Daha çok var ya neden şimdiden dert ettin kiHanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Yani hiçbir bilgimiz yok korkuyoruz ya tehlikeli bir bölgeye çıkarsa diye. Bir de bilmiyorum çok üzülürüm çok özlerim onu21 günün neyini dertleşeceksiniz allah aşkına ya göz açıp kapayıncaya kadar geçer zAten
Ya konusu açıldı içime bir hüzün çöktü hiçbir şey de bilmiyoruz kaç gündür nedir nasıl olur bedelli diye düşünüyoruz ama oluyor mu. Afakanlar bastı böyle bir de hüzün çöktüDaha çok var ya neden şimdiden dert ettin ki
Bide bedelliymiş zaten
Şaka mısınız ya siz. Bedelli askerliğin nesinden korkuyorsunuz. Canımın içi birtanecik erkek kardeşim şuan askerde ve bugün Diyarbakır’da askerlik yapacağını öğrendik öğrendiğimden beri ağlıyorum . Sizinkisi tatile çıkıp dönecek resmen dertleşmeye vaktiniz bile olmaz merak etmeyinHanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Hanımlar merhaba
Ya komik geliyor ama süreci bilene komik. Biz bedelli diye düşündük ama öyle her isteyen yapıyor mu bedelli bilmiyorum. Bir de tehlikeli bir bölgeye çıkmasından korkuyorumBence bedelli askerlikte olabılecek bir sey en fazla grip olur ne bıleyım hanı bedelliye giden bir çok arkadasım oldu rahattılar
Ya yapmayın ne tehlikeli bölgesi egitimden fırsat olmaz zaten savaşa göndermiyorlar çok büyük bişey olmadıkça bedellileriYa komik geliyor ama süreci bilene komik. Biz bedelli diye düşündük ama öyle her isteyen yapıyor mu bedelli bilmiyorum. Bir de tehlikeli bir bölgeye çıkmasından korkuyorum
Öncelikle lütfen üslubunuza dikkat edin. Kardeşinizde inşallah sağlıkla gider sağlıkla döner. Rabbim her zaman yanında olsun. Tüm askerlerimizi rabbim esirgesin. Biz bedelli düşündük ancak nasıl olur ne olur bilmiyoruz. Bedelli yapabilir mi bilmiyoruz. Bedelli olarak gitse bile aklım hep onda kalacak. Süreci de hiç bilmiyorum daha önce kimse askere gitmedi etrafımda.Şaka mısınız ya siz. Bedelli askerliğin nesinden korkuyorsunuz. Canımın içi birtanecik erkek kardeşim şuan askerde ve bugün Diyarbakır’da askerlik yapacağını öğrendik öğrendiğimden beri ağlıyorum . Sizinkisi tatile çıkıp dönecek resmen dertleşmeye vaktiniz bile olmaz merak etmeyin
Ay galiba kendimi klişe dertlere soktum ilk defa tanıdığım biri askere gidiyor bende bilemedim ki
benim kocam gidecek ayol ne olmuş sevgilin gideckse 18 ay değil 21 gün alt taradi
Üzgünüm moral bozukluğunun verdiği hassasiyet ile farklı anlaşılmış olabilirimÖncelikle lütfen üslubunuza dikkat edin. Kardeşinizde inşallah sağlıkla gider sağlıkla döner. Rabbim her zaman yanında olsun. Tüm askerlerimizi rabbim esirgesin. Biz bedelli düşündük ancak nasıl olur ne olur bilmiyoruz. Bedelli yapabilir mi bilmiyoruz. Bedelli olarak gitse bile aklım hep onda kalacak. Süreci de hiç bilmiyorum daha önce kimse askere gitmedi etrafımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?