ASKİM

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Babasinin yaninda esine ASKİM diye hitap eden varmi?
Merak ettimde sagolun..

Gorumcem surekli esine askim askim askim diyorda babasi ve kp nin yaninda,benimde tuhafima gitti:)
Bi size soruyum dedim:)

yengem abime herkesn yanında aşkım diyor :D baba anne misafir fark etmeden ben henüz o aşamaya gelemedim

Biz aşkım kullanmayız normalde de. Hayatım diyoruz evde de dışarda da anne baba yanı farketmez

siz niye rahatsiz oldunuz
cok ozeniyorsaniz sizde esinize deyin

Diyorum zaten,ama toplum arasinda demiyorum gerek de yok,hatta askim askim surekli soyleyenleride cok gereksiz buluyorum,ayip birde babalarin annelerin yaninda,tuhafima gidiyor,soyleyenlerede saygi duyuyorum...

Diyorum zaten,ama toplum arasinda demiyorum gerek de yok,hatta askim askim surekli soyleyenleride cok gereksiz buluyorum,ayip birde babalarin annelerin yaninda,tuhafima gidiyor,soyleyenlerede saygi duyuyorum...

Baya saygı duymuşsunuz söyleyenlere, gereksiz,ayıp, tuhaf...

İnsan eşine istediği ortamda istediği şekilde hitap edebilmeli. Aşkım kelimesinden hoşlanmam, kullanmam ama kişisel tercih sonuçta. Bir babanın da kızına aşkım bebeğim böceğim diyen bir damadı ya da gelini ayıplayacağına çocuğumu ne güzel seviyor diye başının üstünde taşıması lazım. Çıkın kalıplardan...

Cok guzel soylemissinizde,bizim toplumumuz kaldirmiyor malesef bazi kesimler haric,kp kv nin yaninda oturmasinin ayip oldugu,ayni sofraya oturamayan gelinler var hala,malesef ayip diye,kisisel gorusumu soyledim ben,siz soylersiniz sizin aileleriniz kaldirir,ama bizimkiler tuhaf karsiliyor,bu sebepten bende merak ettim sordum.

Aşkım demem çok klişe oldu bu söz ama canım hayatım bitanem filan derim. .herkesin yanında da derim..bunda acayip yada ayiplanacak ne var ki?

valla allah ne verdiyse diyorum.

aşkım diyorum, canım diyorum, hayatım diyorum, sevgilim diyorum.

eşimle baş başayken yada arkadaşlarımın yanında nasıl hitap ediyorsam, ailemin
de yanında öyle hitap ediyorum.

hiiiiç kasmıyorum.
zerre kadar utanmıyorum.
pişman değilim.
yaşasın aşk.... :KK50::KK68:

Back
X