Askerlik korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Daha çok var ya neden şimdiden dert ettin ki
Bide bedelliymiş zaten

21 günün neyini dertleşeceksiniz allah aşkına ya göz açıp kapayıncaya kadar geçer zAten
Yani hiçbir bilgimiz yok korkuyoruz ya tehlikeli bir bölgeye çıkarsa diye. Bir de bilmiyorum çok üzülürüm çok özlerim onu

Daha çok var ya neden şimdiden dert ettin ki
Bide bedelliymiş zaten
Ya konusu açıldı içime bir hüzün çöktü hiçbir şey de bilmiyoruz kaç gündür nedir nasıl olur bedelli diye düşünüyoruz ama oluyor mu. Afakanlar bastı böyle bir de hüzün çöktü

Hanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Şaka mısınız ya siz. Bedelli askerliğin nesinden korkuyorsunuz. Canımın içi birtanecik erkek kardeşim şuan askerde ve bugün Diyarbakır’da askerlik yapacağını öğrendik öğrendiğimden beri ağlıyorum . Sizinkisi tatile çıkıp dönecek resmen dertleşmeye vaktiniz bile olmaz merak etmeyin

Hanımlar merhaba
benim kocam gidecek ayol ne olmuş sevgilin gideckse 18 ay değil 21 gün alt taradi

Bence bedelli askerlikte olabılecek bir sey en fazla grip olur ne bıleyım hanı bedelliye giden bir çok arkadasım oldu rahattılar
Ya komik geliyor ama süreci bilene komik. Biz bedelli diye düşündük ama öyle her isteyen yapıyor mu bedelli bilmiyorum. Bir de tehlikeli bir bölgeye çıkmasından korkuyorum

Ya komik geliyor ama süreci bilene komik. Biz bedelli diye düşündük ama öyle her isteyen yapıyor mu bedelli bilmiyorum. Bir de tehlikeli bir bölgeye çıkmasından korkuyorum
Ya yapmayın ne tehlikeli bölgesi egitimden fırsat olmaz zaten savaşa göndermiyorlar çok büyük bişey olmadıkça bedellileri

Öncelikle lütfen üslubunuza dikkat edin. Kardeşinizde inşallah sağlıkla gider sağlıkla döner. Rabbim her zaman yanında olsun. Tüm askerlerimizi rabbim esirgesin. Biz bedelli düşündük ancak nasıl olur ne olur bilmiyoruz. Bedelli yapabilir mi bilmiyoruz. Bedelli olarak gitse bile aklım hep onda kalacak. Süreci de hiç bilmiyorum daha önce kimse askere gitmedi etrafımda.

Merak etmeyin bedelli askerlikte doğuya göndermezler zaten 21 günlük eğitim alıcak o süre zarfında ne öğrenicek ki tehlikeli yere göndersinler .

Terörün en yoğun olduğu zamanda eşimi gönderdim askere 1 yıl. 21 gün göz açıp kapayana geçer. Tehlikeli bölge derken? Sanırım belli yerlerde yapıyorlar. Ki 21 günün 2 günü de git gelle geçer.

Üzgünüm moral bozukluğunun verdiği hassasiyet ile farklı anlaşılmış olabilirim

Ama bedelli askerliğe gidenler aileleriyle vedalaşmadan gidiyor tatil yapar gibi 21 gün sonra dönüyor bunda korkacak bişey yok ki. Mantıklı düşündüğünüz zaman 21 gün askerlik yapacak birinin tehlikeli bölgeye çıkma ihtimali yok ki. Ne ara yol yordam öğrenip faydalı olabilir ki o asker.kısacık zaman bir ay bile değil zaten bi haftası yol iznine gidiyor kaldı mı sana kısacık zaman dilimi

Allah sizinde yardımcınız olsun Rabbim tüm askerlerimizi korusun çok çok zor bi süreç ama sizinki daha kısa sürecekmiş çok fazla takılmayın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…