Canım birkaç hafta içerisinde tecilini bozduracak daha belli değil.
o zaman sevgilimdi şimdi eşim askere giderken bana yastık kılıfını vermişti. bende ona birtane swetimi verdim oda yastığına geçirmiş onunla yatıyodu
o zaman sevgilimdi şimdi eşim askere giderken bana yastık kılıfını vermişti. bende ona birtane swetimi verdim oda yastığına geçirmiş onunla yatıyodu
kızlar 4 yıllık bir ilişkim var(ma ş ALLAH).
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
O zaman simdiden uzulmeyi birakip birlikte geçirdiğiniz zamanin tadi cikar zaten gidince yeterince üzülceksin şimdiden yıpratma kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annem geçirmeye yollamam diyor çünkü daha nişanlı değiliz. sevdiceğim bu hafta sonu annemlerle konuşmaya gelecek.
Çok tatlıııııı bir hareket ya
Hmm çok güzelmiş canımALLAH mutluluğunuzu daim etsin.
tatlım alışılmıyor bnki gideli 4 ay oldu hala alışamadımne zamn gidicek senn ki
amin kızlar daha musmutlu günler sizlerin olsun inşşşş
bana kalırsa gitme derim zaten yada git aklım karıştı ama insan cok kötü oluyo ben cok ağlamştm sen bilirisn cnm ozel olarakta vedalaşablrsn :)
tecilini 2 haftaya bozduracak o zaman belli olr canım.
3 4 aya anca gider hayatım merak etme daha vaktiniz var
onu görmezsem olmaz. gitmem lazım canımmm
ozamn kndini tut aglama derim((
Bilmiyorum canım ya. benden önce o ağlar zatenbiran önce hafta sonu gelsinde göreyim çok özledm
walla cnm ben son bir ay ağlamicam diye kndi kndime soz verdm biçok kişiyle iddaya grdm ağlamicam diye ama kapının önüne bi indik terminale g,dne kadar ikimzde ağlamaktn helak olduk cok zor bi an
onu görmezsem olmaz. gitmem lazım canımmm
bir an önce gidip gelsinde hemen kavuşayım ona
git bence de. Bir de tavsiyem şafak saymayın :)) gerçi erkekler bu duruma bozuluyor ama şafak sayınca geçmez. Ben sadece gittiği gün 460 demiştim gerisini getirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?