Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam size eşinize iftira atmamış size durduk yere çatmamış niye adamla uğraşıyorsunuz.Her koyun kendi bacağından asılır diye bir söz vardır onların hayatını irdelemek size düşmez siz kendi hayatınıza odaklanin.

Bizim bi arkadasin esi onu aldatti sonra baristilar. Arkadas surekli o onu aldatmis o onu aldattmis diyo hepimize. Buda boyle bi psikoloji sanirim ...
Evet gerçekten sanal ortamda bile bunu intikam için yaptigimi düşünüyorlar gerçek hayatta da kimse inanmaz bana en iyisi ben k.cimi kırıp susayım gerçek elbet çıkar ortaya

Adama olan kizginliginiz aslinda esini aldatmasi degil de,esinizle ayni halti yedigi halde kendi ahlakli gostermesi...Bu konuda en cok esinize kizin bence,ahlak yoksunu adamlarin diline dusurucek haltlari yemeseymis...
Oh Allah'a şükür beni anlayan biri çıktı teşekkür ederim yorumunuz için onunla 7 aydır cehennem hayati yaşıyoruz zaten

Evet gerçekten sanal ortamda bile bunu intikam için yaptigimi düşünüyorlar gerçek hayatta da kimse inanmaz bana en iyisi ben k.cimi kırıp susayım gerçek elbet çıkar ortaya
İşe insanların whatsappta aynı anda online olup olmadıklarını kontrol etmemekle başlayabilirsiniz .

Ben de onu diyorum ona ne ne olduysa gelip bana bir de iyi affetmişsiniz ben olsam affetmezdim diyor hele hele senin yaptigini kim affetsin

Hayir ben intikam icin yaptiginizi dusunmuyorum dogrudur vardir olabilir boyle bisey ama size ne? Siz kendi eşinizle ilgilenin bence

Şaka gibisiniz sizrne onların iliskisinden adam size ahlaktan bahsedince kocamın yaptıklarından ben sorumlu değilim deseydiniz eşinizle bir çıkar yol bulacağınıza adam yine karşıma çıkarsa boyle derim söyle derim diye hesap düşünüyorsunuz once kendi evliliğinize bakın iliskileri varsa er yada geç ortaya çıkar zaten tıpkı sizde de olduğu gibi

Sizin ona kendi tabirinizle had bildirmeniz eşinizi mi aklayacak? Yapmayın Allah aşkına. Sizin iş arkadaşınızın baldızıyla eşinizin mesajlaşması ne alaka?

Kim ne yapıyorsa yapıyor sizi ilgilendirmez. Başkalarının hayatlarının içeriğini karıştırıp irdelemek, bir şeylere emin olana kadar didik didik etmek ne işinize yaradı? Onların ahlaksızca bir şeyler çevirdiği bilgisi size ne kazandırdı?

Evet banane gerçekten de sadece gelip bana üstten bakıp akıl vermesine uyuz oldum

Ya niye herkes kocamı aklamaya çalıştığımı düşünüyor kızlar cani cehenneme kocam benim artik umrumda bile değil ben çocuğum için belli bir yıla kadar yanında duruyorum sonra nasıl gideceğim zaten kocamla durum alakası yok beni kucumsemesine ifrit okdum

Kimin eli kimin cebinde belli değil eşim olavak alcagindaöyle malesef en iyisi burayı dinleyip sesimi kesip oturayim

Kimin whatsappta kaç saat, kiminle aynı anda çevrimiçi çevrimdışı olduğunu araştırmak nasıl bir işsizliktir?
Adamın ahlaksız olması eşinizin ahlakından bağımsız bir durum. Adam ahlaksız olunca eşinizin yaptıkları siliniyor mu?
Affettiyseniz affettiniz, gerisi sizi ilgilendirmez. Adamın yüzüne de vursanız sizin açınızdan bir şey değişmeyecek.

Ee siz de aldatılmışsınız ama ayrılmamışsınız. Belki onların eşleri de biliyordur ve sizin gibi kabul edip oturuyorlardır ne malum?

Belkide adama çamur atma adına kuruyorsunuz. Belkide sadece dostlar. Illaha yatmalari lazim. Eşinizle olan durumdan dolayı elinizde kanıt olmadan iftira atıyorsunuz gibi gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…