• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

kesınlıkle yuzyuze görüş hareket mımıklerını ıncele.aklındakılerıde sor ona bızzat böyle neden neden dıye dusunmekten ıyıdır.

zaman verin bakalım birbirinize. Düşünün, ölçün, tartın. Çokta zorlama bu saatten sonra hayırlısı de. Ondan başkası olamaz gibi cümleler kurup büyük konuşma canım. Hayat bu belli olmaz. Yine de gönlünde ki olur inşallah. Konuş bir süre baktın hala gelgitler var tamamen kapatırsın sayfanı...

çok teşekkür ederim. bakalım neler olcak bi günde bunca gelişme baya yordu beni

Acaba karşı tarafın gerçekliğinin olmadığınıı anladığı için mi sana dönüş yaptı :26:

E sende deseydin ya ben teşekkür ederim gözümü açtığın için asıl diye! 1 mesajla ne hale geldin güvenemem bu saatten sonra sana derdim

E sende deseydin ya ben teşekkür ederim gözümü açtığın için asıl diye! 1 mesajla ne hale geldin güvenemem bu saatten sonra sana derdim

ben hala şoktayım az önce yine aradı hiçbişey olmamış gibi konuştu aylardır ilk defa beni sevdiğini söyledi resmen melek olmuş bikaç saatin içinde. inanmalımıyım yoksa o kişiden umudunu kestiği için mi böyle oldu çok mu safım kandırmaya çalışıyo hiç bir anlam veremiyorum. yani soğudu benden sonra ben itiraf ettim bana yine melek gibi davranmaya başladı

benim kendi aptallığım sayesinde yeniden bir araya gelcekler belki.. düşünceler düşünceler işin içinden çıkamıyorum. olacağı varmış oldu diyorum zaman ne getircek bilinmez. bu da bana ders oldu. ama ben onun gibi bi aşkı da bidaha bulamıycam. hiç böyle büyük konuşmazdım ama bu defa eminim. olur da belki yıllar sonra, onun gibisi olmıycak. şimdi arasam ağlasam ona eminim geri döncek bana sevmiyo değil biliyorum seviyo ama aklını karıştırdım ben kendim. ne bu yalanın içinden çıkabilirim, ne de geri dönebilirim. önüme bakmam lazım..

Ya sizin şu yazdıklarınızdan sonra anladım ki biz ne yapıyosak kendimize yapıyoruz ALLAH size kalbinize şüphe sokarak böyle birşey yaptırıyor sırf gerçeği görün diye.siz adamın aklı eski sevgilisindeymiş benim için hayırlı değilmiş diye allaha şükretmek yerine birdaha öylesini bulamam diye dövünüyosunuz.Allahın verdiği aklı mantığı kullanmayıp önünü göremeyen sonra da kaderi suçlayan insanlardan o kadar çok var ki.. Bana suan eski sevgililerimden herhangi biri değil mesaj serenat yapsa umrumda olur mu? Olmaz cünkü icimde onlara karsı hicbişey yok ben hayatımdaki insanı seviyorum!!!!

bence o kızın olmadığını anlayınca umudunu kesip sana döndü canım bence kesinlikle böyle yada senden intikam almayı düşünüyor olmasın ona böyle bir şey yaptığın için acaba herşey olabilir ona göre dikkatli ol sen yinede güvenme bence ona

bence o kızın olmadığını anlayınca umudunu kesip sana döndü canım bence kesinlikle böyle yada senden intikam almayı düşünüyor olmasın ona böyle bir şey yaptığın için acaba herşey olabilir ona göre dikkatli ol sen yinede güvenme bence ona

tabiki hemen güvenemem bunca olan bitenden sonra. ben sadece çok şaşırdım yani bi anda ne oldu bikaç saatin içinde ne değişti diye. kendisine de söyledim zaten yüz yüze konuşmadan karar veremem diye, o zaman kadar da düşümem lazım

Ya sizin şu yazdıklarınızdan sonra anladım ki biz ne yapıyosak kendimize yapıyoruz ALLAH size kalbinize şüphe sokarak böyle birşey yaptırıyor sırf gerçeği görün diye.siz adamın aklı eski sevgilisindeymiş benim için hayırlı değilmiş diye allaha şükretmek yerine birdaha öylesini bulamam diye dövünüyosunuz.Allahın verdiği aklı mantığı kullanmayıp önünü göremeyen sonra da kaderi suçlayan insanlardan o kadar çok var ki.. Bana suan eski sevgililerimden herhangi biri değil mesaj serenat yapsa umrumda olur mu? Olmaz cünkü icimde onlara karsı hicbişey yok ben hayatımdaki insanı seviyorum!!!!

hanımefendi neye bu kadar atarlandınız anlamadım ben kaderi falan suçlamadım sadece kısmet böyleymiş bunu göreceğim varmış kader işte dedim bu sert yorumunuza inanın hiç bir anlam veremedim.

Bence o seni sevmiyor, o kizdan umudu olmadigi Icin tipis Tipis geri geldi.
Seni sevseydi bir mesajla kafasi karismazdi. Demekki icinde bir yerlerde o kiz hep vardi.
Ya bir gün karsilasirlarsa, böyle bir sey evliyken olursa.
Bence kendine yazik etme :19:

inanamıyorum az önce aradı ve bana teşekkür etti gözümü açtığın için sağol, ben sensiz yapamam ayrılamayız falan dedi. kafam allak bullak neden şimdi böyle dedi ben itiraf edince o yüzden mi geri döndüyoksa o kızdan umudunu kesti beni öi aradı allahım çıldırıcam.
bu konuda bana destek olan arkadaşlar sizi dinledim itiraf ettim ama şimdi bu olanlara anlam veremiyorum bana yardımcı olur musunuz ne cevap vermeliyim nasıl hareket etmeliyim sağlıklı düşünemiyorum şuanda ??

Canım bu çocuk sana önce seni istemiyorum senden sogudum dedi sebep olarakta eski sevgilisini gösterdi sizin 3 senelik bir ilişkiniz varken. Sen telefondan buna her şeyi anlatınca hayal kırıklıgına ugradı pişkin pişkin duygularımla oynadın dedi sanki senin duyguların yokmuş gibi. Ki baştan beri sen haklıydın bana kalırsa. Ağır bir tabir olucak ama dimyata pirince gidirken eldeki bulgurdan olmak diye bir tabir vardır ben bu olayı gördüm şu an onda. Bence çok dikkatli davranmalısın.

Canım bu çocuk sana önce seni istemiyorum senden sogudum dedi sebep olarakta eski sevgilisini gösterdi sizin 3 senelik bir ilişkiniz varken. Sen telefondan buna her şeyi anlatınca hayal kırıklıgına ugradı pişkin pişkin duygularımla oynadın dedi sanki senin duyguların yokmuş gibi. Ki baştan beri sen haklıydın bana kalırsa. Ağır bir tabir olucak ama dimyata pirince gidirken eldeki bulgurdan olmak diye bir tabir vardır ben bu olayı gördüm şu an onda. Bence çok dikkatli davranmalısın.

biliyorum çok dikkatli olmam lazım. ben yüz yüze görüşene kadar daha fazla arayıp aklımı karıştırmasın diye telefonumu kapattım, o hüne kadar da arasa bile mesafemi koruycam. çünkü 3 yıllık bi ilişkinin ne yaşanmış olursa olsun kendi aşkıma duyduğum saygıda dolayı telefonda bitmesine gönlüm razı değil. o gün geldiğinde de her şeyi yüzüne vurcam sen böyle yaptın sonra umudun kesilince yine bana iyi davrandın vs. diye. şaşkınım ama bi taraftan da sebebini bilmediğim bi huzur var içimde..

bi de bu çocuk benden ayrıldığında annem asla dönme sorumsuzun tekiydi sen ona mı layıksın gibisinden çok büyük konuştu. hadi her şey bi yana annemden saklamak zorunda kaldım sonra tekrardan görüşmelerimizi. annem onaylamadan zaten içim rahat ederek içime sinerek yeniden başlayamam ayrıca gururum da çok kırıldı. şu anda kafam karışık biliyorum sağlıklı düşünemiyorum sadece zaman diyorum 1 buçuk ay gibi bi süre var önümüzde. kopacaksa o gün kopcak bu ipler

biliyorum çok dikkatli olmam lazım. ben yüz yüze görüşene kadar daha fazla arayıp aklımı karıştırmasın diye telefonumu kapattım, o hüne kadar da arasa bile mesafemi koruycam. çünkü 3 yıllık bi ilişkinin ne yaşanmış olursa olsun kendi aşkıma duyduğum saygıda dolayı telefonda bitmesine gönlüm razı değil. o gün geldiğinde de her şeyi yüzüne vurcam sen böyle yaptın sonra umudun kesilince yine bana iyi davrandın vs. diye. şaşkınım ama bi taraftan da sebebini bilmediğim bi huzur var içimde..

Canım vicdanen rahatladın belki de ama mesafeni koru üzerinden zaman geçiceği için sinirin falan geçerse yumuşama ona karşı. Çünkü yaptıkları çok şüphe uyandırıcı kız onu gerçekten arasaydı mesaj atsaydı seni gerçekten terk mi edicekti? Ona ulaşamadığı için mi seninle birlikte? Bunlar çok ağır şeyler. Sana ders vermek falan istiyorsa da ders vericek bir şey yok bence ortada. Dediğim gibi haklı olan sensin. Seninle tekrar birlikte olmak istiyorsa gerçekten sevgisine inanman lazım.

Canım vicdanen rahatladın belki de ama mesafeni koru üzerinden zaman geçiceği için sinirin falan geçerse yumuşama ona karşı. Çünkü yaptıkları çok şüphe uyandırıcı kız onu gerçekten arasaydı mesaj atsaydı seni gerçekten terk mi edicekti? Ona ulaşamadığı için mi seninle birlikte? Bunlar çok ağır şeyler. Sana ders vermek falan istiyorsa da ders vericek bir şey yok bence ortada. Dediğim gibi haklı olan sensin. Seninle tekrar birlikte olmak istiyorsa gerçekten sevgisine inanman lazım.

hani bütün bunlar bi yana severek ayrılmak zorunda kalcam. tamam o böyle yaptı da ben kalbime söz geçirmeye çalışcam. aşk mı gururum mu bunun arasında seçim yapmak zorundayım. zaman ne göstercek bakalım hayırlısı diyorum.

Bizden korkulur valla her turlu dedektifligi yapariz sevgilimizi denemek icin.. Yaptiginin dogru oldugunu soyleyemem ama kendini suclama sen o hesabi actigin icin sogumamistir zaten aklindadir eski sevgilisi aksi takdirde bir konusmayla kimse mevcut iliskisini noktalayamaz. Iyi yonden bakmaya calis aklinin bir kosesinde hala eski sevgilsi olan biriyle iliski surdurmekten hatta uzun vadede evlenmekten kurtulmussun.

bana son konuşmamızda gözümü açtoın, beni yanlış bi hayalin peşinden gitmekten kurtardın, ben senden başkasıyla mutlu olamam falan dedi. benim anladığım bunun anlamı o kişi sen değil de gerçekte kendisi olsaydı senden vazgeçerdim demek istedi. ama aklınca o iyi bişiyler söylediğini sandı bana. ben yanlış anlamamışım değil mi

hani bütün bunlar bi yana severek ayrılmak zorunda kalcam. tamam o böyle yaptı da ben kalbime söz geçirmeye çalışcam. aşk mı gururum mu bunun arasında seçim yapmak zorundayım. zaman ne göstercek bakalım hayırlısı diyorum.

Canım bu olay gerçek olsaydı ve seni bu yüzden terk edip gitseydi yaşayacağın acıyı düşün bence, onun yanında sanırım bu olay biraz daha vicdanen rahatlatır seni. Senin yaptıgın hatadan çok onun hatası söz konusu şu an. Gerçeği öğrendikten sonra sana geri dönmese yine anlıcam ama bi kaç saat içinde seni istemiyorum dan seni seviyoruma dönmesi çok garip.

Son düzenleme:
bi de zeki bi insan değilim çevremin ve annemin de her fırsatta dile getirdiği benim kandırılmaya çok müsaitmişim gerçekten de öyle iki tatlı sözle yumuşattı hemen ortalığı. yeniden kanmamak için kendimi frenliyorum biliyorum yeniden başlarsam gururuma ihanet etcem yine, onu bırak anneme ihanet etcem. çıkmaza soktu beni yine. aylar sonra. kabuk bağlayan yaramı açıp tuz döktü resmen

Back
X