• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Aşkımla sözlendik :)

çok tesekkür ederim amin kızlar

evlenme teklifine bayıldım çok ince fikirliymiş canım

evet cnm gercekten cok güzeldi ;) tesekkür ederim

aaa ben yeni görüyorum bu topikiii
elbiseni beğendim ama bennn :) ne güzelmiiiş
bende istiyorummm

Allah mutluluğunuzu daim etsin ,evlenme teklifiniz de çok heyecan verici... sevginiz ve heyecanınız hiç solmasın...

Allah mutluluğunuzu daim etsin ,evlenme teklifiniz de çok heyecan verici... sevginiz ve heyecanınız hiç solmasın...

amin cnm walla cok heyecanlıydı bayılıyor sürpriz yapmaya :)

allah bir ömür mutlu etsin inş...allah tamamına erdirsin.hep yüzünüz böle gülsün gerçekten romantikmiş:) ve bence çok seviyor seni...

evlenme teklifide sizde çok güzelsiniz. :nazar: mutluluğunuz daim olsun inşallah. allah tamımına erdirsin.

evet yaa o evlilik teklifi ne öle... çok mutluluk verici ne kadar romantikmiş... nasılda ayarlamış...

Allah mesut etsin canım...

allah bir ömür mutlu etsin inş...allah tamamına erdirsin.hep yüzünüz böle gülsün gerçekten romantikmiş:) ve bence çok seviyor seni...

Sağol cnm güzel dileklerin için...Seviyor evet şüphesiz ;)

evet yaa o evlilik teklifi ne öle... çok mutluluk verici ne kadar romantikmiş... nasılda ayarlamış...

Allah mesut etsin canım...

Sağol cnm , çok seviyor sürpriz yapmayı..Bendende bekliyor ama bende hiç beceremem :)

Back
X