Askımın dogumgununde yanında olamıyorum :(

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar belkı bu da dert mı dıyeceksınız ama suan o kadar ıcım burukkı... bugun canım sevgılımın dogumgunu ve ben onun yanında olamıyorum cunku benden bınlerce km uzakta... :5: o kadar cok ısterdımkı 10 dk da olsa yanına gıdıp opup dogumgununu kutlayabılmeyı ona bıkez sarılabılmeyı.. kargo yolladım burdan haberı yok bakalım alınca ne dusuncek :1: sadece paylasmak ıstedım sızlerle bu hıslerımı aaah ah canlarım allah kımseyı sevdıgınden uzak dusurmesın ınsallah...

canımmm üzülme. ben çok iyi anlıyorum seni; ama kargoyu alınca çok mutlu olacaktır,birlikte kutladığınız zamanlar da bir an önce gelir inşallah :) yurt dışında mı?

cok tesekkur ederım canım benım cok iyi geldi yorumun :29: evet yurtdısında ne yazıkkı... sen de mi benımle aynı durumdasın?

ben yurtdışındayım canım :( az zamaanım kaldı; ama anlayabiliyorum sevdiklerinden önemli günlerde uzak olmanın nasıl bir şey oldğunu... her şye zorlaşıyor.. ama o anlıyordur seni, ben anlıyorum yani en azından özel zamanlarda sevdiklerimin ne hissettiğini :)

haklısın canım benım bıde uzun suredır sureklı bır aradaydık her an yanyanaydık ben buraya donunce cok garıp oldum ılk basta 1 hafta agladım yenı yenı alısmaya baslamısken bugun geldı. kotu hıssettım bırden. ama kargoyu aldıgında yuzundekı saskınlıkla karısık mutlulugu dusununce mutlu oluyorum :) sende ınsallah bır an once kavusursun canına tatlım benım :39:

ben de bu süreç boyunca iki defa türkiyeye gittim ve on gün kaldım her gidişinde, hep birlikteydik o zaman da. bir de benim sıkıntılı durumlarım da var, erkek arkadaşım sağolsun birazcık dengesiz sebebini hala anlayamadım; ama işte buraya gelirken canım sıkılıyor hep o yüzden. neyse sayılı gün çabuk geçer diyelim. ne zaman dönecek peki canım erkek arkadaşın? valla çabucak geçsin zaman sizin iç,in, en uzun ayrılığınız bu olsun canım. eminim ki çookk mutlu olacaktır senden bir şey alınca çünkü öyle oluyor insan. benim bir arkadaşım kart atmıştı, çıldırmıştım mutluluktan :) erkek arkadaşım henüz o seviyeye erişemedi düşünceli insan sıfatına giremedi henüz :)))) sen çok iyi etmişsin kargo yollayarak :) ben garantiliyorum çıldırcak sevinçten :)

:1: ay cok tatlısın yaaa. ınsallah o sevıyeye bır an once ulasır erkek arkadasın canım benım. neden dengesız kı? cok mu kıskanc? benım erkek arkadasım fransız canım o yuzden hıc bır zaman tam donus yapamayacak... ama yaz bıtmeden gelcek ınsallah turkıyeye benı zıyarete. ben fransaya gıtmeyı cok ıstıyorum master ıcın fransa dusunuyorum ınsallah hersey yolunda gıder... umarım cok sevınır canım benım de tek dılegım bu :75:

canım beniiim, çok teşekkür ederim :)
Fransız'ları severim, inanılmaz bir kültürleri var bir kere, o kadar özgün ki... Şimdiye kadar çok yer gezdim; ama Fransa gerçekten elit bir yerdi..Erkek arkadaşın nerede yaşıyor bilmiyorum; ama çoğu ili çok güzel zaten.. Master için Fransa kesinlikle mükemmel olur. Dilin varsa hele, ballı kaymak olur :) Umarım gönlüne göre ilerler canım her şey.
Erkek arkadaşım kıskanç değil :) bak sana konumu göstereyim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/444899-ilgisizlik-kuruntum.html

Bazen dşünüyorum da, sanırım bu bana bir ceza. ben normalde o kadar bağımsız o kadar umursamazdım ki ilişkilerimde, erkek arkadaşlarım hep benimle ilgilenmiyorsun diye sitem ederdi. Bak, başıma ne geldi :)

canım benım guzel dıleklerın ıcın cok cok tesekkur ederım ınsallah senın de hersey gonlune gore olur :)
ben okudum sımdı olanları ve yorumlarıda.. cok ılgınc, orjınal bı ınsanmıs erkek arkadasın :) bugun yazmıssın son yorumunu da. gozume carpan bı nokta oldu herseyı ıcınde yasadıgından bahsetmıssın erkek arkadasının. belkı baska sıkıntıları vardır ve bu yuzden fazla dusunemıyodur bu tarz seylerı. cunku erkekler zor zamanlarında kımseyı ıstemıyolar anladıgım kadarıyla. bız de en zor zamanımızda hemen kosa kosa onlara gıderız. benım erkek arkadasım da herseyı ıcınde yasar anlatmaz. bı kez yanımda aglamıstı artık patlamıstı megersem bana hıcbısey anlatmıyomus ve aynı ben de senın durumun gıbı bı durumdaydım ve onu ılgısızlıkle, benı sallamamakla sucluyodum sonradan ogrendım olayların ıc yuzunu. belkı senın erkek arkadasınında bı problemı olabılır dıye dusunuyorum. kafası dagınık oldugundan da fırsat bulamamıs olabılır aklına gelmemıs bıle olabılır ama bence bu sna sevgısının olmamasından veya ılgısızlıgınden kaynaklanmıyo bence. bunların tek nedenı kendı ıcsel sıkıntıları olabılır tatlım

canım benım guzel dıleklerın ıcın cok cok tesekkur ederım ınsallah senın de hersey gonlune gore olur :)
ben okudum sımdı olanları ve yorumlarıda.. cok ılgınc, orjınal bı ınsanmıs erkek arkadasın :) bugun yazmıssın son yorumunu da. gozume carpan bı nokta oldu herseyı ıcınde yasadıgından bahsetmıssın erkek arkadasının. belkı baska sıkıntıları vardır ve bu yuzden fazla dusunemıyodur bu tarz seylerı. cunku erkekler zor zamanlarında kımseyı ıstemıyolar anladıgım kadarıyla. bız de en zor zamanımızda hemen kosa kosa onlara gıderız. benım erkek arkadasım da herseyı ıcınde yasar anlatmaz. bı kez yanımda aglamıstı artık patlamıstı megersem bana hıcbısey anlatmıyomus ve aynı ben de senın durumun gıbı bı durumdaydım ve onu ılgısızlıkle, benı sallamamakla sucluyodum sonradan ogrendım olayların ıc yuzunu. belkı senın erkek arkadasınında bı problemı olabılır dıye dusunuyorum. kafası dagınık oldugundan da fırsat bulamamıs olabılır aklına gelmemıs bıle olabılır ama bence bu sna sevgısının olmamasından veya ılgısızlıgınden kaynaklanmıyo bence. bunların tek nedenı kendı ıcsel sıkıntıları olabılır tatlım

canımm çok teşekkr ederim, çok iyi hissettirdi yorumun. umarım senin dediğin gibidir, yanılmıyoruzdur.. bekleyip görelim diyorum, başka da bir şey gelmiyor zaten elimden :)
erkek arkadaşının doğum günü kutlu olsun o halde... birlikte nice yaşlar diliyorum size :) bizi de haberdar et tepkisinden, mutluluklar dilerim canım :)

rica ederim canım iyi hissettiysen biraz da olsa ne mutlu :) ben de haberlerını mutlaka beklıyorum merakla !
cok ama cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın hersey ıstedıgın gıbı olsun tatlım benım kargoyu alınca tepkısınıı yazcam sana bakalım benımkı soyleyecek mı :)) ıyıgeceler :)

rica ederim canım iyi hissettiysen biraz da olsa ne mutlu :) ben de haberlerını mutlaka beklıyorum merakla !
cok ama cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın hersey ıstedıgın gıbı olsun tatlım benım kargoyu alınca tepkısınıı yazcam sana bakalım benımkı soyleyecek mı :)) ıyıgeceler :)

tamam canım, ben de haberdar ederim mutlaka.... iyi geceler dilerimm :))))

Back
X