Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu size ne isterlerse hep birlikte toplanir grup yaparlar, siz evdekine bakın, ayni modelden bir tane de sizde var ve siz onu evde tutmaya devam ettikce daha cooook ahlaksizdan, ahlak dersi alirsiniz.
Ha bu arada birinin, digerinin ihanetini elestirmesi icin sutten cikmis olmasi da gerekmez, aksine birbirlerini dha iyi tanidiklari icin genelde cok daha dogru tespitlerde bulunurlar.

Şu ögretmen güruhuna tüm kusursuz vasıfları yüklemekten vazgeçin artik.
Hangi konu olursa olsun.Hep aynı sey.Baydı valla.
Bir de ogretmen olucaksin,cocuklari kime emanet ediyoruz(valla ,bizler de kimlerden kimlerden emanet aliyoruz o cocuklari,bir defa ne bicim annesin dedigimiz olmuyor),sen ne bicim ogretmensin....Biz size diyor muyuz sen ne bicim insansin diye.Ayni hesap.

Konu sahibi ;

Milletin ne yaptigi sizi ilgilendirmez.Siz once kendi meselenizi kafanizda cozun,birakin milletin kimin elinin kimin cebinde oldugunu.

Böyle şeyler olabiliyor insanlar bence arsızlaştığı için ama genelleme yapıp bütün kurumlar böyle demek orda düzgünce çalışan insanları başkalarının gözünde karalıyor

Tum kurumlari genellemek yanlis. Benim de tanidigim boyle bir kadin var.ayni anda 3 kisiyi idare ediyor.kadin isveli cilveli bi kadin bi de guzel.yani cirkin gunumuz guzellik anlayisinda aslinda. manken fizigi yok balik etli kisa boylu.ama guzel bir gulusu isvesi cilvesi var her erkek konusunca dibinden ayrilamiyor.anlayisli.nabza gore serbet veriyor.ben kiskaniyorum icten ice boyle kadinlari yaw.benimki de ayri rahatsizlik.ha idare et 3 kisiyi ayni anda deseniz ben yapamam.icten geliyo sanirim
Onlara gore bu ahlaksizlik degil sanirim bilemiyorum yadirgamiyorum.ben yapmam ama yapana da biaiy diyemiyorum.

Esinizle baldiz hanim disinda hic biri sizi ilgilendirmez. Siz sineye çekip oturduysaniz bırakın ipin ucunu. Anlattiklarinizin hic biri sizin gururunuzu tamir etmeyecek.

Sanki bu olay bizim basimiza gelse,banane insanların hayatından kim ne yaparsa yapsın diyecez. Hele bir de kocamizin aldattığı kadın ahlak yoksunu adamın baldızı olup,bize ahlak dersi verince içimiz hiç hırsla dolmayacak.
Çünkü biz çok relax kadinlariz konu sahibi,bizim gibi ol.

Gençliğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize bakın içler acısı....

Niye öyle diyorsunuz ki öğrencisine çok iyidir , en iyi ahlaki öğretir ama kendi öyle değildir belki.

Mesela biri çok kötü kocadir ama çok iyi baba evlat olabiliyor.

Her alan kendi içinde degerlendirilmeli.

Öğretmenlerde özel hayatlarında yanlış yapabilir

Bir okulda bu kadar çok öğretmen de olunca Bütün öğretmenler canımız bizim en kutsal meslek. Ben ahlaksız bir insanın ahlak dersi verebileceğine inanmıyorum ama hep şahit oluyorum hayat...

Niye bir kişi de bu yazılanlardan konu sahibinin bu iki kişinin aralarında ilişki olduğu sonucuna nasıl vardığına takılmamış.Cidden söylüyorum bu yazdıklarınızdan bu sonucu çoksrmanız sadece öğle ve kininizin eseri gibi geliyor bana

ağzına sağlık

Evet her gun askindan ölüyorum cünkü

Kizla karsilikli flortlesmelrine ragmen bunun tak taraflı bir şey olduğunu hatta eşimin kıza asildigini söyledi baldızı öyle söylemiş sonra olayı anlatınca da küçümseyerek valla iyi affetmişsiniz ben olsam affetmedim dedi o zaman ilişkilerinden emin değildim sesimi cikaramdim ama şimdi olsa senin yaptığını kim affetsin diye cikisirdim

Eviniz yanıyorken, siz komşunun tenceresinin kaynamasına odaklanmışsınız. Hadi adamın karşısına geçip yaptığı ahlaksızlıkları yüzüne yüzüne saydırdınız diyelim peki sizin aldatıldığınız gerçeğini değiştirecek mi? Hayır. Peki bu ispat çabası neden? Enerjinizi kendinizi ve otomatikmen oğlunuzu mutlu etmeye harcamalısınız. Siz bir takım şeyleri, eğitimin vermiş olması gereken olgunlukla aşmış olmalıydınız. Tepkim tam olarak bu kısma.

Simdi benimle birlikte hayal edin. Diyelimki ispatiniz vardi ve adam size bunlari soyediginde catir catir cevabini verdiniz hatta butun olayi cevredekilere anlattiniz herkes onlari ayipladi. Ne gececek elinize bu aldatildiginiz gercegini degistirecek mi? Kocanizin her an yine sizi aldatabilecek bir ahlak yoksunu oldugu gercegini hafifletecek mi? Ya da esiniz kadina asilmamis sadece; ne iyi karsilikliymis suc kadinda da varmis ee ? Bunlar hayatinizda neyi degistiriyor. Siz kendinize bile itiraf edemiyorsunuz ama bakis aciniz su: herkes birbirini aldatiyor temiz kimse yok esimden ayrilsam da temiz birileriyle karsilasamam en iyisi bu bahanelere siginarak affedeyim yoluma devam edeyim.

Ben cevabını verirdim ama konuşmaya halısını senelerdir tanıdığını asla öyle bir kız olmadığını benim eşimin asildigini falan söyledi ben şok.Ilk defa başlarına geliyormuş falan ben de dedim hep başına gelen bir şeymiş gibi profesyonellikle atlattı beni taciz etti deyip çıktı işin içinden dedim onu bilmiyordum ben dedi sonrası hala baldizini savunan seyler söyledi niye ben kocamı aklamaya çalışıyormuşum gibi bir algı oluştu anlamadım cani cehenneme benim kızdığım şey bu olayın en suçsuzu olan bana hesap sorulması hem de en ahlaksızlar tarafindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…