• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

Allah başka dert vermesin ne diyim..
Ama benim bu tarz saçma şeylere takan insanlarla asla işim olmaz
inşallah o çocuk senin bu saçma takıntılarına katlanmaya devam eder
şimdi başka yorumlar yazıp canını sıkmak istemem..

bu yorumu kopyalayıp yapıştırmam yeterli kendi görüşüm açısından

Ayırsın ama benimle vakit geçirmeyi unutucak bensizliğe alışıcak böyle giderse..
ama canım seni unutmamıs ki bir erkekle bir kadın anca evli oldugu zaman fazla vakit gecirir oda aynı evi paylastıkları ıcın..Bence cok takılma derım yınede sen bılırsın :) aynı yastayız ilgi bekliyorsun cok iyi anlıyorum ama erkeklerde sureklı yanyana olmak ıstemıyor onlar ıcın bellı sureler yetıyor bu senı sevmedıgı anlamına gelmez sakın ama sakın sıkma o guzel canınıı

canım evet şükür ama demek ki abisini oyunu daha çok özlemiş benimle doğru düzgün yazmadı..
Ne alaka şimdi yaa? O an canı oyun oynamak abisiyle vakit geçirmek istemiştir olamazmı? Bu sizi özlemediği anlamına mı geliyo, kusura bakmayın ca bence de çocukça bi trip sizinki.ben hiç böyle gereksiz tripler atmam.bi de 21 yaşındaymışsınız

ama canım seni unutmamıs ki bir erkekle bir kadın anca evli oldugu zaman fazla vakit gecirir oda aynı evi paylastıkları ıcın..Bence cok takılma derım yınede sen bılırsın :) aynı yastayız ilgi bekliyorsun cok iyi anlıyorum ama erkeklerde sureklı yanyana olmak ıstemıyor onlar ıcın bellı sureler yetıyor bu senı sevmedıgı anlamına gelmez sakın ama sakın sıkma o guzel canınıı
Evet canım erkek arkadaşımda hep öyle der senden önce mesajlaşmazdım bile hiç sevmezdim sürekli elinde telefon olan arkadaşlarımı eleştirirdim..
Sana yazmadığımda ya da konuşmadığımızda seni unuttuğumu düşünme sadece ben rahat adamım kendime de vakit ayırmak istiyorum erkekler kızlar gibi çok mesajlaşmayı sevmez diyo :)

Evet canım erkek arkadaşımda hep öyle der senden önce mesajlaşmazdım bile hiç sevmezdim sürekli elinde telefon olan arkadaşlarımı eleştirirdim..
Sana yazmadığımda ya da konuşmadığımızda seni unuttuğumu düşünme sadece ben rahat adamım kendime de vakit ayırmak istiyorum erkekler kızlar gibi çok mesajlaşmayı sevmez diyo :)
aynen öyle oluyor :)

Ben eğer ki böyle birini isteseydim arada mesafelere rağmen katlanmazdım biz birbirimize 5 saat uzaklıktayız..
E haliyle ilgi istiyorum ve istediğim çok bişey değil özledim regl dönemindeyim haliyle duygusal oluyorum bana da bir yarımsaat ayırsın istedim amacım uzatmak değildi uzatmadım da zaten gönlümü aldı ve haklı olduğumu beni ihmal ettiğini söyledi..
Ayy bi de şu kızların "regl dönemi" tripleri oluyo ya.biz de regl oluyoz ama bu kadar abartmaya ne gerek var çok yapmacık buluyorum bazen

Back
X