Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Kız ben 28 yaşındayım hala okuyorum sende devam devam daha çok gençsin
haklısın tatlım cok iyi farkındaym ve evimden uniye gidebilecek imkanımda var..açıktan yapamam benn..ve kpss ye calısıyorum ama tam kapasite denemez..okuyan insanları seviyorum..memnun oldum canm :)

Neyseki biz çocuk yapmiciz ama bende çocuğun çoğu şeyleri eksi yönde etkilediğini düşünüyorum mesela ben sadece kocamı sevmek istiyorum çocuğum olsa sevgim bölünür ona çok az kalır bence

ay inşallah 11 senedir yüzüne hasret kaldım abimin oğlum da onu görmeyi çok istiyorum. benle abim çok benziyorduk tip olarak benzeme olasılığı var yani.
canm yaa kıyamam abii bambaska bişeyy..Rabbim gönlüme göre versin..bizde bi kız bi erkektik birbirimize cok baglıyızz halaaa ayıran mesefeler olsun bitek

haklısın tatlım cok iyi farkındaym ve evimden uniye gidebilecek imkanımda var..açıktan yapamam benn..ve kpss ye calısıyorum ama tam kapasite denemez..okuyan insanları seviyorum..memnun oldum canm :)
Bak bende örgün öğretimim
Üstelik yüksek lisansım başka ıkıncı unı. başka unıversıte biri şehrin bi ucunda biri diğer ucunda Allahtan ortada oturuyoruz
İsteyince oluyor yani

Neyseki biz çocuk yapmiciz ama bende çocuğun çoğu şeyleri eksi yönde etkilediğini düşünüyorum mesela ben sadece kocamı sevmek istiyorum çocuğum olsa sevgim bölünür ona çok az kalır bence
Hiç mi düşünmüyorsun çocukYani sevgin bölüneceği için mi?

insallah Canmmmm..ygs ye giriyorum kesinlikle başvuruyu bekliyorum..ve birde kitsp okumaya baslamalıyım önerilerinizi beklerim..
Kitap öneriridim ama benimkilerin biraz siyasi yönleri var bilemedim

canm yaa kıyamam abii bambaska bişeyy..Rabbim gönlüme göre versin..bizde bi kız bi erkektik birbirimize cok baglıyızz halaaa ayıran mesefeler olsun bitek

amin çok taşekkür ederim güzel dileklerin için. çok sarıl abine kırmayın birbirinizi hiç bişeye değmez çünkü. Allah sizlere bizlere geride kalanlara hayırlı ömür versin.

çocuk sahibi olmak isteyen kadar
istemeyenide çok iyi anliyorum..
herkes çocuk sahibi olmak zorunda degil.
böyle bi baskı kurulmamalı...

Bak bende örgün öğretimim
Üstelik yüksek lisansım başka ıkıncı unı. başka unıversıte biri şehrin bi ucunda biri diğer ucunda Allahtan ortada oturuyoruz
İsteyince oluyor yani
öncelikle Maşallah sanaa devamını diliyorum..
Ve Rabbim bana da o azmi versin cünkü böyle daha mutlu olacağım eksik olan yanım bu
Bi adımımı saglam atsam devamını en güzel şekilde getiririm inş..

Yok canım sadece onun için değil tabiki ama zaten istemiyoruz biz sadece nedenlerden biri
Sağol canım cevap için yanlış anlamamışssındır umarım buda bir karar tabiki herkez birbirine saygıyla yaklaşmalı hep mutlu olun inşallah

çocuk sahibi olmak isteyen kadar
istemeyenide çok iyi anliyorum..
herkes çocuk sahibi olmak zorunda degil.
böyle bi baskı kurulmamalı...
Zaten herzaman derim Allah her isteyene versin inş. eminim dünyanın en güzel duygularından biridir ve bir o kadarda korkurucu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…