Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun inşallah(amin)

Herkeze hayırlı günler dılıyorum arkadaşlar :-* :-* :-*

...
...
...
Bastığın Yerleri Toprak Diyerek Geçme Tanı Düşün Altındaki Binlerce Kefensiz Yatanı :-(
...
Bu Toprakları Vatan Yapan ŞEHİTLERİMİZİ Saygıyla Duayla Anıyoruz...
...
18 MART ÇANAKKALE ZAFERI KUTLU OLSUN.
...
...
...

Aynen canm ne anlamlı bir gün aslında bugn, elimzden geldiğince dua edelm..

huhuhuuu kızçeler napıonuz benm atamam oldu izmire cuma günü bursadan ilişiğimi kesiyorum Onur gelcek h.sonu beni almayaa beraber döncez aşkımla aşk şehrimize sonunda aynı şehirde nefes alcaz 5 buçuk sene sonrada olsa hemde eşim olarakherşey yoluna giriyo çok şükür

Layığını bi şekilde bulacak bebeğim. Bugün arkadaşlar görmüş sen ordan çık biz arkasından gidiyoruz diye. Manyaklaşmayın daha zamanı var dedim. Benden çok çevrem hırslı kıza.. Bide rahat tavırları olunca.. Ben psikolojikmen çöktüm nilüm, uyku düzenim bozuldu. Allahın izniyle bi toplasam kendimi..

Öyle kolay olmuyor işte hiloşum insanın içinde bi yara olarak kalıveriyor, hele de kafamdaki eşarptan istifade etmesi öyle zoruma gidiyor ki..
Allahım ıslah etsin.

Ayyy ne güzel canm benm yaa çok sevindm cidden e oncaa zaman ayrı kalmışsınız bi birleşin artık yahuu Allah bozman canm benm

Canm kolay demiyorum da işte dediğn gibi bırak Allah ıslah etsn, bulaştıkça daha kötü olur..

çok şükür canım, Rabbim çekilen sıkıntıların mükafatını veriyor, hiçbir şeyi karşılıksız bırakmıyor. maşallah atama konusunda çok çabuk netice aldınız darısı bize olur inşallah

yavrum benim, başına gelen şey elbette ki çok zor, unutmak kolay değil. bir an evvel toparlanırsın inşallah. arkadaşların iyi diyor hoş diyor da daha da kinlenmesin bu manyak. hiçbir şey yapmayınca da iyice cesaretlenebilir. Allah kötünün şerrinden korusun hepimizi

begüşüm kusuruma bakma cevap vermemişim sana şimdi farkettim iletini :26: bence de artık olmalı bir şeyler canım, siz hem uzun süredir birliktesiniz hem de yaşınız çok müsait. siz isteseniz olur zaten. ya şu süreci atlatana kadar sevdiceğin geçici de olsa bir iş bulabilir aslında. daha iyisini bulana kadar idare edebilir. en azından söz yapıp bir şeyleri ciddiye bindirebilirsiniz. ben yaşamadığım için bilemiyorum tabii öylesi daha mı iyi olur daha mı kötü olur. akıl verecek, yol gösterecek bir durumum yok ama yanında olmak istedim

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun esinim bayadır giremiyorum yeni okudum ucuz atlatmışsın yine ruh sağlığı bozuk çok insan var bu aralar etrafta karıştı iyice çok dikkat et esinim okut kendini

Selam kızlar ne var ne yok özledim sizi ...

kullanıcı isminden dolayı giremedim kaç gündür benim hepsenhepti şimdi eskisine dönmüş acaba neden böyle oldu merak ettim ya

Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldim Dün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan
Sizinlede paylaşmak istedim Bu evimizin bitmemişşş haliii

Eki Görüntüle 1030643

Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmen Çıktım gözleri ışıl ışıl
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan. Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beni Niye çekeyim çatlayın dedim
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu

Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza

Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:

Son düzenleme:

Evet öyle olmuş canm, herkes kayıpp

evet canım yaa

Hayırlı olsun canım

Selamlar herkeze Hayırlı cumalar

canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuş tamamen bitince daha da güzel olacaktır gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr esinim hep böyle mutlu ol canım

anammm cumadan berı kımse girmemiş ya burayaa

yavrum ben hiç giremiyorum artık yaa, ders çalışıyorum sürekli

kızlar dün üniversite sınavına girdim, yıllar evveline döndüm. minnak minnak çocuklar ben de aralarında dana gibi benden büyükler de vardı tabii, atanarak ya da evlenerek gidemezsem izmire, okumaya giderim dedim

hımmm anladım canım kızlar sınavdan sonra gelememişlermı buraya artık

Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu oldu Beğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecek Hep beraber hep musmutluu olak inşallahhh

Sınav nasıl geçti nilüşşş ??

Son düzenleme:

Esintoş güzel gelişmeler olmuş çok sevindimmm evinde gelinliğinde kınalığında hepsi hayırlı uğurlu olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…