Çabuk geçmiyor tabi ama sayınca daha uzun geliyor insana, böyle düşünen tek istisna ben değilimdir herhalde
Canım benim erkek arkadasımda gidicek ağustosta düşündükçe çok kötü oluyoruz ikimizde ama bir engelimiz kalkıcak önümüzden diye düşünüyoruz içim rahatlıyo böyle zor olacak ama asker yolu beklemekte herkese nasip olmaz canım simdi çok düşünüpte yıpratma kendini zaman cabuk geçer Allah a dua et herşey gönlünce olsun :)
Erkekler için askerlik öncesi ne yaptığının bir önemi yok bence.
Önemli olan askerlik döneminde ki hal ve hareketlerdir.
Bu durum her ikiniz içinde geçerlidir.
Onun yanında olduğunuzu , her daim morel vereceğinizi ona hissettirdiğiniz an zaten onun gözünde bir tık kademeye daha yerleşirsiniz..
Sorunlar sadece sizden kaynaklanmaz.
Sevgiliniz içinde geçerli.
Benim sözlüm uzun dönem yapmıştı..
Allah kavuştursun
Bol bol resimlerinizden oluşan güzel bir albüm hazırla
Uzun dönem yapacaksa doğuya gitmesi muhtemel, orda bırak interneti mektup bile zor ulaşır bazen
En azından yanında resimleriniz olsun
Allah kavuştursun şimdiden gecen yıl ben eşimi henüz üç aylık oglum babasını gönderdi çok zor oldu çantasını hazırladığımız gece konuşamadık bile gitti odalar dar geldi evimize giremedim teslim oluyorum diye aradı ağla ağla gözlerim şişti ilk aylar zor yemin törenini iple çekiyorsun sonra izin günleri ve tabi ararsa diye telefonu kendine yapıştırıp geziyorsun son aylar heycanlı oluyor 81 düşünce il il sayarsun atarsa 33 Mersin deyiz yarın diye ve sabah uyandığında kendi kendine tüm mersinlilere günaydın Mersin sizi seviyorum bigün daha yaklaştık diye konuşursun kendi kendine konuşurken birine yakalanırsan sana imalı imalı bakar delirdiyor bu diye tabi hergün bu böyle il il tüm Türkiye'ye günaydın dersin size tavsiyem yazın o yokken gün içinde yaptıklarınızı hissettiklerinizi biz öyle yaptık uüzlerce kez sana birgün daha yaklaşık seni özledim yazdım rahatlıyorsun İnan onunla konuşur gibi geldiginde verdim oda bana verdi zordu ama hayat işte bira. Uzun yazıp başını şişinin ama asker olunca içim gider yeniden yaşarım o günleri su gibi geçsin günler inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 4 yıllık bir ilişkim var(ma ş ALLAH).
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Allah Kavuştursun, benim sevgilim de askerde şimdi. o gitmeden fotoğraflarımızdan oluşan bir kolaj yaptım. ve bunu bir defter hazırlatıp kapağına bu fotoları koydum. gitmeden defteri ona verdim, o ara sayfalara bir şeyler yazdı.
şimdi her gün yazıyorum. gün geçtikçe onun yazdığı yazılara rastlıyorum mutlu oluyorum.
hem telefonda herşeyi anlatamıyorsun, bazılarını deftere yazıyorum askerden gelınce okusun dıye.
bu defter beni baya oyalıyo, onu da çok mutlu etti.
sağ salim gider döner inşallah sevdiğiniz bizde geçtik o yollardan geçip gidio zorda olsa şuandada kardeşim askerde vatani görev bu bizden ayrı oluyolar ama başka bir şey sende onunla beraber gurur duyuyosun 1 ay sonra alışmaya başlıosun ben giderken saçımın ucundan kesip vermiştim bide resmimi vermiştim oda benim tokamıda çalmış gidince aradı çok sevdiğin tokanıda aldım saçlarını tokanı koklayıp uyuycam dedi ay ne günlerdi aklıma geldi şimdi
Amin canım sağ ol. ALLAH ayırmasın sizide. bende onun yokluğunda defter tutacağım ona vereceğim gelince. o da orada tutacak öyle konuştuk. Fikrin için sağ ol.
İn ş ALLAH hiç ayrılmazsınız. Evlendiniz mi şimdi
evet şuan 8 aylık evliyiz şükür 2 sene oldu askerlik biteli
ömür boyu mutlu olsun canım :):)
kızlar 4 yıllık bir ilişkim var(ma ş ALLAH).
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
amin canım cümlemizin inşallah rabbim herkeze nasip etsin istediği sevdiği biriyle evlenmeyi
Maşallah
Bende nişanlımdan hiç ayrılmamıştım daha önce, çok başka duyguları yükleniyor insan üstüne konu hasret olunca..
Uzun dönemmiş, benim ki de uzun dönem gitti. Şimdi geleli 3 buçuk ayı geçti. Zaman duruyor gibi gelse de su gibi geçiyor inan ki. Şimdi ikinci şafağımızı sayıyoruz. Rabbim her şeyin mükafatını en güzeliyle veriyor. Darısı başınıza inşallah. Unutmayacağını birşey hazırlamak konusunda, onun en sevdiği yere götür onu gitmeden önce süslettir balonlar vs. Güzel bi anı olurOnun dışında yanından ayrılmamaya çalış son günleri, çünkü sana da ona da tek son günler teselli veriyor mesafe girince araya.. İnsan elinde sonunda alışıyor, duran zaman yok ki sonuçta.. Geçen yıl bana bunları biri söylese 'he ya he he' derdim. Ama haklılarmış, geçti ve bitti. İlk 3 ay çok zor geliyor, telefonda ağlaşmalar falan ama sonradan insan alışıyor.
Allah kavuştursun
amin canımsen nerede yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?