kızlar 4 yıllık bir ilişkim var(ma ş ALLAH).
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
allah kavuştursun canım
kısa dönemmi uzun dönemmi diye sormasamda olur
hasretin kısası da uzunuda ayrı ayrı dert keder zaten
askere giderken zaten yanında pek fazla şey götüremiycek
ama askerdeyken mektup gönder
telefon mail filan değil mektup yaz
hem adetten hemde kalıcıdır çünki
bu kadar kafaya takılacak bişi yok askere gidiyor işte
çoğu kişinin sevgilileri nişanlıları kocaları gidip geldi
resimleriniz koyun tişörtünüzü verin tokanızı verin zaten izne falan gelecek göz açıp kapayana kadar gelin
Gerçekten çabuk geçermi 12 ay?
normal geçecek ikonlady günlerin şimdi nasılsa o zaman da öyle
ilk zamanlar biraz boşluk yaşarsın elbette
sen de o arada kız arkadaşlarınla ailenle vakit geçir gez toz kafanı dağıt
böyle geçer mi geçmezse ben ne yaparım diye karamsar karamsar durursan geçmez işkence olur
ya ne bileyim ben hiç ayrı kalmadım ondan. bir de dşünüyorum oralarda ne yapar ne eder tek başına diye :26: bende çeyiz hazırlayacağım onun yokluğunda çalışacağım. bir şekilde geçecek in ş ALLAH.
Canım benim de 7 senelik ilişkim var ve evlendik şükür... Nişanlıyken gitmişti askere.. O ilk teslim olmadan hemen önceki konuşmamız bana ölüm gibi gelmişti o kapattı teslim oldu ben ağla ağla dedim bu günler geçmez herhalde ama inan geçiyor ona sadece bol bol dua et ve yanında götürmesi için çok bişi hazırlayıp verme orda saklayamıyorlar hırsızlıktı dolap yokluğu vs. O da sorumluluk almasın içi rahat olsun yeter.. Seni her aradığında sesin ona iyi gitsin ona hep moral ver yeter.. Onun sıkıntıları olacak yeri gelecek delilikler düşünecek sen hep sakin davran ona... Askerlik bu şakası yok ama biter üzülme.. Şimdiden hayırlı teskereler olsun inşallah Allah kavuştursun şimdiden
ya ne bileyim ben hiç ayrı kalmadım ondan. bir de dşünüyorum oralarda ne yapar ne eder tek başına diye :26: bende çeyiz hazırlayacağım onun yokluğunda çalışacağım. bir şekilde geçecek in ş ALLAH.
askerde çok güzel akılları başlarına geliyo canım merak etme..
koskoca erkek adam herkes ne yapıyosa o da onu yapıcak...
isminizin baş harflerinin bulunduğu bir mendil işleyip üzerine kendi kokundan sıkıp verebilirsin..
bence çok romantik olur...
el becerin yoksa sigara içiyosa yine isminizin olduğu bir çakmak yaptırabilirsin...
Amin canım sağ ol. söylediklerin bir nebzede olsa içimi rahatlattı. Onun yaşayacaklarını düşünüyorum üzülmesine dayanamam. Ona askere gitmeden önce sürprizler yapmak istiyorum. Ne yapabilirim sence?
benim yaklaşık 7 yıllık bi ilişkim var oda gidicek 3 4 aya öncelerde çok takardım gidicek o kadar zamn falan diye bende hiç ayrı kalmadım bide evlerimizde çok yakın mutlaka hergün görürüz birbirimizi askerliğin 12 ay olması içimi çok rahatlatttı bide ne bilim artık eskisi gibi değil arıyolar hergün abimde gitmişti geçen sene nerdeyse hergün arıyodu günde birkaç defa aradığı oluyodu geçiyo bi şekilde tabi uğurlamak falan çok zor oluyo allah kavuştursun şimdiden onada hayırlı tezkereler :)
Canım dedim ya öyle çok değerli orda saklayamayacağı bişileri verme orda onu muhafaza edemezse kendi de üzülür öyle bir ortammış ki benim nişanlım yüzüğünü bile götürmemişti iyi ki götürmemişim demişti düşün artık... Arkadaşımın dediği gibi mendil olabilir senin asıl görevin o askere gittikten sonra olacak... Bu kadar canını sıkma ben de diyordum ki benim eşim doğulu çok da sıkıntı çekeceği belliydi çekti de ama ben hep soğukkanlı davrandım onu hep yatıştırdım yoksa bu askerlik bitmezdi :) Canını sıkma o da biran önce yapıp sevdiklerine dönmek için gidecek bişi olmaz allah'ın izniyle
koskoca adam ne yapacak
bebek değil ki çok fazla ay benim bebeğim benim paşam ne yapar olaralarda diye şımartmayın
gitsin askerliğini yapsın gelsin olgunlaşacak askerde mücadeleyi öğrenir sabrı öğrenir
hayırlı teskereler
yani burada büyük görev bana düşüyor.4 gözle bekleyeceğim sevdiceğimi in ş ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?