Askerlik :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese 3 yıla yaklaşık bi birlikteliğim var askere gidicem tecilimi bozdurucam derdi hep o ay, yok şu ay derdi Sonra bazı nedenlerden dolayı vazgeçerdi. Şubatta gidicem diyordu yine vazgeçer diye umursamıyodum. Ama dün tecilini bozdurdu, şubatta asker. duyunca çok tuhaf hissettim o gidince nasıl dayanacağımı, onsuz nasıl güçlü kalıcağımı.. daha 3 buçuk 4 ay var ama korkuyorum zamanın geçmesinden şubatın gelmesinden korkuyorum. çünkü o benim sadece sevgilim değil bazen abim bazen arkadaşım, çok yalnız kalıcam o gidince. Daha şimdiden pazarları düşünmeye başladım, nasıl geçiricem hep onunla geçen o günü diye. Çok erkenden hissediyorum belki bu duyguları, ama çok tuhaf geliyor işte. Asker piskolojisi diye birşey var. Ayrılıkların çoğu askerlikteyken oluyor falan diye çevremizdeki herkes söylüyor.
çok kuruntulu ve kıskanç bi erkek arkadaşım var oraya gidince bunlar dahada artıcak korkuyorum çok bu büyünün bozulmasından... asker beklemiş yada bekleyen arkadaşlar nasıl atlattınız o dönemi yardımcı olurmusunuz bana .

8 yıllık sevgilim bir yıllıkta nişanlımdı askere yolladığımda. Üstwlik jergünümüz beraber geçmişti ondan önce lise üniversite falan. Başşarda bi nefes alamıom sandım. Sonra yavaş yavaş alıştıö. Belki eskilerde kaldı aöa mektuplaştık:-D onun kokısunın sindiği kağıtlar bi başkaydı. Hep geldiği günü o ilk sarılmayı düşündüm. Hayatımı daha aktif hale getirdim o yokken kafayı ayık tutmak gerek. Sonra bitti geldi. Bak şiödi evlendik üstünden 4ay geçti bile. Şimdiden hayırlı teskereler:-D

çok teşekkür ederim canım. git diyen bendim ona daha gitmez diye umuyodum birden öğrenine içim cız etti. bi yandan aramızda ki en büyük engel kalkıcak diye teselli ediyorum kendimi. giderken bende yastık kılıfını falan alıcam kokusu kalsın yanımda diye :) sizin adınıza çok sevindim inşallah sizin gibi olur bizim sonumuzda

O da bir şey mi ben eşimi yolluyorum. Üstelik 5 sene 1000km uzakta olup evleneli 5 ay olmuşken. Bedelliye umut bağlamıştık ama olmadı

Ne güzel işte gidecek görevini yerine getirecek sonra daha ayaklarınız yere basarak gelecek planı yapıcaksınız
Allah hayırlarla gidip gelmesini nasip etsin sizede kolaylıkla beklemeyi nasip etsin

Ne güzel işte gidecek görevini yerine getirecek sonra daha ayaklarınız yere basarak gelecek planı yapıcaksınız
Allah hayırlarla gidip gelmesini nasip etsin sizede kolaylıkla beklemeyi nasip etsin
Amin canım. onu aklıma getirerek teselli ediyorum kendimi inşllah nasip oluruz birbirimize

düşüncesi bile bu kadar yıkmışken beni nasıl yollucam nasıl güçlü olucam kim nasıl toplucak beni bilmiyorum. dünden beri vedalaşma sahenemiz geliyor gözümün önüne ağlıyorum. geçmesin istiyorum günler

Ben de 15 ay asker bekledim. Geleli 2 bucuk sene oldu. O zamanlar "zaman cabuk geciyor" derlerdi de Inanmazdim ama zaman gercekten cabuk geciyor canim.

Ben de şubatta nişanlımı yolluycam seni çok iyi anlıyorum daha var ama ağlamaktan gözlerim şişti yemek bile yiyemiyorum gözlerim hep dolu dolu geziyorum

Ben de 15 ay asker bekledim. Geleli 2 bucuk sene oldu. O zamanlar "zaman cabuk geciyor" derlerdi de Inanmazdim ama zaman gercekten cabuk geciyor canim.
inşallah canım su gibi geçer zamanda gelir aslında önümüzde ki en büyük engeli kaldırmış olucaz ama ben onu özlemekten korkuyorum galiba. ne güzel siz en önemli savaşı atlatmışsınız ilişkinizde ki teşekkür ederim canım cevabın için

Ben de asker yolu bekliyorum..şu an nasıl bir psikolojide olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Ama şubata kadar geçireceğiniz günlerin tadını çıkar, şimdiden kendine dert edersen zehir olur sana.. Zaman öyle ya da böyle geçiyor bir şekilde.. Ben de dayanamıyoruuuum diye az ağlamadım ilk gittiğinde.. Ama alışılıyor..

Ben de şubatta nişanlımı yolluycam seni çok iyi anlıyorum daha var ama ağlamaktan gözlerim şişti yemek bile yiyemiyorum gözlerim hep dolu dolu geziyorum
Çok zor gerçekten canım gidiceğini düşününce canımdan can gidiyor sanki dünden beri bende öyleyim şarkı çıkıyor gidiceği aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum. Allah bize sabır versin canım

Amin canım inşallah...

çok güzel geçirmek istiyorum zaten kalan günlerimizi anılarımız tesellimiz olsun oraya gidince. İster istemez aklıma geliyor gidiceğini nasıl dayancağımı düşünüyorum sonra tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum. Hayırlı teskereler canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…