Bilmiyorum canım eşine olan ilgiyi azaltmadan evladınla ilgilenemezmisin.Durmaz güzelim aşk mutlaka değişiyor. Önceleri herseyim eşimdi birlikte film izledik, haftasonları otele giderdik,cok susluydum dünya oydu ama prensesim olunca dünyam Papatyam oldu. Eşim şikayetçi ama elimde değil. Kuzum yemek yesin ,şarkı söylesin, ane diyor bana ben deliriyorum☺ evlat aşkı olunca bambaşka mis. Tabi eşim de artık tv falan izliyor o aşk dolu adam da yok artik☺
Eşim canıma can hayatıma aşk katan en doğru kararımEvlilikle ilgili Ama'larınız varsa evet hayal kırıklığı. Ama bence saygı sevgi hala yerindeyse aşk çokta mühim değil o saatten sonra. Çünkü aşkın çocuğun oluyo
VE DE ÖMÜR BOYU SÜREN SEVGİSİ HİÇ AZALMAYANBebeğin olursa görceksiniz ki gerçek aşk evlatmış.
Maaşallah. İşte ozaman bebek o aileyi tamamlıyoEşim canıma can hayatıma aşk katan en doğru kararımHep böyle oluruz inşallah
Ve naparsa yapsın bıktım bundan bırakıp gidicem denilmeyen..VE DE ÖMÜR BOYU SÜREN SEVGİSİ HİÇ AZALMAYAN
KK bdv'de birazda aşk konuşulsun içimiz açılsınMaaşallah. İşte ozaman bebek o aileyi tamamlıyo
Naptınız siz zeytinağacıdüşünsene işten geliyosun bebek acıkmış, ilgi istiyor, yıkanmak istiyor vs. sonra uyutmak için zaman lazım. gece uyanacak emiyorsa.
ev temizlenmek istiyor, çamaşır bulaşık falan.
insanın kendisine de bakım yapması gerekiyor tabi, duş vb.
ee enerji diye bişey de var.
bilmiyorum eşi bu tempoda görsen şükretmek lazım gibi geliyo bana
Bence guzel saglam bir iliskiniz varsa etkilenmez. Aksine guclenir. Siz ona bakarken ne kadar guzel bir baba oldu diye ic gecirirsiniz, o size bakarken ne kadar guzel bir anne oldu diye ic gecirir. Ve bunlar cok guzel seyler. Artik askla sevdigin bir bebegin olmus oluyor . O yuzden oncelikler elbette degisiyor. Cocuk olmadan once sevgili gibi oluyor insan. Ama cocuktan sonra aile oluyorsun daha cok. Yani iliskiniz saglamsa cok guzel. Ki dort dortuk sayilacak bir esim var diyorsun. Hic kotu dusunen insanlara kulak asma bence. Benim hayatimdan cikardiklarim bunlarİnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Naptınız siz zeytinağacı
Kızım var benim ama hayattan soğudum bi an okuyunca yazdıklarınızı
Ben de cocuklar sonra aşk arttı diyelim herkeste farklı kimi erkek çocuktan sonra uzaklaştırdı kimi de yalnlaşrBuradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?