- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
allah rahmet eylesin
belimi olur benzer belkide
silkelen vee yoluna devam et zeynepcikÇitirlikkk her yaştasilkelenmeliyim..
haklısın tatlım cok iyi farkındaym ve evimden uniye gidebilecek imkanımda var..açıktan yapamam benn..ve kpss ye calısıyorum ama tam kapasite denemez..okuyan insanları seviyorum..memnun oldum canm :)Kız ben 28 yaşındayım hala okuyorum sende devam devam daha çok gençsin
tabiki varay inşallah 11 senedir yüzüne hasret kaldım abimin oğlum da onu görmeyi çok istiyorum. benle abim çok benziyorduk tip olarak benzeme olasılığı var yani.
canm yaa kıyamam abii bambaska bişeyy..Rabbim gönlüme göre versin..bizde bi kız bi erkektik birbirimize cok baglıyızz halaaa ayıran mesefeler olsun bitekay inşallah 11 senedir yüzüne hasret kaldım abimin oğlum da onu görmeyi çok istiyorum. benle abim çok benziyorduk tip olarak benzeme olasılığı var yani.
Bak bende örgün öğretimimhaklısın tatlım cok iyi farkındaym ve evimden uniye gidebilecek imkanımda var..açıktan yapamam benn..ve kpss ye calısıyorum ama tam kapasite denemez..okuyan insanları seviyorum..memnun oldum canm :)
tabiki var
allah gönlüne göre versin dilerim...
Hiç mi düşünmüyorsun çocukNeyseki biz çocuk yapmicizama bende çocuğun çoğu şeyleri eksi yönde etkilediğini düşünüyorum mesela ben sadece kocamı sevmek istiyorum çocuğum olsa sevgim bölünür ona çok az kalır bence
insallah Canmmmm..ygs ye giriyorum kesinlikle başvuruyu bekliyorum..ve birde kitsp okumaya baslamalıyım önerilerinizi beklerim..silkelen vee yoluna devam et zeynepcik
Kitap öneriridim ama benimkilerin biraz siyasi yönleri var bilemediminsallah Canmmmm..ygs ye giriyorum kesinlikle başvuruyu bekliyorum..ve birde kitsp okumaya baslamalıyım önerilerinizi beklerim..
canm yaa kıyamam abii bambaska bişeyy..Rabbim gönlüme göre versin..bizde bi kız bi erkektik birbirimize cok baglıyızz halaaa ayıran mesefeler olsun bitek
çocuk sahibi olmak isteyen kadarNeyseki biz çocuk yapmicizama bende çocuğun çoğu şeyleri eksi yönde etkilediğini düşünüyorum mesela ben sadece kocamı sevmek istiyorum çocuğum olsa sevgim bölünür ona çok az kalır bence
Yok canım sadece onun için değil tabiki ama zaten istemiyoruz biz sadece nedenlerden biriHiç mi düşünmüyorsun çocukYani sevgin bölüneceği için mi?
öncelikle Maşallah sanaa devamını diliyorum..Bak bende örgün öğretimim
Üstelik yüksek lisansım başka ıkıncı unı. başka unıversıte biri şehrin bi ucunda biri diğer ucunda Allahtan ortada oturuyoruz
İsteyince oluyor yani
Sağol canım cevap için yanlış anlamamışssındır umarım buda bir karar tabiki herkez birbirine saygıyla yaklaşmalı hep mutlu olun inşallahYok canım sadece onun için değil tabiki ama zaten istemiyoruz biz sadece nedenlerden biri
Zaten herzaman derim Allah her isteyene versin inş.çocuk sahibi olmak isteyen kadar
istemeyenide çok iyi anliyorum..
herkes çocuk sahibi olmak zorunda degil.
böyle bi baskı kurulmamalı...
siyasi ağır bana kişisel gelişim tarzıKitap öneriridim ama benimkilerin biraz siyasi yönleri var bilemedim
ne tür okumak istedigine bağlı benim kitap zevkim biraz farklıinsallah Canmmmm..ygs ye giriyorum kesinlikle başvuruyu bekliyorum..ve birde kitsp okumaya baslamalıyım önerilerinizi beklerim..
amin canımm..amin çok taşekkür ederim güzel dileklerin için. çok sarıl abine kırmayın birbirinizi hiç bişeye değmez çünkü. Allah sizlere bizlere geride kalanlara hayırlı ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?