- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Sadece ironi yaptım.Siz de ayrılarak ağrılı başınızı ağrıdan kurtarabilirsiniz.. just saying

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece ironi yaptım.Siz de ayrılarak ağrılı başınızı ağrıdan kurtarabilirsiniz.. just saying
Burcum akrep yükselenim de akrepBurcunuz ve yükselen burcunuz nedir
Evlilik veya aşk istediğini söyleyenlere hep aynı yorum yapılıyor da, ben de sizin mesajınız üzerinden onlara gönderme yapayım dedim:)Sadece ironi yaptım.![]()
Astrologlar hep yükseleni kova ve oğlak olanlar zor evlenir diyor da ondan sordum.Burcum akrep yükselenim de akrep
Astrologlar hep yükseleni kova ve oğlak olanlar zor evlenir diyor da ondan sordum.
Akrepler genelde bos kalmaz ya hayret:)
Cok zekice bir cevapti.Siz de ayrılarak ağrılı başınızı ağrıdan kurtarabilirsiniz.. just saying
Yaşın daha çok genç bekle illaki çıkar karşına :)22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık![]()
22 yıldır ortalarda yok amaaYaşın daha çok genç bekle illaki çıkar karşına :)
En beklemediğim en umurunda olmadığı dönemde girer bekleme beklersen ne olursa olsun gelmez22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık![]()
Hangi konuda şanslıyım anlayamadım aşksızlık konusunda mı ?Sanslısın. Kıymetini bil bence:)
En beklemediğim en umurunda olmadığı dönemde girer bekleme beklersen ne olursa olsun gelmez![]()
Ben olsam sosyal medya dan denerdim şansımı22 yasına girdim ve aşk anlamında doğru kişiyle karşılaşamadım.Üniversiteyi bitirdim şu an evden çalışıyorum.sosyal hayatım yok gibi bir şey.insan ister istemez hayatında birisi olsun istiyor aşk anlamında.gerçi hayatında biri olanlar da genel olarak sorun yaşıyor ama ben umutluyum bu konuda nedense dogru kisiyi bulabilcegimi düsünüyorum.Ama bazen de sıkılıyorum bu durumdan.zaten pandemi sebebiyle hep evdeyiz bu da sıkıcı.ask insanın hayatına nasıl girer? taktik uygulayacağım artık![]()
Birazda şans ben en mutlu olduğum artık hiç beklemediğim bir dönemde eşimle tanıştım hiç düşünmezdim aşık olacağımı hep mantığı önde tutardım eşime kör kütük oldumBir ara taktik uyguladim ve beklemedim aslında.o da olmadı![]()
Sosyal medyadan olan aşk ilişkilerini güvenilir bulmuyorum.kpss grubu vardı geçen yıl.ordan bana yazıp direk konuyu evliliğe getiren biri oldu.Ben olsam sosyal medya dan denerdim şansımı
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Darısı bana insallahBirazda şans ben en mutlu olduğum artık hiç beklemediğim bir dönemde eşimle tanıştım hiç düşünmezdim aşık olacağımı hep mantığı önde tutardım eşime kör kütük oldumDarısı size