İşyeri izin derken demek istediğim yani sorunlar çıkabilir evet gitmiştin aşkım önce benim elimi tuttu alnımdan öptü sonra benim elimi tutarak annesinin yanına gitti sarıldı tek kollakayganamın gözler büyüdü kiii çok anlayışlı bi insandır evci çıkardık eee ben diyorum hani ayrı ikimiz yemek yesek eee adamı nasıl ayırcan ailesinden ailesi ne dicek baaakkk baakkk kıza bak aldı götürdü oğlanı 3 gün 2 gece mutlu aile tablosu çizdik ama ne mutlu
ben nişanlamayanlardanım ailem kabul etmedi
Eşimle 2007 Ağustos'ta nişanlandık, aynı yıl Aralık ayında askere gitti. Ben iyi ki nişanlanmışım diyorum, çünkü askerdeyken aradığında annemden veya babamdan köşe bucak kaçmadan rahatlıkla konuşabiliyordum en azından nişanlımın aradığını biliyorlardı. Bir diğer artısı yemin törenine zor izin alarak da olsa gidebilmiştim. Kayınpederim de gelmişti ama kayınpederim törenin olduğu günün akşamı dönmüştü. Ben 1 gece arkadaşımda kalmıştım. Eşimle dolu dolu 2 gün geçirmiştik1 ayda bile ne kadar özlemiştim ardından 4 ay mecburen ayrı kaldık ama döndüğünde her şey çok güzeldi. Gelir gelmez evimize gelebilmişti, nişanlı olmasak gelemezdi mesela. Ama tabi bir yandan götürüleri de var. Bir yandan askerlik bir yandan evlilik planları her ikimizi de biraz yıpratmıştı. Ama hepsine rağmen nişanlı olmak çok güzeldi.
Sen sevdiceğine bunlardan bahsetme sadece deki sen geldiğinde önümüzde uzun bi süre olcak hemde engel kalmamış bu duyguları ozaman yaşamamız paylaşmamız daha güzel olur hem ben nişanlılık sözlülük süremi seninle geçirmek isterim ayrı değil dersin umarım oda anlayışla karşılar
Yaşlar müsait aslında. Ama ben askerden sonraya bırakın derim nişanı. Bende asker bekliyorum uzun dönem ve gelmesine 4 ay kaldı. Bizde geldikten sonra yapmayı düşünüyoruz, hani birlikte geçirmek istiyoruz bu dönemleri heyecanları. Ama eğer şimdi yapmak isterseniz gitmesine bir kaç ay kala yapın derim.
allah kavuştursun ama yemin törenine filan gitmedin mi. nasıl oluyor mesela ailen biliyor mu sevgilini tanıyor mu annen baban filan. çünkü bnm babam ve abilerim bilmiyor. her aradığında telefonu açamam delirir orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?