evet tatlım son aylarda bizde öle düşünüyoduk
sen de kavuşacaksın merak etme
valla şu an her geçen gün bizim için mutluluğa bir adım daha yaklaşmak tatlım askere bi gitsin gerisi geliyor baksana benmki gideli 4 ay olmuş bile ocakta kavuşucam inş
İnş canım inş. ALLAH ayırmasın kem gözlerden korusun
Benim eski erkek arkadasim da askerde su an.Arada bi sohbet var belki yeniden deneriz gibi.Bi sözumu yanlis anlamisti da.Ben de cok üzüldum zaman onsuz nasil gecer diye ama 68 gunu kaldi donecek insallah.Ben en son acemlilik izninde eylulde gordum.Usta birligindeki ilk izninde ayriydik.Gorusmedik.Haberim olsa gorusurdum ya neyse.simdi onu tekrar gordugumde (ki barisirsak) neredeyse 1 yil olucak.Zaman zaman cabuk sinirleniyorlar destek olmaya calis.Hayirli teskereler.:)
deme öyle ya
bu kadar kafaya takılacak bişi yok askere gidiyor işte
çoğu kişinin sevgilileri nişanlıları kocaları gidip geldi
resimleriniz koyun tişörtünüzü verin tokanızı verin zaten izne falan gelecek göz açıp kapayana kadar gelin
bir adamın askere gidip gelmesi bu kadar kolay birşey degil ne kadar hafife alıyorsunuz bu durumu şaşırdım doğrusu konu sahibesi zaten üzgün 12 ay nasıl hemen geçsin yani hiçte göz açıp kapayıncaya kadar gelmiyor malesef herkes gidiyo evet ama psikolojikman yıpratıcı bir süreç daha güzel yorumlar yapabilirdiniz insannarın duygularını bu kadar hafife almakta ne anlamadım
Saymayınca çabuk mu geçiyor canım
demek istemiyorum da gerçekten yıpratıcı bi süreç
eğer sevgilin aynı zamanda en iyi arkadaşınsa, her anınızı paylaşıyorsanız çok zor oluyor yokluğu.
9 aydır eşimi bekliyorum ben.
aynı evde yaşarken bir gün otogara götürdüm ve eve yapayalnız döndüm.
hala o günde takıldım kaldım...
canım öncelikle hayırlı teskereler bende 7 yıllık sevgilimi gönderdim askere çok zor zamanlar geçiriyoruz geçiricezde öyle su gibide geçmiyor ama şunu asla unutma herkesede kısmet olmaz asker yolu beklemek mecbur gidip gelecek bir an önce gidip gelsin sana tavsiyem günlük tutmaya başla inan çok iyi gelio bazılarına çok kolay gelio ama kolay degil moral bozmak istemem ama alıştır kendini bir an önce telefonda konuşurken sesi iyi gelmeye başlayınca inan herşey daha iyi olacak sende kendine ugraşlar bul boş durma sevgilerle
Canım öncelikle Allah kavuştursun.Bende eşimin asker yolunu beklemiştim o zaman 3 yıllık birlikteliğimiz vardı şuan da neredeyse 3 yıllık evliyiz=)kısa dönem 5 ay yaptı ama ben eşimi bu denli sevdiğimi bilmezdim o 5 ay bana da ona da zor geçti.ama çok şükür geçti öyle ya da böyle oda geçecek inş sonra hiç ayrılmamak üzere bir arada olacaksınız inş=)ben sevdiğimin gitmesine bir kaç ay kala bi günlük tutmuştum o gün yaşadıklarımızı buluşmalarımızı onsuz neler yapacağımı yazdığım içerisine resimlerimizi koyduğum bir günlük.üzerinede parfümümü sıkmıştım.o giderken de onun kokusunu aldım ve hergün yastığıma odama sıktım zaten her hafta sonu gelmişti yakındaydı=)inş sende biran önce o dönemi atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?