Aşkımız Nazara mı geldi ?

olur öyle şeyler birliktelikte canım daha çok yenisiniz birbirinizi tanıma kabul etme sürecindesnz iki hayatı birleştrysnz tabii olcak tartışmalar. benim 3 yıllık bi ilşkim var bizde başlarda öyleydik htta halada çok kavga ederiz :2: ama birbirmizi çok seviyoruz aşk herşeyin üstesinden geliyo unutma kavgalar birlikteliklerin ruzu biberim:16:

Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ben pek derdini başkalarına açan bir insan değilim. Hatta en yakınlarıma bile sevgilimle ilişkimi açmam ama artık insan anlatmak ve bişeyler dinlemek istiyor. Bende burada paylaşabileceğimi düşündüm belki bi yardım eden çıkar yada en azından içimi rahatlatmış olurum.

3 aylık bir ilişkim var. Birbirimizi çok seviyoruz. Sanki hayatıma ondan önce kimse girmemiş gibi.
Üniversitede arkadaş ortamında tanıştık ve hayatıma girmesine izin verdim.
İyikide hayatıma sokmuşum diyorum çünkü çok seviyorum ve onunda beni sevdiğini biliyorum. Birbirimizi geçici heves olarakda görmüyoruz ciddi düşünüyoruz.

O beni tüm ailesine anlattı. Ama ben böyle birşey yapamıyorum ailem bu konuda biraz tutucu çünkü.Ama zamanla bende aileme açacağım tabiki.

Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ama ben onun için onun olduğu şehre gelin gitmeyi göze alıyorum..

Aslında bizim ilişkimizde hiç bi sorun yoktu. Herhalde kendi nazarım değdi. Hep tartışmıyoruz tartışmıyoruz deyip durdum. Şimdiyse 2 günde bir kavga çıkarıyorum.
Ben zaten çok sinirli bir yapıya sahibim. Başkasına sinirlensem bile hep ona patlarım. Canım benim hiç ses çıkarmaz sinirim geçene kadar alttan alır.

Sorunlar ne zamanki yaz tatili geldi ayrı kaldık öyle başladı işte. Gerçi yaz geldi dediğimizde, kendisi benim özlemime dayanamayıp yanıma geldi bi kaçamak yaptı. 25 gün oldu gideli ama yinede biz ayrı kalamıyoruz.
Saatler geçse bile özlüyoruz..

Yanyanayken hiç sorun olmuyor hep benimle, ilgileniyor yalnız bırakmıyor..

Ben aşırı kıskanç biriyimdir. Bütün kız arkadaşlarıyla görüşmesini kestim. Ama o bendende beter. Sırf beni kıskandığından kapı dışarı çıkmamı istemiyor. Erkek arkadaşlarım diye birşey kalmadı. Bende böyle kıskanç olduğumdan bunları sorun olarak görmüyorum aslında.

Şimdi diceksinizki ee o zaman ne sorun var ? Sorunlar hep böyle ufak tefek saçma şeyler. O çok inatçı ben birşeye inat edince o dahada inada biniyor. Benim sorunum şu ki çok sevdiğimden o kırılmasın üzülmesin diye dayanamıyorum ne kadar kızsamda hemen arıyorum yada mesaj atıyorum. oda böyle yapacağımı bildiğinden rahat davranıyor.

Belki şımartıyorum onu bu şekilde ama ilgisiz davransamda kızıyor onun için tartışıyoruz bu sefer. Gündüzleri çalışıyor. Çalışıyo diye fazla konuşamıyoruz. Akşamları konuşalım desek akşamlarını hep arkadaşlarına ayırıyor. Pazar günlerini ailesine ayırıyor.

Çok seviyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Bana bu ilişkiyi bitiren ben olmayacağım ben senden ayrılmayacağım diye yemin etmişti. Bazen benden sıkıldığını artık sevmediğini düşünüyorum. Ama sonra öyle güzel şeyler söylüyoki kendimi suçlu buluyorum.

Uzattım belki ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Umarım yardımcı olursunuz gerçekten buna ihtiyacım var :14:

aşklar hep aynı canım:) benimde böyle bir derdim var ve bende ayrıyım ayrılma konumuzda konuşamamak senin derdin gibi yani
ama inan birbiriniz 2nizde çok seviyosunuz inşallah orta yolu bulursunuz gerçi biz 3 yıldır beraberi bulamadık:(

Aslında orası öyle ama onunla tartışınca çok üzülüyorum çok sıkıntı yapıyorum. Onuda kendimide yıpratmaktan korkuyorum belki çok bencilim ama hep benimle ilgilensin istiyorum. Ruh hastasımıyım anlamıyorumki :14:

Aslında orası öyle ama onunla tartışınca çok üzülüyorum çok sıkıntı yapıyorum. Onuda kendimide yıpratmaktan korkuyorum belki çok bencilim ama hep benimle ilgilensin istiyorum. Ruh hastasımıyım anlamıyorumki :14:

merk etme değilsin her seven senin gibi düşünüyo. ilişkiniz 3 ay olmasına göre bence maşallahı var:)

Birbirinizin hayatına çok müdahale ediyorsunuz. ama ikiniz de ayrı bireylersiniz. birbirinize güvenin ve her şeyi sorun etmeyin. bazen rahat bırakın o gelsin o ilgilensin. sizin istemenizle değil o zaman daha değerli olur. fakat anladığım kadarıyla ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz ve kapıdan çıkmamana kadar karışabiliyor. 3 aylık bir ilişki bu çok fazla. hatta hiç bir ilişki de bu kadar kısıtlama olmamalı. bu sizi yıpratır ve bir süre sonra ayrılırsınız. güven ve bekle. biraz akışına bırak.

Önce kendimi okutup üfleticem, onun yanına gidincede onu okuyup üflicem olmuyo böyle hep nazar var. Ayrıyken bi türlü yüzümüz gülmüyo yoksaa :14:

Birbirinizin hayatına çok müdahale ediyorsunuz. ama ikiniz de ayrı bireylersiniz. birbirinize güvenin ve her şeyi sorun etmeyin. bazen rahat bırakın o gelsin o ilgilensin. sizin istemenizle değil o zaman daha değerli olur. fakat anladığım kadarıyla ufak tefek şeylerden sorun çıkarıyorsunuz ve kapıdan çıkmamana kadar karışabiliyor. 3 aylık bir ilişki bu çok fazla. hatta hiç bir ilişki de bu kadar kısıtlama olmamalı. bu sizi yıpratır ve bir süre sonra ayrılırsınız. güven ve bekle. biraz akışına bırak.

Ona çok güveniyorum ama yinede başka kızların onu görmesi bile beni deliye çevirebiliyor. Kendimi engellemeye çalışsamda beceremiyorum. Aslında böyle zayıf bir insanda değildim amao söz konusu olunca çok zayıf biri olabilliyorum

başka kızları takma. elbet başkaları olacak çevrenizde. çalışacaksınız belki. bir sürü kızla muhattap olacak sen de bir sürü erkekle. ama hayat böyle geçmez. yıpratmayın birbirinizi. o seni istediği için senle.o yüzden gönlün rahat olsun. sevginize de güveniyorsunuz. gerisi boş.

Ama işte şu ilgisinin tamamını üstümde toplayamıyorum hep birşeyler engel oluyor. Konuşmak isteyincede tartışıyoruz ne yapmam gerek bilemedim

Nazara geldi deneyelim de daha çok yenisiniz diyelim.
Tanıma, alışma süreci.
ilk zamanlardaki tartışmalara özellikle de mutluluklara çok önem vermemek gerekiyor, o yeni heyecanla yaşanan abartılı duygular çünkü.
Ne kadar gerçek oldukları zamanla anlaşılır.

Şu an hayata müdahale etme noktasında rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz, ama muhtemelen böyle düşünmeye devam etmeyeceksiniz.
Ciddi bir problem bence.
Çaresine bakıp bakmamak size kalmış.

Sen kızdığında sabırlı sabırlı dinliyor şimdi, ne güzel... Benim ilişkimde de böyleydi. Ama bir gün bana "sabrım bitti" dedi. Şimdi tekrar toparlanmaya çalışıyoruz ama bir gün canlarına tak ediyor.
O yüzden lütfen olur olmadık şeylere sorun çıkarma. Çünkü o eski sabırlı ilgili adamı bulamıyorsun bir noktadan sonra. Umarım her şey düzelir..

Back
X