim. Benden çok çevrem hırslı kıza.. Bide rahat tavırları olunca.. Ben psikolojikmen çöktüm nilüm, uyku düzenim bozuldu. Allahın izniyle bi toplasam kendimi..
Nilüşcüm tabi ki şükrediyorum şükrediyoruz ama basiretimiz bağlandı heralde onu da iş için arayan yok tecrübesi olduğu halde benden geçtik iş konusunda evlenmek istiyoruz bi düzen istiyoruz ama yok işte olmuo kaç senedir beraberiz artık olması lazım gibi o noktaya geldik etrafımzda arkadşalarmz var 1 senede tanışıp evlendiler çocuğu olanlar var biz böyle maddiyat düşün onu düşün bunu düşün üzülüyoruz işte artık bişeylerin olmaısnı istediğimz için en azından iş olsa onun tarafından onunda morali yerine gelcek hemde ufaktan bişiler olur bakalım işte Allah ne zamana yazdıysa...Açıkçası ben iş konusunda kendimden umutsuz ve şanssızım öyle bir şansım yok benim olursa bakalım yani...Kpss ye gelince eski dersanemden hocalar notlar çıkartmş bu hafta onları alıcam devam edicem tek umut o kaldı bana..
Kızlar selamlar nasılsınız
Ben kötü bi şekilde geldim.Perşemde salağın tekiyle kavga durumu oldu. Kaç gündür yazamadım bu yüzden..
Karakolluk olduk desem yeridir. Darp raporu falan aldık. Şikayetçi olduk. Ne akıl mantıktır ki.. Gerizekalı suratımı ısırmış o anda sonradan farkettim.. 2 yıl önce yediği dayak içinde kalmışAnnem yanımdaydı onunda astımı tutunca boş anımda alt etti desem yeridir.Uyuşturucu kullanan bi pislik.. Daha yeni yeni kendime geliyorum.. Ziyaretçi akını bitmiyor ki.. Kendime özgüvenim eksildi uzun süre alacak sanırım kendime gelmem.. Şimdilik benden bu kadar kendinize cici bakın
Evet öyle olmuş canm, herkes kayıpp
Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldimDün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan
Sizinlede paylaşmak istedimBu evimizin bitmemişşş haliii
Eki Görüntüle 1030643
Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmenÇıktım gözleri ışıl ışıl
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan.Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beniNiye çekeyim çatlayın dedim
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu
Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza
Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:
anammm cumadan berı kımse girmemiş ya burayaa
canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuştamamen bitince daha da güzel olacaktır gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr esinim hep böyle mutlu ol canım
yavrum ben hiç giremiyorum artık yaa, ders çalışıyorum sürekli
kızlar dün üniversite sınavına girdim, yıllar evveline döndüm. minnak minnak çocuklar ben de aralarında dana gibibenden büyükler de vardı tabii, atanarak ya da evlenerek gidemezsem izmire, okumaya giderim dedim
canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuştamamen bitince daha da güzel olacaktır gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr esinim hep böyle mutlu ol canım
Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldimDün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan
Sizinlede paylaşmak istedimBu evimizin bitmemişşş haliii
Eki Görüntüle 1030643
Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmenÇıktım gözleri ışıl ışıl
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan.Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beniNiye çekeyim çatlayın dedim
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu
Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza
Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?