Yani insan korkuyor beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum. 21 gün de olsa aklı kalıyor. Vatani borcu tabiki yapacak. Rabbim tüm askerlerimizi korusun. Sınıra gider mi acaba felan diyorum. Çıkarsa tabii gidicek sınırda çatışanlar bizim kardeşlerimiz. Ama eminim onların da ailesi endişe eder. Ben burda benimle dalga geçecekleri bişey görmüyorum.Terörün en yoğun olduğu zamanda eşimi gönderdim askere 1 yıl. 21 gün göz açıp kapayana geçer. Tehlikeli bölge derken? Sanırım belli yerlerde yapıyorlar. Ki 21 günün 2 günü de git gelle geçer.
Yani bunu burdan nasıl çıkardınız pes doğrusuNormal askerlik yapanlarla dalga geçiyor gibisiniz.
Bedelli yapanlara daha iyi davranıyorlar diye bılıyorum daha rahatlar yahu sakin olunYa komik geliyor ama süreci bilene komik. Biz bedelli diye düşündük ama öyle her isteyen yapıyor mu bedelli bilmiyorum. Bir de tehlikeli bir bölgeye çıkmasından korkuyorum
Her namazda askerimize dua ederim. Sağlıkla gider gelir inşallah. Rabbim esirgesinÜzgünüm moral bozukluğunun verdiği hassasiyet ile farklı anlaşılmış olabilirim
Ama bedelli askerliğe gidenler aileleriyle vedalaşmadan gidiyor tatil yapar gibi 21 gün sonra dönüyor bunda korkacak bişey yok ki. Mantıklı düşündüğünüz zaman 21 gün askerlik yapacak birinin tehlikeli bölgeye çıkma ihtimali yok ki. Ne ara yol yordam öğrenip faydalı olabilir ki o asker.kısacık zaman bir ay bile değil zaten bi haftası yol iznine gidiyor kaldı mı sana kısacık zaman dilimi
Allah sizinde yardımcınız olsun Rabbim tüm askerlerimizi korusun çok çok zor bi süreç ama sizinki daha kısa sürecekmiş çok fazla takılmayın derim
Rabbim yanlarında olsun esirgesin eşinizi ve tüm askerimizi.Eşim şuan Şemdinli’de görevlendirme ile gitti. Mesleği asker, bedelli falan değil yani.
Hiç korkmayın bizim sandığımız kadar kötü değil oralar. Elbette sıkıntılar var ama dediğim gibi sandığımız kadar çok çok değil. Zaten ona göre tedbiler alınıyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Ya ağzı olan konuşuyor zatende herkesin derdi kendine büyük ne mutlu en büyük derdiniz bu olsun ama bence korkcak bişey yok inanın ki zaten sevgilisiniz haftada bir buluşsanız en kötü 2 hafta daha görmeyeceksiniz. Okadar büyük sorunlar var ki oyuzden absürt gelmiş olabilir hepimizeHer namazda askerimize dua ederim. Sağlıkla gider gelir inşallah. Rabbim esirgesin
Sizi anlıyorum ama şimdiden telaşa dusmeniz yersiz. Gerçekten bedellilerin sınırda ne işi olabilir? Sizle dalga geçen olabilir çünkü bedelliden bahsediyoruz. Yani onlar güvenli yerde eğitim alıyorlar.. Zaten oralara gitmemek için de bedelli yapıyorlar. Ben daha 1 yıllık evliyken gönderdim.. cok zordu. Geçti çok şükür sizinki hayli hayli geçer . Rabbim silah altındaki tüm askerlerimizin yardımcısı olsun onları korusun ailelerine sevdiklerine bağışlasın.. şimdi sınırda nöbet tutan mehmetciklerimiz var.. Allah yardım etsin.Yani insan korkuyor beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum. 21 gün de olsa aklı kalıyor. Vatani borcu tabiki yapacak. Rabbim tüm askerlerimizi korusun. Sınıra gider mi acaba felan diyorum. Çıkarsa tabii gidicek sınırda çatışanlar bizim kardeşlerimiz. Ama eminim onların da ailesi endişe eder. Ben burda benimle dalga geçecekleri bişey görmüyorum.
Yani bunu burdan nasıl çıkardınız pes doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?