Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar selam nasılsınız forumun yarısı bu sayfa bebeğim için topiğinde toplanmış haberiniz olsunn:1:mahrumcum üzülme napalım gelecek aya olur inşallah,hem daha lekelenme gelmiş yine de umut var

saolun kizlar..
tondora gormedim ki ben seni yoktun burda ben cikarken..
ee napion bakalim..
acidimi demissin biraz acidi ama dayanilmayacak kadar diil bide agrikesici flnda almamistim ben yanii alsam demek hic acimicakmis

ışığım açıktıda bu forumda değildim:)
hadi yaa bende korkumdan yaptıramadım daha:26:
iyi ya gözün aydın en azından bişey çıkmamış.

ışığım açıktıda bu forumda değildim:)
hadi yaa bende korkumdan yaptıramadım daha:26:
iyi ya gözün aydın en azından bişey çıkmamış.

korkma cnm yaptir bi an once.bende hep bu rahim filminden dolayi ertelemistim tedaviyi korkumdan ama inanki o korkuna degmio sadece ilaci verince bi sanci oluo o kadar..bnm normal adet sancimdan daha sanciliydi ama saniyeler suruo o sanci..bence bebegim icin deger..

günaydın kızlarrrr....
bende serophene kullanıyordum dr bana 5 gün demişti ama ben unuttum reçeteyide bulamadım 6, günde içtim :( umaım kötü bişi olmaz zaten yumurtalarım hiç büyümüyor bissürü bissürü görünüyor ultrasonda.. sabahda bi kalktım kanamam olmuş şimdilik bişe yok sadece dün gece olmuşl korkmaya başladım dr aramayada korkuyoeum ya kızarsa neden 6 gün içtin diye :( neyapacam ben yaaaaa offffff
menogon iğne olurkende böle olmuştu yumurtam tam büyüdü derken pat kanamam oldu :(

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

CANLARIMM cigerlerimm hepinizi çok özledimmm...........biz kelebegimlee gayett iyiyimm....kalp atışlarini duydumm....sizlerde bir ddegişiklikk yok gibii.olsun ama umudunuzu yitirmeyinn....artıkk nete giremiyorumm.3 ay bitince esim tekrar baglatacakmısss netiii.olsunn dayanacagim artıkk.hepinizi çokk öptüm.beni unutmayinn

CANLARIMM cigerlerimm hepinizi çok özledimmm...........biz kelebegimlee gayett iyiyimm....kalp atışlarini duydumm....sizlerde bir ddegişiklikk yok gibii.olsun ama umudunuzu yitirmeyinn....artıkk nete giremiyorumm.3 ay bitince esim tekrar baglatacakmısss netiii.olsunn dayanacagim artıkk.hepinizi çokk öptüm.beni unutmayinn

canım bizlerde iyiyiz biz toptan başka bir topiğe taşındık haberin olsun..
ama 3 ay yokum diyorsun ne yapalım sağlık olsun..
sağlıkla,huzurla kal hoşçakal..

canım bizlerde iyiyiz biz toptan başka bir topiğe taşındık haberin olsun..
Ama 3 ay yokum diyorsun ne yapalım sağlık olsun..
Sağlıkla,huzurla kal hoşçakal..

ayyy canimmm.ismii ne topigini bende geliyorum arada sıradaaa

1 hafta önce eşimle ilişkiye girdik. o hamile kalmamı istiyordu bu yüzden içime boşaldı. ama ben kendimi buna hazır hissetmediğim için gerekeni yaptım. daha doğrusu eşimin dediklerini uyguladım. Bana ıkınırsam içimdeki sıvının çıkacağını ve hamile kalmayacağımı söyledi bende öyle yaptım. gerçekten içimdekiler çktı . peki sizce işe yaramışmıdır ? hamile kalma ihtimalim var mı ?

Back
X