• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımızı kirletti, ben şimdi ne yapacağım...

Sevgili Bebisinannesi,
Sözlerinde çok haklısın.
Annenizin sözü çok doğru bir sözmüş....
Ama insan böyle çirkin bir durumu herkese anlatamıyor.
Ben de içimi boşaltmak adına burada paylaştım ve emin olun işe yaradı.
Arkamda beni destekleyen bir sürü kadın...
Eşime de söyledim KK da paylaştım diye.
Kimsenin onu tanımamasına rağmen öyle utandı ki...
Ama biliyor ki insanlar urkek_guvercin isimli hanımın kocası çok ayıp haltlar yemiş.
Karısını çok üzmüş.
Bu bile ona yeter de artar...

Evet bir gözüm hep üzerinde artık.
Zaten o günden beri bırakın milletle yazışmayı, bilgisayarımızın olduğu odaya bile doğru düzgün girmiyor.
Artık akşamları bBenimle TV izleyip çay içiyor.
Ben söylemeden akşam yemeğine yardım ediyor.
Sürekli ters davranmıyorum elbette ki ama suratsız olduğumda bundan kendisinin suçlu olduğunun farkında.
İnşallah daha iyiye gider....

Sevgili konu sahibi;anamın bir sözü vardır,"Başına gelmeyenin hoşuna gelir." der.Buraya gelir insanlar,atıp tutar,asar keser ama şimdi evlerine gitseler ve baksalar ki(Allah korusun ama) başlarına aynısı gelmiş.Onlar da üzülür bir süre çaresiz kalırlar.Bekara karı boşamak kolay hesabı,buradan bir sürü şey söylerler ama gel gör ki uygulamaya gelince kazın ayağı öyle değildir.Bakın,ben öğretmenim,neler görüyor neler yaşıyoruz.Çok eğitimli bir ailenin çocuğuyum.Ağabeyim avukat yani ki hukuki desteğim filan da var ama ben bile böyle pat diye bitiremem.Üstelik üç aylık evliyim,çocuğum filan da yok.
Yani,yanlış anlaşılmasın,birileri çıkıp "Sen de böyle düşünüyorsan hak ediyorsun aynısını!" filan der,çünkü insanlar burada acımasız,çünkü burası sanal ortam!
Sen kocanı bir süre izle,bak bakalım tavırları nasıl,sana karşı nasıl?Öyle yerlere giriyor mu yine?Ona göre hareket et...

Arkadaşım son yazdıklarını okuyunca çok sevindim. Umarım eşin bu olaydan gerekli dersi çıkarmıştır ve bir daha aynı şeyi hiç yaşamazsınız. Hatalardan ders almak da bir erdem değil mi :34: sevgiler canım:16:

aman her şeyi dine imana bağlayın, mutlaka olayı bu yöne çekin yoksa eksilirsiniz..
bu nedır yahu ? siz nerden bileceksiniz ki insanların içinde ki imanı ? Allah korkusu olup olmadığını,aldatıyor cunku Allah korkusu,imanı yok öylemi ne kadar komıksiniz bir bilseniz...

Bir de kadın diğer kadınlar için ; kadının korkusu olmasa oda kım bılır neler yapacaktır demesı ne kadar çirkin bir şey.
Bu düşüne tarzı hayatı boyunca gerçek manada asla sevilmemiş ve sevmemiş insanların düşüncesidir ancak..

Çünkü hanımefendi ; gerçekten seven insanlar eşlerini aldatmıyorlar,bırakın aldatmayı saçının teline kıyamıyorlar.. kadınlarda öyle korkudan falan değil yine sevdikleri ve sadık oldukları için aldatmıyorlar.

asıl komik olan sensin hanımefendi allah korkusu diyorum herşeyi dine imana bağlayan sensin bence. çok alındın galiba din iman lafınamı sinir oluyorsun sanamı yazdım ben allah inancı olanlar okusunlar benim fikrim benim düşüncem. evet allah korkusu olan aldatmaz buna sen inanmayabilirsin buda sadece seni bağlar.burası müslüman birülke ve allah a inanıyoruz. senin ne düşündüğün beni alakadar etmez. yarana mı dokundum hatta tırmaladım galiba. evet hanımefendi allah a inanıyoruz ve ondan korkuyoruz allah korkusu eş korkusunu bastırıyor naparsın herkese nasip olmaz dimi ama....

Birseyi sirf korkudan yapiyorsan, o yaptigin seyin ne anlami varki? Sonuçta yaptigin seyler içten gelmiyor.

Senin dedigin dogruysa demek müslüman olmayan herkez çildirmasi gerekiyor, birbirini kirip, aldatip, öldürmesi gerekiyor, nede olsa allah korkusu yok diye. Ki ben yurtdisindayim ve ben bunlari pek görmüyorum. Ben kendim pek dindar degilim ve aldatmak asla aklima bile gelmez. Neden? Esimi çok sevdigimden ve ahlaki degerlerime göre aldatma son derece yanlasi oldugunu inandigimdan. Ahlaki degerler sadece dinden gelmiyor!

Ayrica birçok insan günde 5 vakit namaz kilar fakat eve gelir karisini döver, aldatir,... sizce bunlarin Allah korkusu yokmu? Ve siz dininiz göre çok büyük yalnis yapmis olmuyormusunuz? Nede olsa sadece allah görüyor insanlar içindeki olan seyleri, siz o zaman bir nevi iftira atmis olmuyormusunuz?

ne diyorsun sen ya ne iftirası ya. kuzum sen yurtddışındaysan banane ya niye üzerine alındın banane senin neye inandığından amma tuhaf tipler var ya. yazdığı yazıya bak. öfkeden çıldırmışşsın bak canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış dokuz deyil doksandokuz undan da kovulsam ben doğrudan vazgeçmem. yaranmı var gocundun bilmem ben müslümanım ve müslümanlar allahdan korkarlar. dindar deyilsen ne hakla yorum yapıyorsun benim dinim hakkımda. banane neye inanırsan inan resmen saçmalamışşın.namazı niye karıştırdın ya senin amacın ne dinimizi karalamayamı çalışıyorsun bizim allahımız var sadece ondan korkarız tamammı.ahlaki değer sadece dinden geliyor canım niye rahatsız oluyorsun ya sanane benim fikrim sana hesapmı vericem kimsin sen ya... senin konunmu bu dini iman lafından rahatsız olduğun belli. şunumu demekistiyorsun benim allaha inancım yok ama aldatmamda ne kadar saçma ya.yazacak çok şey var ama senin asıl amacın belli yemiyorum canım seni bilmem biz allahdan korkuyoruz kullardan deyillllllllllllllllllllllllllll

ne diyorsun sen ya ne iftirası ya. kuzum sen yurtddışındaysan banane ya niye üzerine alındın banane senin neye inandığından amma tuhaf tipler var ya. yazdığı yazıya bak. öfkeden çıldırmışşsın bak canım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış dokuz deyil doksandokuz undan da kovulsam ben doğrudan vazgeçmem. yaranmı var gocundun bilmem ben müslümanım ve müslümanlar allahdan korkarlar. dindar deyilsen ne hakla yorum yapıyorsun benim dinim hakkımda. banane neye inanırsan inan resmen saçmalamışşın.namazı niye karıştırdın ya senin amacın ne dinimizi karalamayamı çalışıyorsun bizim allahımız var sadece ondan korkarız tamammı.ahlaki değer sadece dinden geliyor canım niye rahatsız oluyorsun ya sanane benim fikrim sana hesapmı vericem kimsin sen ya... senin konunmu bu dini iman lafından rahatsız olduğun belli. şunumu demekistiyorsun benim allaha inancım yok ama aldatmamda ne kadar saçma ya.yazacak çok şey var ama senin asıl amacın belli yemiyorum canım seni bilmem biz allahdan korkuyoruz kullardan deyillllllllllllllllllllllllllll

Ilginç olarak hiç degindigim noktalara cevap vermiyorsun, sadece beni elestiriyorsunuz. Ayrica çok terbiyesiz bir sekilde konusuyorsunuz. Istersem sizin ile tartismiya girerim fakat sizinli saygili bir sekilde tartisamayicagimi anladim. Büyük ihtimalle zaten daha çok gençsinizdir, tepkinizi ona bagliyorum.

bu herif uzaylı filanmı acaba kızmada yani erotik sitede kıza yazıor filan pacman açıor seni salakmı sanıorki acaba ne tuhaf bi varlıkmış..şaşırtıcı derecede gözü dönmüş ayıp birşey yaa....bi tavayla ağzını yüzünü dağıtıp bilgisayarı kafasına geçirseydin bi...

Sevgili Bebisinannesi,
Sözlerinde çok haklısın.
Annenizin sözü çok doğru bir sözmüş....
Ama insan böyle çirkin bir durumu herkese anlatamıyor.
Ben de içimi boşaltmak adına burada paylaştım ve emin olun işe yaradı.
Arkamda beni destekleyen bir sürü kadın...
Eşime de söyledim KK da paylaştım diye.
Kimsenin onu tanımamasına rağmen öyle utandı ki...
Ama biliyor ki insanlar urkek_guvercin isimli hanımın kocası çok ayıp haltlar yemiş.
Karısını çok üzmüş.
Bu bile ona yeter de artar...

Evet bir gözüm hep üzerinde artık.
Zaten o günden beri bırakın milletle yazışmayı, bilgisayarımızın olduğu odaya bile doğru düzgün girmiyor.
Artık akşamları bBenimle TV izleyip çay içiyor.
Ben söylemeden akşam yemeğine yardım ediyor.
Sürekli ters davranmıyorum elbette ki ama suratsız olduğumda bundan kendisinin suçlu olduğunun farkında.
İnşallah daha iyiye gider....

çok tatlısınız ya, inşallah hr sey yoluna gırer korkma biz burada bır ceteyz :) şımdılrde bılg.zaten asla ve asla dokunmayacaktır. zamana yayın.kndımızl ılgılı bı konudan bahstmıstım ya sız fılm ızlme konusu. bn hala arada bakıyorum.ipin ucunu bırakmak yok. ona bllı etmıyorum.bunu yaptgım ıcın bazen de suçlu hıssdıyorum ama onun gırdıgı yrlere bakınca onu daha cok sevıyorum. cunku gozunu epey korkutmuşum o zmn.yasasın kotuluk.byyy:)

kafan karma karışık olmasın. eğer aynı yatakta yakalamadıysan mesele etme. boşver ayrılmak filanda çok düşünmüyorsan çok kurcalama altını. sonuçta oda insan sabreder, bekler, tahammül eder, ama işte erkek birde sıkılırsa dünya güzeli olsan gözü görmez. öyle olanda çok var. kadın hırs yapıyor. erkekte kadının peşinden koşmaktan yoruluyor ve bitiriveriyor ilişkiyi. kimse evliliği çantada keklik görmesin. birde eşinin sen tepki gösterdiğin zamanlarda ki halini bir düşün bence. dışarıda birsürü arayış içinde olan var. Valla kaptırırsın temelli haberin olsun. onun için pişman olduysa uzatma artık. bir yerde de bitirmek lazım uzatmadan. yoksa karşı taraf bitirirse gerçekten hayatın boyunca üzülürsün. bir araştırmaya göre bu ülkede erkeklerin yüzde 80 i aldatıyor. aldattıklarıda farklı bir ülkenin kadınları değil onlarda maalesef bu ülkeden çıkıyor. onun için dışarısı çok tehlikeli dikkat et bence çokta uzatma!!!!!!!!

Aklıma Fikir Geldi Eşini Yanına Oturt Aç Bi Chat Sitesi Sende Yazış Bakalım Eğlencesine(!) Bakalım Nasıl Bişiymiş Öğrensin Okusun Ha Her Kelimesini Biraz da O Acı Çeksin :27:

böyle diyecektim..

ayrıca herkes öyle olmaz ama suçluluk duygusu, korktuğu için panik olması ağlatır da diz de çöktürür o lafları da söyletir bazılarına, ikna edici de olabilirler, kendilerini düşündükleri için. çocuk gibi. sahte de olabilir yani, tabi siz tanıyorsunuz, anlayabilirsiniz belki ifadesinden bilmiyorum..
büyük konuşmayım ama şuan ki düşüncem şu ki; ben bu kişiye ömrü billah güvenemeyeceğim için ve bu yıl olmadı öbür yıl olmadı bir aksilik olmazsa illaki çocuk olacağı ve o çocuk varken bile ben güvenmeyeceğim için evliliğimi sonlandırırdım muhtemelen, kendimi düşünmüyorsam.
ayrıca bana kalırsa önlem almayın, internet dursun ama siz program yükleyin. bakalım devam ediyor mu etmiyor mu.. sonuçta amaç niyetini görmek bence. engellemeler yaparsanız var olan bir yanlışı görmekte de gecikebilirsiniz, bu kendinizi kandırmak olur.
dilerim bir daha olmaz, mutluluklar...

Back
X