Aşkımızı yeniden canlandırmak için ?

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Üc yıllık bir beraberliğimiz var cok mutluyuz ama sadece seviyoruz .ne heyecan var ne bişey :( yani herşey sabit hani her haftasonu buluşmamız vs vs .. istedğim şey o ilk buluşmalarımzda yannda bişey icemediğim günler kadar olmasada yinede heyecanlanmak yeniden canlanmak için neler yapabiliriz aşkı nasl canlı tutarız yardımlarınızı bekliyorum:ssz:

bıraz ozlemekte fayda var dıye dusunuyorum.. bıde bulustugunuzda farklı bıseyler deneyın pıknık yapın bısıklet surun oyun oynayın eglenın beraber eglencelı vakıt gecırmek ıse yarar emınım .. mesela cok ozenerek ona guzel bı hedıye al farklı olsun maddıyattan cok manevı olmalı .. yanına gıderken ona kendını begendırcegın bı elbıse gıyın onun farkedıcegı bısey olsun yalnız .. guzel seyler soyle onu ov pohpohla emın ol bunlar sana gerı donucektır .. o da sana guzel davranıcak senın de ıcınde kelebekler ucuscakk :16:

Biz de sevgilimle 1 yıldır beraberiz aramızdaki aşk bitmedi henüz ben ona deliler gibi aşığım o da bana hala yanında yemek yiyemem ama eskiden onu 1 gün görmesem delirirdim artık öyle bişey yok ve ona sevildiğini hissettirmekte olay bence ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum yardım lütfen

ah ahhh şu aşk adamına göre davranıyor herhalde bizde nişanlımla deli dolu günlerimiz oldu daha birinci ayımızda ailerleri tanıştırdık ilk senemizdede nişanlandık ama ilk bi kaç ayımız harikaydı diğer günler kötümü diceksiniz hayır tabikide ama heyecan yok özlem yok sadece seviorumlar var ne olacak bu halimiz merak ediyorum artık haftanın 5 günü gelen günde 7 kere arayan msj atan adamdan eser yok şimdi tek söylediği işlerim yoğun sana iyi bir gelecek sağlamam lazım bunun içinde çok çalışmam gerekiyor diyor :ssz:

bunun tek cevabı nişanlanın bak o zaman nasıl değişiyo herşey :1::1::1:

Back
X