Buradaki bir konudaema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
2 yıl olduNe kadarlik evlisiniz?
2 yıl oldu yeni sayılabilir sanırım aşk deyince hep bu soru geliyorYeni evlisiniz dimi :)
İnşallah canımBenim esimde daha cocuk olmadan, cocuk olunca degisiyor hersey dedi. Bunu bir erkek diyebiliyorsa, demek ki dogru. Ama neyseki kiyida kosede kalmis, degismeyen adam gibi adamlar var hala. Uzulmeyin. Umarim sizin esleriniz de yan cizmeyen tiplerdendir.
Sevgi yerli yerinde durmalı boyut değiştirebilir tabi ama aşk'da dursa fena olmazÇocuk olunca tabiki öncelikler değişiyor o aşk yerini sevgiye bırakıyor ve hatta bende fazlasıyla kızıma sevgiye bıraktı kendini☺eşimi çok seviyorum ama o aşk duygusu başkaydı artık değişti gercekten
Merakla okuyorum cevapları4 yıllık evli olarak ben de merak etmekteyim.
çoğunluğun kararına göre çocuk yapıcam ya da yapmıcam
ben yapıyim diye uğraşıyorum...4 yıllık evli olarak ben de merak etmekteyim.
2 yıl oldu yeni sayılabilir sanırım aşk deyince hep bu soru geliyor
Aşığız seviyoruz
4 yıllık evli olarak ben de merak etmekteyim.
Suzi seninki haketmemiş seni zaten üzülme hayat şimdi güzelliklerle başlasın senin için inşallahBana sorma ben bosaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?