Aşkımız Nazara mı geldi ?

olur öyle şeyler birliktelikte canım daha çok yenisiniz birbirinizi tanıma kabul etme sürecindesnz iki hayatı birleştrysnz tabii olcak tartışmalar. benim 3 yıllık bi ilşkim var bizde başlarda öyleydik htta halada çok kavga ederiz :2: ama birbirmizi çok seviyoruz aşk herşeyin üstesinden geliyo unutma kavgalar birlikteliklerin ruzu biberim

aşklar hep aynı canım:) benimde böyle bir derdim var ve bende ayrıyım ayrılma konumuzda konuşamamak senin derdin gibi yani
ama inan birbiriniz 2nizde çok seviyosunuz inşallah orta yolu bulursunuz gerçi biz 3 yıldır beraberi bulamadık

Aslında orası öyle ama onunla tartışınca çok üzülüyorum çok sıkıntı yapıyorum. Onuda kendimide yıpratmaktan korkuyorum belki çok bencilim ama hep benimle ilgilensin istiyorum. Ruh hastasımıyım anlamıyorumki

merk etme değilsin her seven senin gibi düşünüyo. ilişkiniz 3 ay olmasına göre bence maşallahı var:)

Birbirinizin hayatına çok müdahale ediyorsunuz. ama ikiniz de ayrı bireylersiniz. birbirinize güvenin ve her şeyi sorun etmeyin. bazen rahat bırakın o gelsin o ilgilensin. sizin istemenizle değil o zaman daha değerli olur. fakat anladığım kadarıyla ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz ve kapıdan çıkmamana kadar karışabiliyor. 3 aylık bir ilişki bu çok fazla. hatta hiç bir ilişki de bu kadar kısıtlama olmamalı. bu sizi yıpratır ve bir süre sonra ayrılırsınız. güven ve bekle. biraz akışına bırak.

Önce kendimi okutup üfleticem, onun yanına gidincede onu okuyup üflicem olmuyo böyle hep nazar var. Ayrıyken bi türlü yüzümüz gülmüyo yoksaa

Ona çok güveniyorum ama yinede başka kızların onu görmesi bile beni deliye çevirebiliyor. Kendimi engellemeye çalışsamda beceremiyorum. Aslında böyle zayıf bir insanda değildim amao söz konusu olunca çok zayıf biri olabilliyorum

başka kızları takma. elbet başkaları olacak çevrenizde. çalışacaksınız belki. bir sürü kızla muhattap olacak sen de bir sürü erkekle. ama hayat böyle geçmez. yıpratmayın birbirinizi. o seni istediği için senle.o yüzden gönlün rahat olsun. sevginize de güveniyorsunuz. gerisi boş.

Ama işte şu ilgisinin tamamını üstümde toplayamıyorum hep birşeyler engel oluyor. Konuşmak isteyincede tartışıyoruz ne yapmam gerek bilemedim

Nazara geldi deneyelim de daha çok yenisiniz diyelim.
Tanıma, alışma süreci.
ilk zamanlardaki tartışmalara özellikle de mutluluklara çok önem vermemek gerekiyor, o yeni heyecanla yaşanan abartılı duygular çünkü.
Ne kadar gerçek oldukları zamanla anlaşılır.

Şu an hayata müdahale etme noktasında rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz, ama muhtemelen böyle düşünmeye devam etmeyeceksiniz.
Ciddi bir problem bence.
Çaresine bakıp bakmamak size kalmış.

Sen kızdığında sabırlı sabırlı dinliyor şimdi, ne güzel... Benim ilişkimde de böyleydi. Ama bir gün bana "sabrım bitti" dedi. Şimdi tekrar toparlanmaya çalışıyoruz ama bir gün canlarına tak ediyor.
O yüzden lütfen olur olmadık şeylere sorun çıkarma. Çünkü o eski sabırlı ilgili adamı bulamıyorsun bir noktadan sonra. Umarım her şey düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…