O turlara katıldım birkaç kez. 30 yaşa doğru kriterler değişiyor diyor çoğu insan ama ben zaten şu anda bile çok olgun düşünüyorum bence. Yani 30 yaşına doğru değişirse kriterlerim öyle birini bulamadığımdan değişebilir ama bulacağıma inanıyorum. Şu an hem online çalışıp hem KPSS çalışıyorum. Körkütük aşık olma konusu o açıdan biraz karışık. Keşke olsa ama olsa olsa KPSS kitaplarımla aşk yaşarım galiba. Sad story ...Niyeyse körkütük aşık olacakmışsınız gibi hissettim :))
Kriterler mantıklı tabii ki. Ama sizin yaşınız gereği böyle biri olgun kaçabilir size.
Aşık olunca insanın gözü kriter falan görmüyor, emin olun ne demek istediğimi anlarsınız.
Zaten aşık oldum evleneyim, ilk ilişkim evleneyim demeyin. Kriterler, ilişkiye bakış açınız daha çok değişecek. İlişki yaşadıkça, insanlarda gerçekten ne aradığınızı, ne istediğinizi bulacaksınız.
Sosyalleşmeye çalışın, kurslara gidin, mesela müzik aleti çalmayı öğrenin. Sanatsever kişilerle tanışın, dil öğrenmeye çalışın, turlar var günübirlik onlara katılın .... Bir taşla iki kuş :)
Ama tabi negatif enerji de oluşturmayayım olacağı varsa sınav filan etkilemez