sulalenızde hıc yok mu askere gıden ?Ay galiba kendimi klişe dertlere soktum ilk defa tanıdığım biri askere gidiyor bende bilemedim ki
benım babamın zamanında 2-3 yılmıs askerlık abım askere gıdınce sende askerlık yaptım deme gercek askerlere hakaret etme demıstı abım acemılıgını antalya da ustalıgını meclıs de yapmıstı yedıgı onunde yemedıgı ardındaBen eşimi aylarca bekledim hemde Doğuda riskli biryerdeydi ilk gittiği zamanlar teröristler basmış Karakolu hala anlatır korkmak bir işe yaramaz üstelik bedelli yapıcak yersiz korkular bunlar üzülmeyin boşuna takıntı yapıyorsunuz :)
Amin insallah Rabbim hepsini korusun onlar şehit oldukça bizim cigerlerimiz yanıyor ana babalarını düşünemiyorum hepsine vefa borcumuz var bizim vatanımızı korurken şehit oldular çok büyük bir mertebe ❤benım babamın zamanında 2-3 yılmıs askerlık abım askere gıdınce sende askerlık yaptım deme gercek askerlere hakaret etme demıstı abım acemılıgını antalya da ustalıgını meclıs de yapmıstı yedıgı onunde yemedıgı ardında
etrafımda hıc doguda gorev yapan olmadı ama okadar sehıt haberlerı var etrafımdakıler askerlık yaptım demeye utandılar o ozellıkle yogun sehıt haberlerı geldıgınde
allah hepsını korusun vatan mıllet koruyucuları
Cok güldüm cidden hamileyim suanda ailemin yanındayım eşim 2 aydır askerde ve 6 aylık askerlık süreci önümüzde 4 ay var daha vatan borcu bide bedelli 18 gunmü ne neyden korkuyorsunuz merak etmeyin şehitlik gibi büyük bi mertebe herkese nasip olmaz zatenYani insan korkuyor beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum. 21 gün de olsa aklı kalıyor. Vatani borcu tabiki yapacak. Rabbim tüm askerlerimizi korusun. Sınıra gider mi acaba felan diyorum. Çıkarsa tabii gidicek sınırda çatışanlar bizim kardeşlerimiz. Ama eminim onların da ailesi endişe eder. Ben burda benimle dalga geçecekleri bişey görmüyorum.
Hep asker .Hanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Bedelinin eline silah bile vermezler merak etme sadece acemi birliği yapacak onda da tuvalet temizletip bulaşık yıkatıyolar.Hanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
eşim gitti şubatta.Hanımlar merhaba
Ay galiba kendimi klişe dertlere soktum ilk defa tanıdığım biri askere gidiyor bende bilemedim ki
her asker yollayanda bu hisler olur merak etme hemde 21 gun kotu dusunmeHanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?