- Konu Sahibi urkek_guvercin
Sevgili Bebisinannesi,
Sözlerinde çok haklısın.
Annenizin sözü çok doğru bir sözmüş....
Ama insan böyle çirkin bir durumu herkese anlatamıyor.
Ben de içimi boşaltmak adına burada paylaştım ve emin olun işe yaradı.
Arkamda beni destekleyen bir sürü kadın...
Eşime de söyledim KK da paylaştım diye.
Kimsenin onu tanımamasına rağmen öyle utandı ki...
Ama biliyor ki insanlar urkek_guvercin isimli hanımın kocası çok ayıp haltlar yemiş.
Karısını çok üzmüş.
Bu bile ona yeter de artar...
Evet bir gözüm hep üzerinde artık.
Zaten o günden beri bırakın milletle yazışmayı, bilgisayarımızın olduğu odaya bile doğru düzgün girmiyor.
Artık akşamları bBenimle TV izleyip çay içiyor.
Ben söylemeden akşam yemeğine yardım ediyor.
Sürekli ters davranmıyorum elbette ki ama suratsız olduğumda bundan kendisinin suçlu olduğunun farkında.
İnşallah daha iyiye gider....
Sözlerinde çok haklısın.
Annenizin sözü çok doğru bir sözmüş....
Ama insan böyle çirkin bir durumu herkese anlatamıyor.
Ben de içimi boşaltmak adına burada paylaştım ve emin olun işe yaradı.
Arkamda beni destekleyen bir sürü kadın...
Eşime de söyledim KK da paylaştım diye.
Kimsenin onu tanımamasına rağmen öyle utandı ki...
Ama biliyor ki insanlar urkek_guvercin isimli hanımın kocası çok ayıp haltlar yemiş.
Karısını çok üzmüş.
Bu bile ona yeter de artar...
Evet bir gözüm hep üzerinde artık.
Zaten o günden beri bırakın milletle yazışmayı, bilgisayarımızın olduğu odaya bile doğru düzgün girmiyor.
Artık akşamları bBenimle TV izleyip çay içiyor.
Ben söylemeden akşam yemeğine yardım ediyor.
Sürekli ters davranmıyorum elbette ki ama suratsız olduğumda bundan kendisinin suçlu olduğunun farkında.
İnşallah daha iyiye gider....
Sevgili konu sahibi;anamın bir sözü vardır,"Başına gelmeyenin hoşuna gelir." der.Buraya gelir insanlar,atıp tutar,asar keser ama şimdi evlerine gitseler ve baksalar ki(Allah korusun ama) başlarına aynısı gelmiş.Onlar da üzülür bir süre çaresiz kalırlar.Bekara karı boşamak kolay hesabı,buradan bir sürü şey söylerler ama gel gör ki uygulamaya gelince kazın ayağı öyle değildir.Bakın,ben öğretmenim,neler görüyor neler yaşıyoruz.Çok eğitimli bir ailenin çocuğuyum.Ağabeyim avukat yani ki hukuki desteğim filan da var ama ben bile böyle pat diye bitiremem.Üstelik üç aylık evliyim,çocuğum filan da yok.
Yani,yanlış anlaşılmasın,birileri çıkıp "Sen de böyle düşünüyorsan hak ediyorsun aynısını!" filan der,çünkü insanlar burada acımasız,çünkü burası sanal ortam!
Sen kocanı bir süre izle,bak bakalım tavırları nasıl,sana karşı nasıl?Öyle yerlere giriyor mu yine?Ona göre hareket et...