öyle kötü hissediyorum ki kendimi dün geceden beri elim kolum tutmuyor. daha önce denk gelenler bilir, burda çok başlık açtım sevgilimle ilgili benden soğudu bi anda falan diye. hiç bi sebep yokken ayrılmak istemişti benden seni artık sevemiyorum diye. meğer sebep varmış hem de benmişim sebep. her şey güzel giderken sırf onu denemek için şeytan dürtükledi bi gece eski sevgilisinin adına face hesabı açıp konuştum onunla, dönmek istiyorum falan dedim halbuki biteli 4 yıl olmuş eski sevgilisi. bana ben sevgilimi seviyorum aklımı karıştırma demişti o kızın adıyla konuşurken. mutlu olmuştum o bile aklına giremedi diye. meğer öyle olmamış o an öyle söylemiş ama takıntı haline gelmiş o kız onda yeniden, aklı onda kalmış. ben de böyle bişey yapınca soğumuş benden. hala bilmiyo onunla konuşan kişinin ben olduğumu hala o kız zannediyor. ben o hesabı kapatalı çok oldu ama kafasına koymuş bulcak onu. kendi ellerimle mahvettim her şeyi. siz siz olun sevgilinize güvenin. neden yaptım öyle bişey hala bilmiyorum. kısmet böyleymiş demekki ama çok acı çekiyorum. vicdanım hiç rahat değil, bu saatten sonra da asla itiraf etmem zaten olan oldu, biten bitti.. sabır diliyorum Allahtan.