• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımızı haykıralım

• Konu Sahibi Konu Sahibi NURUM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NURUM

Ziyaretçi
Aşkmızı haykıralım....
Aşkııımm mustafa senii çoooooookkkkkkkkk seviyoruuummm Şeniz:asigim
:

Bende askimmmmmmmmmmi cok seviyorum herseyim o benim canimin icin seni cok seviyorum

benim haykırmama gerek varmı sizcee :)))

haykırmak istiyorum dağlara taşlara aşkımı ay ay nazar değmesin bize aşkımız bir efsane dünya vız gelır bize sevmişiz ölümüne.........
bu sarkıyı eskıden hep soylerdık heyt bee ...........

aşkım harunum seni çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyommmmmmmmmmmmmmm bidenemmmmmmmmmmmm rabbime şükürler olsun seni karşıma çıkardı içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2a.s.

aşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkııııııııııımmmmmmmmmmmmm........

Sen olmasan sabahn 6sında kiminle uyanıcam .. ?
Geceleri telefon elimde kmnle uyuyaklıcam?
O güzelll seylerii kiminle yaşıyıcam ?
Hatun'n Sana Aşıııkkk Sevgilimm .. (:

aşk ve sevgi köşesi altında sevgini haykır diye bir alt forum var
konu yanlış bi yerde açılmış hemde çok yanlış :jeyyar:
aşk acısı çekenlerin arasında sevginizi haykırmak ne derece doğru ayrıca
burda aşk acısı çekenlerin gazabına uğrarsınız alimallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanırım konu yanlış yerde:)))

arkadaşlar yanlış anlamayın ama burası aşk acısı çekenlerin sessiz köşesi burda haykırmayın hiçbişey nolur acılıyız anlayınmafoldumben

arkadaşlar yanlış anlamayın ama burası aşk acısı çekenlerin sessiz köşesi burda haykırmayın hiçbişey nolur acılıyız anlayınmafoldumben

oyyyy :teselli: canım benim.. Allah sevdiğin(iz)e kavuştursun inş. seni üzecekse kavuşturmasın ama :mymeka:

Allah hepinizin gönlüne göre birini karşınıza çıkarsın kızlar,acı çekenlerden değil ; mutlu olanlardan olun inş. opuyorumnanaktan

oyyyy :teselli: canım benim.. Allah sevdiğin(iz)e kavuştursun inş. seni üzecekse kavuşturmasın ama :mymeka:

Allah hepinizin gönlüne göre birini karşınıza çıkarsın kızlar,acı çekenlerden değil ; mutlu olanlardan olun inş. opuyorumnanaktan

artık zor be canım hatta imkansız bitti ama ben hala enkazım Allah kimsenin mutluluğunu birlikteliğini bozdurmasın bizi de o kervana katsın ne diyelim:sinifsinif:

onu kaybetmemiş olsaydım burda değil gidip taksim meydanında haykırırdım çıkardım the marmara'nın çatısına,o yanımda olsaydı...mafoldumbenmafoldumben

gerçekten zor bi durum inşallah en kısa sürede anlatırsın....

gerçekten zor bi durum inşallah en kısa sürede anlatırsın....

Allah razı olsun inşallah atlatırım 3 ay oldu daha da arttı acım önceleri çok kızgındım şimdi öfkem de geçti zorlaştı iyice unutmak ama unuturum inşallah başka çarem yok çünkü,bu başlığı bile bozdum acımla ama napayım dayanmak çok zor gerçektensenağlama

Back
X