canım benım guzel dıleklerın ıcın cok cok tesekkur ederım ınsallah senın de hersey gonlune gore olur :)
ben okudum sımdı olanları ve yorumlarıda.. cok ılgınc, orjınal bı ınsanmıs erkek arkadasın :) bugun yazmıssın son yorumunu da. gozume carpan bı nokta oldu herseyı ıcınde yasadıgından bahsetmıssın erkek arkadasının. belkı baska sıkıntıları vardır ve bu yuzden fazla dusunemıyodur bu tarz seylerı. cunku erkekler zor zamanlarında kımseyı ıstemıyolar anladıgım kadarıyla. bız de en zor zamanımızda hemen kosa kosa onlara gıderız. benım erkek arkadasım da herseyı ıcınde yasar anlatmaz. bı kez yanımda aglamıstı artık patlamıstı megersem bana hıcbısey anlatmıyomus ve aynı ben de senın durumun gıbı bı durumdaydım ve onu ılgısızlıkle, benı sallamamakla sucluyodum sonradan ogrendım olayların ıc yuzunu. belkı senın erkek arkadasınında bı problemı olabılır dıye dusunuyorum. kafası dagınık oldugundan da fırsat bulamamıs olabılır aklına gelmemıs bıle olabılır ama bence bu sna sevgısının olmamasından veya ılgısızlıgınden kaynaklanmıyo bence. bunların tek nedenı kendı ıcsel sıkıntıları olabılır tatlım