- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Zannetmiyorum kadın mefta olurdu simdiyeEe siz de aldatılmışsınız ama ayrılmamışsınız. Belki onların eşleri de biliyordur ve sizin gibi kabul edip oturuyorlardır ne malum?
Konuşulacak çok şey var boşanmak öyle kolay değil aldatildiktansonra eşimden nefret ettim her gün hem de ama yapamadım kendim için değil oğlum var 3 yaşında ilişkimiz deval etmeyecek eminim aramızda bir şey kalmadı çünkü sadece takvimleri dolduruyoruzNeden boşanmadınız ki? Sizi boşamaya çalışıyor gibi görünmek istemem ama böylesine konuları kendinize dert edecek kadar hassas bir mideniz varsa neden kendiniz için aksiyon almadınız? Hem de mesleğiniz elinizde, geçiminizi sağlayacak maddi şartlara sahipken... Ben bu konuda en çok sizi düşündüm. Herkes layığını yaşar da siz neden kendinize layık olmayanı reva gördünüz?
Haklısınız ben de akıl tanışmak için açtım konuyu intikamla alakası yok emin olmasam böyle büyük bir şey soylememBoyle seyleri dusunup niye kalbinizi karartiyorsunuz..
Birakin herkes ne yaparsa yapsin..
Sizin derdiniz esiniz sizi adamin baldiziyla aldatmis adamda sizinle konusmus diye intikam.almak mi amaciniz nedir anlamadim?
Yapmayin allah askina iliskilerinin olduguna eminim diyorsunuz gozunuzle gordunuz mu gorseniz bile bunu dile getirmek boyle olaylarin icinde yer almak dillendirmek bana cok cirkin geliyor..eger boyle bir sey varsa onlarin ayibi siz karismayin..
Allah karsima boyle seyler cikarmasin ne gormek ne duymak isterim konusulsa ortamdan uzaklasirim hele ki is ortamindan bahsediyorsunuz uzak durun..
Siz esinize bakın kendi meselelerinizi cozun once...gozunuzle gormeden de eminim gibi seyler soylemeyin..
Genelde onlar işteyken oluyor bence ama yemin ederim intikam amaclı böyle bir iftira atmak Allah'a şükür akıl hastası degilimYıllardır farkındayım Demissiniz ya keşke ilk farkettiğinizde yapsaydiniz ne yapacaksanız yani şuan eşinizin yaptığı şeyin intikamını almak için olduğu çok bariz .
Birde kocası aşırı aşırı kıskanç olan adam bu yazışmaları filan görür bence
Oğlunuz için...Siz de yani... Peki...Konuşulacak çok şey var boşanmak öyle kolay değil aldatildiktansonra eşimden nefret ettim her gün hem de ama yapamadım kendim için değil oğlum var 3 yaşında ilişkimiz deval etmeyecek eminim aramızda bir şey kalmadı çünkü sadece takvimleri dolduruyoruz
Beni tanımıyorsunuz böyle bir şey yapmak için baya akıl hastası olmak lazimBelkide adama çamur atma adına kuruyorsunuz. Belkide sadece dostlar. Illaha yatmalari lazim. Eşinizle olan durumdan dolayı elinizde kanıt olmadan iftira atıyorsunuz gibi gözüküyor.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu anlattiginiz şekilde bir evlilikte büyüdüm .İnanın daha büyük bir kötülük yapamazlardi.Birbiruni sevmeyen ,hervses duyduğunda acaba kavga mı ediyolar diye tetikte beklediğim ve annemin süreli sizin için katkaniyorum dediği bir sacmalikti ve inanın kendi evliligimi ,tavirlarimi herşeyimi etkiliyor bilincaltima evlilik böyle kazındı çünkü ...Konuşulacak çok şey var boşanmak öyle kolay değil aldatildiktansonra eşimden nefret ettim her gün hem de ama yapamadım kendim için değil oğlum var 3 yaşında ilişkimiz deval etmeyecek eminim aramızda bir şey kalmadı çünkü sadece takvimleri dolduruyoruz
Ben de neOğlunuz için...Siz de yani... Peki...
İftira demiyorum öyle buyuk şeylerle itham etmem asla tanımadığım kisileri ..Sadece zamanlama açısından öyle düşündürür .Genelde onlar işteyken oluyor bence ama yemin ederim intikam amaclı böyle bir iftira atmak Allah'a şükür akıl hastası degilim
Affedemiyorum ne yalan söyleyeyim ondan önce de duygusal manada ona duygularım bitmişti başka yaptıklarından dolayı bir kere boşanmaya kalktım herkes agakalnip üzerime geldi napiyorsun bu çocuk nolcak diye.Gercekten çocuk olarak böyle mi hissettiniz?çocuğum bana da ona da çok düşkün ve çok duygusal ona eksiklik yaşatacakmışım gibi geliyor.simdi boşandı mi aileniz mutlular miMaddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu anlattiginiz şekilde bir evlilikte büyüdüm .İnanın daha büyük bir kötülük yapamazlardi.Birbiruni sevmeyen ,hervses duyduğunda acaba kavga mı ediyolar diye tetikte beklediğim ve annemin süreli sizin için katkaniyorum dediği bir sacmalikti ve inanın kendi evliligimi ,tavirlarimi herşeyimi etkiliyor bilincaltima evlilik böyle kazındı çünkü ...
Affedemiyirsaniz aynı yerde durnayin yada durdufunuz sürece bunun kavgasını etmeyin lütfen oğlunuz için
Beni tanımıyorsunuz böyle bir şey yapmak için baya akıl hastası olmak lazim
Emin bile olsaniz gozunuzle bile gorseniz bunu dillendirmeniz hic dogru degil orasi is ortami ama masallah dallas gibi olmus..Haklısınız ben de akıl tanışmak için açtım konuyu intikamla alakası yok emin olmasam böyle büyük bir şey soylemem
Bosanmak cok kolay hele ki isiniz ve geliriniz varsaKonuşulacak çok şey var boşanmak öyle kolay değil aldatildiktansonra eşimden nefret ettim her gün hem de ama yapamadım kendim için değil oğlum var 3 yaşında ilişkimiz deval etmeyecek eminim aramızda bir şey kalmadı çünkü sadece takvimleri dolduruyoruz
Çok teşekkür ederim beni anladığınz ve iyi dileklerde bulunduğunuz için evet kimse affedemiyor aptal aşık falan olması lazım ancak doğru olan ihanette ayrilmakSizin canınız yeterince yanmış bosverin başka pislikleri.
Elbet ortaya çıkar, boğulurlar ihanetlerinde.
Sizde madem affettiniz, 7 ay geçti uzman desteği alın ve unutmaya çalışın.
Ihanetin acısıyla yaşayıp, affetmesi gibi görünmek çok zor çünkü.
Hiçbir kadın affetmiyorum aslında , affetmesi gibi görünüyor. Icten içe çürüyor psikoloji.
Kendinize önem verin. Birikim yapın, çalışın, okuyun bir şeyler yapın bu evrede.
Bir gün canınıza tak ederse def edersiniz hayatınızdan.
Gerekçeniz; maddi özgürlüğü olmayıp, ailesinden destek göremeyen,kendi ayaklarının üzerinde duramayan, özgüveni elinden sökülüp alınmış, yıllarca psikolojik şiddet görüp ben kocamsız ölürüm ve bundan sonra mutlu olamam, çocuklarım için, kızım için, oğlum için (dede için diyen oldu şuana kadar favrmdi) diyen kadınlarla aynı.Ben de ne
Evet haklısın kan bile çıkar elimde somut bir şey yokİftira demiyorum öyle buyuk şeylerle itham etmem asla tanımadığım kisileri ..Sadece zamanlama açısından öyle düşündürür .
Bence artık karismqyin sonuçlar kötü olursa vicdan azabı çekersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?