Aşkı bulamamak

Çok seçici olmak. Yalnızların ortak özelliği. Çok seçiciler zaten kimseyi bulamıyor ki çünkü onlara göre birisi olmuyor. Herkesin kusuru eksiği oluyor.

Kusursuzu değil de uyumlu oldugumu arıyorum aslinda
22 yasinda boyleyseniz 30larda kriterler daha da artar
Uyumlu insani aramak dogru olan elbette sevmediğimiz icinize sinmeyen biri ile olmaz ama sınırlandırılmayin tanisin görüşün illa asik olayim sevgili olalım diye düşünmeyin

Bir arkadaşımın da universiteden sonra hic sosyal hayatı yoktu. Calismadigi icin de hep evdeydi. Evlilik uygulamasında tanışıyordu insanlarla. 3,4 insan tanıdı. Hepsinde bir sıkıntı cıktı hep. En son 1, 1.5 sene once biriyle tanıştı. Cocuk gozunun icine bakıyor, her konuda da anlastilar. Ruh esi boyle bir sey sanirim. Bir anda en imkansız dedigin yerde seni gelip buluyor. Onemli olan aramaktan vazgecmemek. Insanlar evleniyor ayriliyor. 40 yasinda bile asik olabiliyor yeri geliyor

Aşk plansiz girer planla sanilan aşklar çoğu zaman hayal kirikliğindan oteye gitmez. Mesela tanişlik için sitelere baş vurmak ve saire. Ben 24 yaşimda karşilaşdim. Ilk gorusde askla. Bir sene sonra evlendik. Ve iyi ki bu guzel duyguyu başkalariyla heba etmemişim diyorum. Ilk aşkimdi eşim çunki. Aşk gelince hissedersin

Haklısınız

Aşk asla ama asla arayarak bulunacak bişey değil.Bulan vardır ama çok azdır.Ayrıca yaş daha çok küçük bir dur herkes karantinada.Yasaklar kalkınca zaten herkes azgın boğa gibi yürüyecek birbirineElbet elin birine çarpar acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…