ben konuyu yanlış anlamışım düzeltiyorum :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben konuyu yanlış anlamışım düzeltiyorum :d
Allah başka dert vermesin ne diyim..
Ama benim bu tarz saçma şeylere takan insanlarla asla işim olmaz
inşallah o çocuk senin bu saçma takıntılarına katlanmaya devam eder
şimdi başka yorumlar yazıp canını sıkmak istemem..
Ayırsın ama benimle vakit geçirmeyi unutucak bensizliğe alışıcak böyle giderse..kendisinede zaman ayırsın canım benim takma bu detayları :))
ne konulştuysak onu yazdım canım :)çok aşkımlı olmuş![]()
ama canım seni unutmamıs ki bir erkekle bir kadın anca evli oldugu zaman fazla vakit gecirir oda aynı evi paylastıkları ıcın..Bence cok takılma derım yınede sen bılırsın :) aynı yastayız ilgi bekliyorsun cok iyi anlıyorum ama erkeklerde sureklı yanyana olmak ıstemıyor onlar ıcın bellı sureler yetıyor bu senı sevmedıgı anlamına gelmez sakın ama sakın sıkma o guzel canınııAyırsın ama benimle vakit geçirmeyi unutucak bensizliğe alışıcak böyle giderse..
Ne alaka şimdi yaa? O an canı oyun oynamak abisiyle vakit geçirmek istemiştir olamazmı? Bu sizi özlemediği anlamına mı geliyo, kusura bakmayın ca bence de çocukça bi trip sizinki.ben hiç böyle gereksiz tripler atmam.bi de 21 yaşındaymışsınızcanım evet şükür ama demek ki abisini oyunu daha çok özlemiş benimle doğru düzgün yazmadı..
ayy çok tatlısınnnn : )))) fena güldümnerdesin askım , burdayım askımm
dipnot: aşkım değil askım
E yuh yani nerelere getirmişsiniz olayıAyırsın ama benimle vakit geçirmeyi unutucak bensizliğe alışıcak böyle giderse..
Evet canım erkek arkadaşımda hep öyle der senden önce mesajlaşmazdım bile hiç sevmezdim sürekli elinde telefon olan arkadaşlarımı eleştirirdim..ama canım seni unutmamıs ki bir erkekle bir kadın anca evli oldugu zaman fazla vakit gecirir oda aynı evi paylastıkları ıcın..Bence cok takılma derım yınede sen bılırsın :) aynı yastayız ilgi bekliyorsun cok iyi anlıyorum ama erkeklerde sureklı yanyana olmak ıstemıyor onlar ıcın bellı sureler yetıyor bu senı sevmedıgı anlamına gelmez sakın ama sakın sıkma o guzel canınıı
Kendinizi oyunla kıyaslamak çok daha saçma bi durum değil mi zatenOyunu özlemişsin dedim ben abisiyle kıyaslama gibi bi durum göremiyorum
aynen öyle oluyor :)Evet canım erkek arkadaşımda hep öyle der senden önce mesajlaşmazdım bile hiç sevmezdim sürekli elinde telefon olan arkadaşlarımı eleştirirdim..
Sana yazmadığımda ya da konuşmadığımızda seni unuttuğumu düşünme sadece ben rahat adamım kendime de vakit ayırmak istiyorum erkekler kızlar gibi çok mesajlaşmayı sevmez diyo :)
hatta canım geçenlerde yine böyle bi olay olmuştu seni mutlu edemiyorum böyle olduğunda keşke hiç bu dünyaya gelmeseydim diyorum demişti..aynen öyle oluyor :)
Ayy bi de şu kızların "regl dönemi" tripleri oluyo ya.biz de regl oluyoz ama bu kadar abartmaya ne gerek var çok yapmacık buluyorum bazenBen eğer ki böyle birini isteseydim arada mesafelere rağmen katlanmazdım biz birbirimize 5 saat uzaklıktayız..
E haliyle ilgi istiyorum ve istediğim çok bişey değil özledim regl dönemindeyim haliyle duygusal oluyorum bana da bir yarımsaat ayırsın istedim amacım uzatmak değildi uzatmadım da zaten gönlümü aldı ve haklı olduğumu beni ihmal ettiğini söyledi..